Eski konumu bilmeyenler için kısa bi özet geçeyim 3 ay önce Şiddet gördüğüm nişanlımdan ayrıldım ama bı turlu vazgeçmiyor eşyalarını almaya gelmiyorlar demiştim, en son memleketimiz Şırnaktan büyük amcam geldi olaylı tamamen bitirip çözüme kavuşturmak için ve bitirdi tamamen ama bunlar sana yine de bi zarar verebilir psikiljinde çok bozuk benimle Şırnaga gel dedi değişiklik olur ne zaman istersen dönersin ortalık biraz durulsun dedi ilk başta gitmek istemedim sonra çok ısrar edince geldim sonunda burdayım, çok çabuk alıştım çok sevdim buraları yasitim olan kuzenlerim var çoğunu tanımıyordum hepsiyle yeni tanıştım onlarda beni tanımıyorlardi hep yeni tanıştık benimle çok ilgilendiler bana hepsi çok iyi geldi , sonra temelli burda kalmaya karar verdim , mesleğimi de burda devam ettrimek istedim bi güzellik salonu ile konuştum bana hakkımi vereceğini söyledi ama biraz zaman gerekiyor dedi ustasın ama cevren burda yok müşterin yok dedi burda ilk önce cevre yapman gerekiyor dedi, bende başlamadan çıktım herşey güzel ama bu iş konusu canımı çok sıkıyor morelimi bozuyor ve beni düşündürüyor geri dönmek için ama dönersem de hep bi korku var içimde rahatsız edecekmiş gibi ama oranın çalışma şartları buraya göre çok çok iyi ve hep çevrem müşterilerim orada burda daha huzurluyum rahat çıkabiliyorum dolaşabiliyorum önceki yaşadığım şehirde psikolojik olarak çok kötü hissediyordum balkona bile çıkmaya korkuyordum o derece , bi yandan ailemi de çok özlüyorum 10 yaşındaki kız kardeşimle birbirimize çok düşkünüz abla seni üzmek istemiyorum ama çok özlüyorum diyor, ne yapacağımı şaşırdım sizce burdami kalmaliyim yoksa geri eski yaşadığım şehre mi donmeliyim