• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni okula başlıyor benim haberim yok

Gibi birşey. Küfür etmedi, bagirmadi ama çok ağır konuştu. Sözle insani dovmede ustadir zaten. Kısacası sen rahatım, kıskançlık yapmam vs dedin ama ne beni rahat bıraktın nede kıskançlıktan vazgeçtin dedi. Buraya açmıştım bir konu(utanarak yaziyorum) nobette kahve meselesini ve baska kıskançlıklarımı söyledi. Ben üstün körü konuştum sorun olmaz diye düşünüyordum ama sorun etmiş. Ben kiskandigim halde hayat kaliten düşmesin diye bazı şeylere ses etmedim vs dedi. Duzelmeni bekledim ama bugüne kadar ama gerçek karakterin anlattıgin gibi vs değilmiş, rol yapmissin rahat ve kiskanc olmayan bir gibi dedi. Hakkinda fikirlerin bunlar ya ilisikiyi yeniden degerlendirelim yada konu kapansin dedi. Çocuk gibi ağladım ya mal gibi kafede. Ben aglayincada kaldırdı beni bu şekilde aglamanin olduğu iliskiden kimseye fayda gelmez dedi, beni eve bıraktı. Numara, sosyal medya vs bi yerden silmedi hala ama bitti galiba. En cok zoruma gidende beni teselli ederken "bosver ağlama, seni ağlatan birinden zaten sana hayır gelmez demi" gibi şeyler söylemesi. Offfffff
Sizin sayfanızı temiz bir şekilde kapatıp, yeni bir üniversite sayfası açmak istiyor gibi...

Sizin sayfanızı temiz bir şekilde kapatıp, yeni bir üniversite sayfası açmak istiyor gibi...
Sanmıyorum ya. Başka biri istese onlarca kadın var hastanede kendisi mühendislige gidiyor. Hattâ giderkende kcok heyecanlıydı, paso erkek ne zaman istersen halı saha, playstation, batak vs diyordu. Niyeti o olsa baska hastane var bize bağlı oraya geçer.

Sanmıyorum ya. Başka biri istese onlarca kadın var hastanede kendisi mühendislige gidiyor. Hattâ giderkende kcok heyecanlıydı, paso erkek ne zaman istersen halı saha, playstation, batak vs diyordu. Niyeti o olsa baska hastane var bize bağlı oraya geçer.
O halde sanırım yaptıklarınız gerçekten bezdirmiş karşınızdakini. Bir öz eleştiri yapmanızın vakti gelmiş.

Bugün bir arkadaşım üzüldüm ayrilmaniza, çok yakisiyordunuz vs demis. Oda ters bir bakış atıp ayrılan kim, ortada ayrılık mayrilik yok deyip kalkmış gitmis. Ama son konusmamizdan beri konuşmadık. Lanet olası hastanedede denk gelemedik hic. Sizce mesaj atsam mı :KK43:

Birakın kendi gelsin ..aglarken öyle konuşan biri hicte sizi önemsemiyor

Bence onun için sıradan bir insansınız sizi önemsediğini sanmıyorum dolayısıyla sevmiyordaa.

Ben bizimkini umursamaz sanırdım ama böyle hayati konuları söylememek çok saçma,hani unuttu insanlık hali desek unutulacak bir konu da değil. Oturup ciddi ciddi konuşmalı.

Ben bizimkini umursamaz sanırdım ama böyle hayati konuları söylememek çok saçma,hani unuttu insanlık hali desek unutulacak bir konu da değil. Oturup ciddi ciddi konuşmalı.
Ya birazda ben böyle yaptım, ondan zoruma gidiyor. Özgürlüğüme düşkünüm, kimseye karismayalim, kafa utulenmeyelim diye diye geldik buralara. Ha oda memmundu durumdan. Ben arada catlak cikartinca üstünü kapattı ama yazmis bir kenara. Beni en cok bu ürküttü aslinda. Hep böyle kin mi tutacak. Bu soru isarete olmasa alırdım direk gönlünü.

Ya birazda ben böyle yaptım, ondan zoruma gidiyor. Özgürlüğüme düşkünüm, kimseye karismayalim, kafa utulenmeyelim diye diye geldik buralara. Ha oda memmundu durumdan. Ben arada catlak cikartinca üstünü kapattı ama yazmis bir kenara. Beni en cok bu ürküttü aslinda. Hep böyle kin mi tutacak. Bu soru isarete olmasa alırdım direk gönlünü.
Erkeklerin ayarı yok ki özgürlüğün b*konu çıkarıyorlar yüzü bulunca.
Baştan tavizi vermişsiniz,güzel güzel konuşmayı sınırları belirlemeyi deneyin. Bende başlarda tavır yaparak bir şeyleri yaptırmaya çalıştım adam gittiği yeri bile haber vermiyordu sonra düzgün bi dille konuşunca hak verdi. "Sen benim için önemlisin hayatında olan biten de önemli bu yüzden bilmek istiyorum" minvalinde konuşmayı deneyin bir de. Düzelmeyip inat ediyorsa salın gitsin tek taraflı çabayla da olmaz.

Birbirimizden hiç beklentimiz olmayacak diye ilişkiye başlayıp kk da konu açıp cafelerde ağlayacak duruma gelmek ilginç olmuş. Başınızı kaldırın lütfen. Önünüze bakın. Dik durun. Zira karşı taraftan birşey beklemeniz normal değil. Ilişkiniz böyle bir ilişki değil.

Birbirimizden hiç beklentimiz olmayacak diye ilişkiye başlayıp kk da konu açıp cafelerde ağlayacak duruma gelmek ilginç olmuş. Başınızı kaldırın lütfen. Önünüze bakın. Dik durun. Zira karşı taraftan birşey beklemeniz normal değil. Ilişkiniz böyle bir ilişki değil.
Haklısınız. Ama nerden bilebilirdim ki onceki iliskim nisanlama baskısı yüzünden bitti. Simdi utanmasam ben adam birşeyleri ciddilestirelim dicem.

Back
X