- 11 Eylül 2011
- 1.833
- 4.146
- 333
- Konu Sahibi Raptiyeraprap
-
Hani sınava girdiğini biliyormuşsunuz ama sonrasında sormamışsınız. Acaba umursamadığınızı düşünüp size söylemedi mi? Sanırım ben de böyle bir durumda son dakika söylerdim, doğru bir şey demiyorum, ama huy işte, umursanmamak kırardı beni.
Yularda hy_patia yada dedim. Acaba onamı bozuldu diye. Sanki zaten sen birsey yapamamisindir gibi olmus sanki. Ama aklima gelmdi yegenimin heyecani ile ya.
Yegenim puani hukuk icin kritik bir noktadaydi olur mi diye kafasini utulemekten gelemdi aklima yaŞuna kızmış olabilir. Sınava girdim o kadar, açıklandı ama hiç önemsememiş ki sormadı bile.
Bunu demiş olabilir ama yaygara çıkarılacak sebep bu.yani sizin için diyorum. Kızmakta haklısınız
Yamuk demesen iyiydi ama haklısınız galiba.Yularda hy_patia yada dedim. Acaba onamı bozuldu diye. Sanki zaten sen birsey yapamamisindir gibi olmus sanki. Ama aklima gelmdi yegenimin heyecani ile ya.
Yani erkek arkadaşınızın kafasını ütülediniz sanırım. O zaman cidden bozulmuştur çocuk. Ben de aynı davranabilirdim bilemedimYegenim puani hukuk icin kritik bir noktadaydi olur mi diye kafasini utulemekten gelemdi aklima ya(((
Ciddi hazirlanmadi ama bildiğini unutmaz. Sayisalda 140 bin sozlede 30 bindeydi. 4 seneki bilgileri aynen duruyor kafadaSinava ciddi ciddi hazirlanip girdiysa kirilmistir bence
Ben de olsam soylemezdim sanirim
Yamuk demesen iyiydi ama haklısınız galiba.
Gerke yoktu çünkü tercihini kendisi yapti, yerleşti şükür. Tebrik etti. Banada hediye aldırdı kıza hatta parasını verip.yani yeğeninden az umursamışsın.
umarım birde kalkıp çocuğa yeğenim şu kadar puan aldı şuraları yazdık şurayı kazandı muhabbeti yapmamışsındır.
Normalde takmaz ama eğitim manyagi. Takmista olabilirben de tam bunu yazacaktımsen beni umursamayıp sormadıysan ben de seni umursamam söylemem diye düşünüyor olabilir...
Gerke yoktu çünkü tercihini kendisi yapti, yerleşti şükür. Tebrik etti. Banada hediye aldırdı kıza hatta parasını verip.
Offff kafamı kaldı. Istersen gelip konusalim dedi. Ona cevap yaziyordum. Ama yarin konussak daha iyi gibi. Gecenin sonunda ben haksiz cikacam gibi.kendini alıntılamışsın..:)
neyse bir güzellik yap hediye al yada kutlamak için dışarı çıkar. özür dile bence.
Offff kafamı kaldı. Istersen gelip konusalim dedi. Ona cevap yaziyordum. Ama yarin konussak daha iyi gibi. Gecenin sonunda ben haksiz cikacam gibi.
Dışarıyı sevmezde ben ona şöyle saglam bir yemek yaparsam aklını yitirir. Biraz pis boğaz :))
Haklısınız galiba. Yeğenim o kadar gündem olduki arada kendisi kaynadi. O zamanlari düşünüyordam. Kendine sürekli su sehir nasil, surasi mi soğuk, şuranın insani nasıl diye kafa utuluyordum. Yarın belli olur rengi bakalim.ya var ya tüy dikmişsin resmen.
ben olsam küserdim sanırım sana:))
Valla bilmiyorum. Kendini dinlemeden seyapmicam. Belkide bitiricek yarin, bir ışık görürsem hertürlü alırım gönlünüde. Yüzyüze konuşalım dedi 3 defa.yap yap haketmiş :)
ikide şirinlik yap al gönlünü.
Üniversite fikrini biliyordum. Hatta sınava benden geçti yakın diye. Sonuçlar aciklaninca ben ona sormayinca o da söylememiş. Sonrada oyle gelismis demesine göre. Ben kendinden habersiz 2 hafta aile programi yapmıştım. Birşey demedi ama zoeuna gitmişti. Kendi en az 4 yıllık şeyi bensiz planlıyor. Offfffff keşke karışan, eden cinsten olsaydı. Bunların bir orta yolu, ayarlsi yok mu(((((
Evlilik vs planımız yok zaten su aşamada. Ben kendisine bastada demiştim. Yaslar 24-26. Hayrola sonumuzOlur mu canım o bana sormadı ben de söylemedim falan, insan böyle bir şeyi sormadan söyler zaten. Düşündüğünüz kadar sağlam bir bağ yok bence aranızda. Gamlı baykuşluk yapmak istemem ama sizin yolun sonu evliliğe falan varmaz.
Evlilik vs planımız yok zaten su aşamada. Ben kendisine bastada demiştim. Yaslar 24-26. Hayrola sonumuz
Yegenimde aynı sinava girdi. Aviklandigi anda ona yegenim nereyi tutturur diye mesaj attimYani burada aaa sen sormalıydın diye düşünülmesi garip geldi. Ben de yüksek lisansa başladım, erkek arkadaşım biliyordu başvuru süreçlerini, bilim sınavlarını, mülakatlarını vesaire. Hepsinin çıkışında ben aradım haber verdim, kazanınca da arayıp ben söyledim. Çünkü süreç benim başımdan geçiyor ve aklıma hemen aileme, erkek arkadaşıma söylemek geliyor. Bu siz sormadıkça söylenebilecek bir şey değil ki. Siz nereden bilesiniz sonuçlar ne zaman açıklanıyor, onun size haber vermesi lazımdı öğrenince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?