Örgü Yeni ördüğüm bebek patikleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
bayılıyorum yaptıklarına ttalım.. bide ben yapabilsen nasıl sevinicem .... olmuyor benim yaptıklarım yaaaaaaaaa.....

Bayıldımm gerçekten. Allah torunlarınada örmeyi nasip eder inşallah canım hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaa benımiçim gidiyor bunalrı görunce amabenımkıler senın kıler gıbı guzel olmuyorrrr
canım olur daha yeni başladın sen örmeye.bi tane güzel olmaz,iki tane güzel olmaz üçüncüde istediğin sonucu alırsın..
yabangülüm bunlar harika olmuşlar hepsi çok güzel :lepi:
rabbim inşallah bebeğine giydirmeyide nasip eder inşallah :Saruboceq:
işallah canım işallah..
harikalar bunlar ülküm ellerine yüreğine sağlık bitanem
boş durma ör ör nasıl olsa seninkiler Allah'ın izniyle çifter çifter geleceği için sonrasında yapmaya fırsatın olmayacak delikafadulden beeeeyle dolanacan evde bi oğluna bi kıza koşmaktan yapamazsın benim gibi kös kös oturursun evde:dilcikar: acıkta sen yorul demi ama tez vakitte innnnşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh çifter çifterçifter çifter:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:delikafadulden
:)))))))))işallah canım dediğin gibi olur.rabbim o anları gösterirmi bilmiyorum..
bi de tığ işini becerebilsem... eviriyorum çeviriyorum olmuyor bi türlü... çok sık elim..vazgeçtim beceremeyeceğim...:1no2:
sık olsun ilk başta olmaz sonrakiler olur.sanki ben annemin karnında öğrenmedim.yapa boza öğrendim..
ellerine sağlık ,hepside bir birinden şeker olmuşlar :)
teşekür ederim..
emeğine sağlık çok güzeller ama resimden örneği çıkarmam imkansız,nasıl ördüğünü sayısını filan anlatır mısın?
a.s.a.s.
çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık ama bu güzelliklerin yapılışını birazda bize tarif etseniz bizde yararlansak :))
kaydirigubbakcemile3
cok güzel olmuş bunlar canım nasıl yaptın yazarmısın bisde yapalım
a.s.a.s.
bayılıyorum yaptıklarına ttalım.. bide ben yapabilsen nasıl sevinicem .... olmuyor benim yaptıklarım yaaaaaaaaa.....

senin yaptıklarınıda ben yapamıyorum.onları yapabilen bunları hayli hayli yapar..yaparsın sen biliyorum..a.s.a.s.

ya senın patikler dikidk duruyorr alt sırayuı btıtırıyosunya ındna sonra kaç sıra oruyosun.
bida yaprken aşamaaşama resım ekelyebilrmısın taktım ben senın aptiklere şimdi başladım bıda aptık yapmayabıatnesı bıttı çiftini ötuyorum ama dıkdık durmuyor

ya senın patikler dikidk duruyorr alt sırayuı btıtırıyosunya ındna sonra kaç sıra oruyosun.
bida yaprken aşamaaşama resım ekelyebilrmısın taktım ben senın aptiklere şimdi başladım bıda aptık yapmayabıatnesı bıttı çiftini ötuyorum ama dıkdık durmuyor

canım üstte verdiğim linke baktınmı?canım zaten dimdik durması imkansız sadece kalın iple yaparsan dik oluyor..ben bazılarını lif ipiyle örüyorum yumuşak oluyorlar.bittikten sonra içine peçete koyuyorumki dik dursun diye..

ay Allahım yaaa
hepsi mükemmel ötesi
inanılmaz kıskandım
ellerine sağlık :nazar:

Canım benimm harika olmuşlarr ellerinee sağlıkkkkk ..Allahım en kısa zamanda bebeğini göndersinn işallahhhhh

Back
X