Yeni okula başlıyor benim haberim yok

ben de tam bunu yazacaktım sen beni umursamayıp sormadıysan ben de seni umursamam söylemem diye düşünüyor olabilir...

Yularda hy_patia yada dedim. Acaba onamı bozuldu diye. Sanki zaten sen birsey yapamamisindir gibi olmus sanki. Ama aklima gelmdi yegenimin heyecani ile ya.

yani yeğeninden az umursamışsın.
umarım birde kalkıp çocuğa yeğenim şu kadar puan aldı şuraları yazdık şurayı kazandı muhabbeti yapmamışsındır.

Yegenim puani hukuk icin kritik bir noktadaydi olur mi diye kafasini utulemekten gelemdi aklima ya (((

Geçen burada konu vardı KPSS açıklanmış da arkadaşıma sormamışım çok ayıp oldu diye

Sizinki üniversite sınava girdiğini biliyorsunuz ve sınav hakkında konuşuyorsunuz yeğeniniz var zira

Bence Adam tepkili biraz alttan almalısınız

yani yeğeninden az umursamışsın.
umarım birde kalkıp çocuğa yeğenim şu kadar puan aldı şuraları yazdık şurayı kazandı muhabbeti yapmamışsındır.
Gerke yoktu çünkü tercihini kendisi yapti, yerleşti şükür. Tebrik etti. Banada hediye aldırdı kıza hatta parasını verip.

kendini alıntılamışsın..:)
neyse bir güzellik yap hediye al yada kutlamak için dışarı çıkar. özür dile bence.
Offff kafamı kaldı. Istersen gelip konusalim dedi. Ona cevap yaziyordum. Ama yarin konussak daha iyi gibi. Gecenin sonunda ben haksiz cikacam gibi.
Dışarıyı sevmezde ben ona şöyle saglam bir yemek yaparsam aklını yitirir. Biraz pis boğaz :))

yap yap haketmiş :)
ikide şirinlik yap al gönlünü.

ya var ya tüy dikmişsin resmen.
ben olsam küserdim sanırım sana:))
Haklısınız galiba. Yeğenim o kadar gündem olduki arada kendisi kaynadi. O zamanlari düşünüyordam. Kendine sürekli su sehir nasil, surasi mi soğuk, şuranın insani nasıl diye kafa utuluyordum. Yarın belli olur rengi bakalim.

Olur mu canım o bana sormadı ben de söylemedim falan, insan böyle bir şeyi sormadan söyler zaten. Düşündüğünüz kadar sağlam bir bağ yok bence aranızda. Gamlı baykuşluk yapmak istemem ama sizin yolun sonu evliliğe falan varmaz.

Evlilik vs planımız yok zaten su aşamada. Ben kendisine bastada demiştim. Yaslar 24-26. Hayrola sonumuz

Evlilik vs planımız yok zaten su aşamada. Ben kendisine bastada demiştim. Yaslar 24-26. Hayrola sonumuz

Yani burada aaa sen sormalıydın diye düşünülmesi garip geldi. Ben de yüksek lisansa başladım, erkek arkadaşım biliyordu başvuru süreçlerini, bilim sınavlarını, mülakatlarını vesaire. Hepsinin çıkışında ben aradım haber verdim, kazanınca da arayıp ben söyledim. Çünkü süreç benim başımdan geçiyor ve aklıma hemen aileme, erkek arkadaşıma söylemek geliyor. Bu siz sormadıkça söylenebilecek bir şey değil ki. Siz nereden bilesiniz sonuçlar ne zaman açıklanıyor, onun size haber vermesi lazımdı öğrenince.

Aynisini yasadim ama soylemeyen taraf bendim bizim hikayede.
Erkek arkadasim evlilik konusunda israrciydi ama benim oyle bi planim yoktu, sinava girdigimi biliyordu ama sormadi(benim de ikinci universitem) konusmaktan sıkılmıştım acikcasi simdi kazandim yerlestim desem soracak, evlilik nolacak diyecek. Ayni anda calisiyordum bana vaktin kalmayacak diyecek, ben de ayrildim zaten cok surmeden.
Ayni durumlar soz konusu olabilir yoksa insan sevdigi konusmaktan hoslandigi birine soylemeyi atlamaz saniyorum.

Yegenimde aynı sinava girdi. Aviklandigi anda ona yegenim nereyi tutturur diye mesaj attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…