- 31 Aralık 2017
- 320
- 361
- 33
- Konu Sahibi Raptiyeraprap
-
Ya birde bulusmalarimizi vs baya etkilecek. Nerdeyse programi tamamen doluyor. Yani arada y.lisans gibi gelip gitse tamamda. Bildiğin okula gidece. Kalan zamanda nobet tutup mesai tamamlayacak. Serviste mi gorusecez anlamiyorum yaBaayaa gamsızmış sizinki insan sohbet olsun diye bahseder. Bence sağlam bi trip küsme gibi şeyleri hakediyor
Sizden mi kaçıyor acaba?Ya birde bulusmalarimizi vs baya etkilecek. Nerdeyse programi tamamen doluyor. Yani arada y.lisans gibi gelip gitse tamamda. Bildiğin okula gidece. Kalan zamanda nobet tutup mesai tamamlayacak. Serviste mi gorusecez anlamiyorum ya
Bence ciddi ciddi konuşun benim bildiğim bu durumlarda beraber tercih yapılır beraber düşünülür falan. Sizinki kendi kafasını yaşamış. Ayrılığa kadar gidecek ciddi bi sebep, seni o kadar da önemsemiyorum dese heralde bu kadar kırıcı olur. Ama hemen burda gaza gelmeyin önce bi açık açık konuşun belki bi açıklaması vardır belki gerçekten kendisi de umursamıyordur bu üni işini. Ama örgün öğt sonuçta baya ciddi bi karar bilmiyorum.. sadece gaza gelmeden onunla konuşun sakince bi derimYa birde bulusmalarimizi vs baya etkilecek. Nerdeyse programi tamamen doluyor. Yani arada y.lisans gibi gelip gitse tamamda. Bildiğin okula gidece. Kalan zamanda nobet tutup mesai tamamlayacak. Serviste mi gorusecez anlamiyorum ya
Üniversite fikrini biliyordum. Hatta sınava benden geçti yakın diye. Sonuçlar aciklaninca ben ona sormayinca o da söylememiş. Sonrada oyle gelismis demesine göre. Ben kendinden habersiz 2 hafta aile programi yapmıştım. Birşey demedi ama zoeuna gitmişti. Kendi en az 4 yıllık şeyi bensiz planlıyor. Offfffff keşke karışan, eden cinsten olsaydı. Bunların bir orta yolu, ayarlsi yok muYani uzulmenizi istemem ama bana cok sacma bir iliski gibi geldi
Yarin obur gun bu adam ben nisanladim haber everyim bile der
Universite cok buyuk bir karar, bunca zaman soylememsi rahatlik falan degil sizi onemsememesi
Kendine saygisi olan bir insan boyle bir iliski surdurmez diye dusunuyorum
Sanmam. Bazen olup olmadık yerde sarılır belimi kirarcasina. Uni fikrini çok önemsiyordu. Ki istemese soyler bitsin diye. Miy miy biri değil yani. Annesine "seni kırmak istemiyorum, bu konuda son yorumun olsun bu" diyebilen biriSizden mi kaçıyor acaba?
Sesin kızgın geliyor. Gece gece kendini yemeyeceksen yarın konusalim dedi. Bende üzgün surat attim konu öyle kaldı. Bilmiyorum ya.Bence ciddi ciddi konuşun benim bildiğim bu durumlarda beraber tercih yapılır beraber düşünülür falan. Sizinki kendi kafasını yaşamış. Ayrılığa kadar gidecek ciddi bi sebep, seni o kadar da önemsemiyorum dese heralde bu kadar kırıcı olur. Ama hemen burda gaza gelmeyin önce bi açık açık konuşun belki bi açıklaması vardır belki gerçekten kendisi de umursamıyordur bu üni işini. Ama örgün öğt sonuçta baya ciddi bi karar bilmiyorum.. sadece gaza gelmeden onunla konuşun sakince bi derim
Buluşmaya, görüşmeye bile vakit bulamayacaksınız.Sanmam. Bazen olup olmadık yerde sarılır belimi kirarcasina. Uni fikrini çok önemsiyordu. Ki istemese soyler bitsin diye. Miy miy biri değil yani. Annesine "seni kırmak istemiyorum, bu konuda son yorumun olsun bu" diyebilen biri
Buluşmaya, görüşmeye bile vakit bulamayacaksınız.
Buna rağmen size ünv kazandığını söylememiş.
Şu anda belki önemsemiyorsunuz. Ancak evlenirseniz bu kadar umursamaz eş, kadını depresyona sokar.
Hani sınava girdiğini biliyormuşsunuz ama sonrasında sormamışsınız. Acaba umursamadığınızı düşünüp size söylemedi mi? Sanırım ben de böyle bir durumda son dakika söylerdim, doğru bir şey demiyorum, ama huy işte, umursanmamak kırardı beni.
Hani sınava girdiğini biliyormuşsunuz ama sonrasında sormamışsınız. Acaba umursamadığınızı düşünüp size söylemedi mi? Sanırım ben de böyle bir durumda son dakika söylerdim, doğru bir şey demiyorum, ama huy işte, umursanmamak kırardı beni.
Üniversite fikrini biliyordum. Hatta sınava benden geçti yakın diye. Sonuçlar aciklaninca ben ona sormayinca o da söylememiş. Sonrada oyle gelismis demesine göre. Ben kendinden habersiz 2 hafta aile programi yapmıştım. Birşey demedi ama zoeuna gitmişti. Kendi en az 4 yıllık şeyi bensiz planlıyor. Offfffff keşke karışan, eden cinsten olsaydı. Bunların bir orta yolu, ayarlsi yok mu(((((
Her şey kararında, tadında olursa güzel.Ya canımı sıkan sanki durumu ben bu hale getiridim. Aileden ve eski erkek arkadaşımdan o ladar baski gördümki basta baya özgürluk diye kafasını utuledim. Oda zamanla alışırim dedi. Ve alıştıda hatta geldigimiz durum bu.
Yularda hy_patia yada dedim. Acaba onamı bozuldu diye. Sanki zaten sen birsey yapamamisindir gibi olmus sanki. Ama aklima gelmdi yegenimin heyecani ile ya.iyide insan sevgilisi sınava girmiş sormaz mı sonuçlar açıklanınca.. çocuğa gamsız diyorsunda sende umursamazsın. bende olsam bozulur sormadan söylemezdim kazandığımı.
Sinava ciddi ciddi hazirlanip girdiysa kirilmistir benceAklıma gelmiyor değil. Yegenimim sinav sonucunuda konustuk ama aklima gelmedi. Acaba o ben sormayimca "zaten birsey kazanamaz" diye düşündüğümumu sandida ona mi kırıldı diyor bir tarafim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?