- Konu Sahibi yabangulumZ
çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık ama bu güzelliklerin yapılışını birazda bize tarif etseniz bizde yararlansak :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBayıldımm gerçekten. Allah torunlarınada örmeyi nasip eder inşallah canım hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık
canım olur daha yeni başladın sen örmeye.bi tane güzel olmaz,iki tane güzel olmaz üçüncüde istediğin sonucu alırsın..yaa benımiçim gidiyor bunalrı görunce amabenımkıler senın kıler gıbı guzel olmuyorrrr
işallah canım işallah..yabangülüm bunlar harika olmuşlar hepsi çok güzel :lepi:
rabbim inşallah bebeğine giydirmeyide nasip eder inşallah :Saruboceq:
:)))))))))işallah canım dediğin gibi olur.rabbim o anları gösterirmi bilmiyorum..harikalar bunlar ülküm ellerine yüreğine sağlık bitanem
boş durma ör ör nasıl olsa seninkiler Allah'ın izniyle çifter çifter geleceği için sonrasında yapmaya fırsatın olmayacak delikafadulden beeeeyle dolanacan evde bi oğluna bi kıza koşmaktan yapamazsın benim gibi kös kös oturursun evde:dilcikar: acıkta sen yorul demi ama tez vakitte innnnşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh çifter çifterçifter çifter:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:delikafadulden
sık olsun ilk başta olmaz sonrakiler olur.sanki ben annemin karnında öğrenmedim.yapa boza öğrendim..bi de tığ işini becerebilsem... eviriyorum çeviriyorum olmuyor bi türlü... çok sık elim..vazgeçtim beceremeyeceğim...:1no2:
teşekür ederim..ellerine sağlık ,hepside bir birinden şeker olmuşlar :)
a.s.a.s.emeğine sağlık çok güzeller ama resimden örneği çıkarmam imkansız,nasıl ördüğünü sayısını filan anlatır mısın?
kaydirigubbakcemile3çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık ama bu güzelliklerin yapılışını birazda bize tarif etseniz bizde yararlansak :))
a.s.a.s.cok güzel olmuş bunlar canım nasıl yaptın yazarmısın bisde yapalım
bayılıyorum yaptıklarına ttalım.. bide ben yapabilsen nasıl sevinicem .... olmuyor benim yaptıklarım yaaaaaaaaa.....
ya senın patikler dikidk duruyorr alt sırayuı btıtırıyosunya ındna sonra kaç sıra oruyosun.
bida yaprken aşamaaşama resım ekelyebilrmısın taktım ben senın aptiklere şimdi başladım bıda aptık yapmayabıatnesı bıttı çiftini ötuyorum ama dıkdık durmuyor
ay Allahım yaaa
hepsi mükemmel ötesi
inanılmaz kıskandım
ellerine sağlık![]()
Canım benimm harika olmuşlarr ellerinee sağlıkkkkk ..Allahım en kısa zamanda bebeğini göndersinn işallahhhhh