Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yeni sac cikarmak icin onersi olan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
hıc sac çıkmayan yerde sac cıkarırmı. alın cızgmn altında cksn ıstym ben http://www.kadinlarkulubu.com/sac-dokulmesi-cozumleri/675171-sac-cikarma-resimli.html bu konuyu bn actm fotolara burdan bak bi canm bana bu şampuanı kulllandgmda etkı eder mı bu saclarm uzar mı bıde gurlesrmı

canım çeşitleri var yağlı saç için dökülen saçlar için vs......ama benim sana asıl tavsiyem ne biliyor musun:34:saç şampuanına bal,sarımsak zeytinyağı kat kullan koku yapıyor kokusu içinde lavanta katabilirsin şampuanına.....kuafördeki bayan minik minik saçların çıkıyor demişti bana:32:birde mecit efendi saç bakım yağı var onuda haftada 2 kere saçına sür enaz 30 dk beklet sonra yıka........birde doğum kontrol hapının hepsini kullandığın saç şampuanının içine ez koy saçınıda uzatır:16:

Son düzenleme:
Merabalar, benim saçlarım cok ince telli ve son yıllarda cok dökülme oldu, saç ekimi yaptırmak için cok arastırma yaptım, ondan önce PRP tedavisiyle tanıstım ve cok memnunum saçlarım hem güçlendi hem ölü hücrelerimde saç çıkmaya başladı süreç hala bitmemesine rağmen olumlu dönüüşler alıyorum , ilgilenenler olursa yardımcı olabilirim.

Merhaba benim sacimda ciddi bir seyrelme var
Mezoterapi yaptirmayi dusunuyorum
Prp de buna benzer sanrim?
Fakat tedavi surecinde saclarin iyice dokuldugu soyleniyor
Oyle bisey olrsa Allah korusun insan icine cikamam:43:

Merhaba benim sacimda ciddi bir seyrelme var
Mezoterapi yaptirmayi dusunuyorum
Prp de buna benzer sanrim?
Fakat tedavi surecinde saclarin iyice dokuldugu soyleniyor
Oyle bisey olrsa Allah korusun insan icine cikamam:43:

çok pahalı ve zahmetliymiş bide herkeste işe yaramıyomuş burda okumuştum forumda:50:

Back
X