Yeni oluşan ben

pyrzm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
17
5
38
Herkese iyi geceler. Biraz önce annemin kolunda siyah nokta benzeri küçük bi nokta gördük nedense panik olduk. Yeni oluşan bir ben olabilir mi ya da zararlı olabilir mi bilgisi olan varsa çoook makbule geçer. Yarın doktora da göstericek ama dua edelim güzellikler çıksın inşallah

Olabilr B'nde de çok bn var atıp çoğalıyorlardı zamanla vücudunda ben varsa norml olablr .ayrıca siyah benin korkuluk bişeyi yok

Herşey olabilir canım. İyi de olabilir kötü de. Bir uzman tarafından incelenmesi lazım. Zaten yarın gittiğinizde iyiye ya da kötüye benziyo derler. Kesin bi tanı için de biyopsi isteyebilirler.önemli olan böyle şeyleri küçükken fark etmek zaten. İnşallah iyidir

Anlatım bozukluğu olmuş haklısınız:) siyah nokta gibi küçücük deri altında bi leke,sıkmaya çalıştım çok az bişey gelmedi

Olabilr B'nde de çok bn var atıp çoğalıyorlardı zamanla vücudunda ben varsa norml olablr .ayrıca siyah benin korkuluk bişeyi yok
Evet normal ben'ler de var vücudunda ve menopozda ciltte lekeler çoğalıyormuş sanırım,ondan da olabilir mi? Evet evet siyahsa kötü bi şey yoktur kesin yoktur,inşallah:)))

Ben olabilir bu kadar panik yapmayin ama bi doktora gorunmek en iyisi

Canım merak ettim annenizdeki beni. Eğer bi sorun olmazsa anlatır mısınız sonucun ne olduğunu

Son düzenleme:
Korkma ama yine içine bir sıkıntı oluşursa dermatoloğa git derim.

Üstten siyah renk de görünen küçük bir yağ bezesi de olabilir, ben de.. Ama ciddi birşey olduğunu dusunmuyorum. En kesin bilgiyi doktor verir geçmiş olsun..

Herşey olabilir canım. İyi de olabilir kötü de. Bir uzman tarafından incelenmesi lazım. Zaten yarın gittiğinizde iyiye ya da kötüye benziyo derler. Kesin bi tanı için de biyopsi isteyebilirler.önemli olan böyle şeyleri küçükken fark etmek zaten. İnşallah iyidir
Canım merak ettim annenizdeki beni. Eğer bi sorun olmazsa anlatır mısınız sonucun ne olduğunu
Korkma ama yine içine bir sıkıntı oluşursa dermatoloğa git derim.

Annem acil doktoruna gitmiş ve ben bu korkulcak bişey yok deyip inceleyip yollamışlar,artık im rahat etmeli mi?:)

Bendir ben rahat ol.zaten doğuştan ben kaplı doğmuyoruz benlerin hepsi sonradan oluşuyor.

Back
X