Herkese iyi geceler. Biraz önce annemin kolunda siyah nokta benzeri küçük bi nokta gördük nedense panik olduk. Yeni oluşan bir ben olabilir mi ya da zararlı olabilir mi bilgisi olan varsa çoook makbule geçer. Yarın doktora da göstericek ama dua edelim güzellikler çıksın inşallah
Herşey olabilir canım. İyi de olabilir kötü de. Bir uzman tarafından incelenmesi lazım. Zaten yarın gittiğinizde iyiye ya da kötüye benziyo derler. Kesin bi tanı için de biyopsi isteyebilirler.önemli olan böyle şeyleri küçükken fark etmek zaten. İnşallah iyidir
Evet normal ben'ler de var vücudunda ve menopozda ciltte lekeler çoğalıyormuş sanırım,ondan da olabilir mi? Evet evet siyahsa kötü bi şey yoktur kesin yoktur,inşallah:)))
Üstten siyah renk de görünen küçük bir yağ bezesi de olabilir, ben de.. Ama ciddi birşey olduğunu dusunmuyorum. En kesin bilgiyi doktor verir geçmiş olsun..
Herşey olabilir canım. İyi de olabilir kötü de. Bir uzman tarafından incelenmesi lazım. Zaten yarın gittiğinizde iyiye ya da kötüye benziyo derler. Kesin bi tanı için de biyopsi isteyebilirler.önemli olan böyle şeyleri küçükken fark etmek zaten. İnşallah iyidir