• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni şehir kaygılar

Eski hesabımı açsammi çok kararsızım
Bence açmayın. Siz anladigim kadarıyla düşük maaşla çalışmak istemediniz bence bir sure kabul edin ben hemsireyim İzmire ilk tasindigimiz sene asgari ücretle işe girdim hiç zoruma gitmedi. Kazandgm şeyler oldu iş öğrendm şimdi memurum sizin için şuan. Güvenliğiniz daha önemli. Instagram vs açmayın bence. Katlandığıniz bu zorluğa değsin ise girin maaşı düşük bile olsa şartları zor da olsa hobi gibi yapın kafanız dağılır. Aldgnz maaşı gidin harcayın🥰amann bosverin

Yeni telefon alsa? Hesabın e mailini değiştirse?

Ne gerek var ki.

İnstagram'daki hesabı açtı diyelim, hesapta iş yerlerine göstereceği görselleri indirsin, sonra hesabın kullanıcı adını değiştirip kapasın, dondursun hesabı. Sonuçta hesabı açtığında bildirim gitmeyecek. En kötü vpn üzerinden bağlanabilir. Daha sonra eski hesapla aynı vpn üzerinden, bu eski hesapla bir kullanıcı adı alsın, hesabı dondursun yine.

İnternet kafeye giderek bile bunları yapabilir. Ama ısrarla hesabı açsam mı diye düşünmesi garip.

Eski konumu bilmeyenler için kısa bi özet geçeyim 3 ay önce Şiddet gördüğüm nişanlımdan ayrıldım ama bı turlu vazgeçmiyor eşyalarını almaya gelmiyorlar demiştim, en son memleketimiz Şırnaktan büyük amcam geldi olaylı tamamen bitirip çözüme kavuşturmak için ve bitirdi tamamen ama bunlar sana yine de bi zarar verebilir psikiljinde çok bozuk benimle Şırnaga gel dedi değişiklik olur ne zaman istersen dönersin ortalık biraz durulsun dedi ilk başta gitmek istemedim sonra çok ısrar edince geldim sonunda burdayım, çok çabuk alıştım çok sevdim buraları yasitim olan kuzenlerim var çoğunu tanımıyordum hepsiyle yeni tanıştım onlarda beni tanımıyorlardi hep yeni tanıştık benimle çok ilgilendiler bana hepsi çok iyi geldi , sonra temelli burda kalmaya karar verdim , mesleğimi de burda devam ettrimek istedim bi güzellik salonu ile konuştum bana hakkımi vereceğini söyledi ama biraz zaman gerekiyor dedi ustasın ama cevren burda yok müşterin yok dedi burda ilk önce cevre yapman gerekiyor dedi, bende başlamadan çıktım herşey güzel ama bu iş konusu canımı çok sıkıyor morelimi bozuyor ve beni düşündürüyor geri dönmek için ama dönersem de hep bi korku var içimde rahatsız edecekmiş gibi ama oranın çalışma şartları buraya göre çok çok iyi ve hep çevrem müşterilerim orada burda daha huzurluyum rahat çıkabiliyorum dolaşabiliyorum önceki yaşadığım şehirde psikolojik olarak çok kötü hissediyordum balkona bile çıkmaya korkuyordum o derece , bi yandan ailemi de çok özlüyorum 10 yaşındaki kız kardeşimle birbirimize çok düşkünüz abla seni üzmek istemiyorum ama çok özlüyorum diyor, ne yapacağımı şaşırdım sizce burdami kalmaliyim yoksa geri eski yaşadığım şehre mi donmeliyim

Bu arada yerinde olsam üniversite sınavına başvuru yapar iyice uzaklaşırım oralardan. İlla üniversiteye kayıt yaptırınca okula gitmene gerek yok. Kyk kredisi alırsın, çalışırsın, yurtta da kalırsın. En azından iyice uzaklaşırsın.

Ne gerek var ki.

İnstagram'daki hesabı açtı diyelim, hesapta iş yerlerine göstereceği görselleri indirsin, sonra hesabın kullanıcı adını değiştirip kapasın, dondursun hesabı. Sonuçta hesabı açtığında bildirim gitmeyecek. En kötü vpn üzerinden bağlanabilir. Daha sonra eski hesapla aynı vpn üzerinden, bu eski hesapla bir kullanıcı adı alsın, hesabı dondursun yine.

İnternet kafeye giderek bile bunları yapabilir. Ama ısrarla hesabı açsam mı diye düşünmesi garip.
Bunları bilmiyor belki de. Diğer türlü düşünmek istemiyorum. Eski konularında şöyle yaptı böyle yalvarıyo, büyük insanlar sokacaklarmış araya falan diyordu. Ne bileyim inşallah bilmiyordur da artık yapar bunları.

Bu kadar masum

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 48
Back
X