• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni şehre alışmak

Tarcinin annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
143
67
28
Ben normal de sessiz yalnız kalabilen biri değilim. Sanırım kardeşlerin olmasının en büyük avantajı da bu hiçte yalnız kalmadım. İlkkez bambaşka bir şehirde yalnız yaşama uyum sağlamaya çalışıyorum. Bu konuda tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. Biliyorum bir çok kişi bunu yaparken hiç zorlanmıyor bile ama ben baya sıkıntı çekiyorum. Çünkü benim için bir cafe de tek oturabilen biri bile değilim ve buna nasıl alışacağım ya da bana moral verebilir misiniz?

Not: telefondan yazdığım için sıkıntı olabilir ama elimden geldiğince kısa ve anlaşılır olsun istedim.

Ben normal de sessiz yalnız kalabilen biri değilim. Sanırım kardeşlerin olmasının en büyük avantajı da bu hiçte yalnız kalmadım. İlkkez bambaşka bir şehirde yalnız yaşama uyum sağlamaya çalışıyorum. Bu konuda tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. Biliyorum bir çok kişi bunu yaparken hiç zorlanmıyor bile ama ben baya sıkıntı çekiyorum. Çünkü benim için bir cafe de tek oturabilen biri bile değilim ve buna nasıl alışacağım ya da bana moral verebilir misiniz?

Not: telefondan yazdığım için sıkıntı olabilir ama elimden geldiğince kısa ve anlaşılır olsun istedim.
ben de senin gibiydim kendine zaman ver,alışacaksın hatta iyi gelecek.yalnızlık bazen çok güzel.

Doğduğum büyüdüğüm şehirden iş sebebiyle ayrıldım
10 yıl oldu bu şehire yerleşeli
İlk zamanlar etrafı keşfetmekle geçti
Zaten daha sonra çevrem oluştu.
Kendinizi yalnızım diye şartlandırmayın.
İnsanoğlu herşeye alışıyor ;)

Aynen öyle teşekkürler. burayı okudukça benim sorunum hafif kalıyor ama fikir verebileceğinizi ümit ettim.
benim kızkardeşimde aynı senın gıbıydı çok sosyal asla yalnız kalmayan hatta yazın gece 2 de falan eve gelen biriydi. küçük sessiz bir şehre taşındı ünv. için şimdi o kadar alıştı ki kendine biraz zaman tanı hayat sürprizlerle dolu belki de o şehirde güzel şeyler olur.

Doğduğum büyüdüğüm şehirden iş sebebiyle ayrıldım
10 yıl oldu bu şehire yerleşeli
İlk zamanlar etrafı keşfetmekle geçti
Zaten daha sonra çevrem oluştu.
Kendinizi yalnızım diye şartlandırmayın.
İnsanoğlu herşeye alışıyor :KK66:
İşte tam durumum şimdi bol bol keşif yapıyorum. Ama acıktığımda tek başıma oturup bişey yemek gelmiyor içimden onun için hep abur çubuğa sardım :))

benim kızkardeşimde aynı senın gıbıydı çok sosyal asla yalnız kalmayan hatta yazın gece 2 de falan eve gelen biriydi. küçük sessiz bir şehre taşındı ünv. için şimdi o kadar alıştı ki kendine biraz zaman tanı hayat sürprizlerle dolu belki de o şehirde güzel şeyler olur.
Ayy inşallah :)

okula falan başladıysan zamanla arkadaşların olur.işse gene öyle.insan herşeye alışıyor.ferah olup akışına bırakmak lazım.ailenle görüntülü falan da görüşünce alışırsın
Okula başladım bide ilkkez yurt ortamına girmiş olmamda zorladı sanırım beni

İşte tam durumum şimdi bol bol keşif yapıyorum. Ama acıktığımda tek başıma oturup bişey yemek gelmiyor içimden onun için hep abur çubuğa sardım :))
Keşif yaparken yemek yiyebileceğiniz yerleri es geçmeyin.
Aileniz ya da arkadaşlarınızın ziyaretinize geldiklerinde dışarda yemek ısmarlayacak yerleri öğrenmiş olursunuz.
Krizi fırsata çevirin yani :KK48:

Keşif yaparken yemek yiyebileceğiniz yerleri es geçmeyin.
Aileniz ya da arkadaşlarınızın ziyaretinize geldiklerinde dışarda yemek ısmarlayacak yerleri öğrenmiş olursunuz.
Krizi fırsata çevirin yani :KK48:
Hiç böyle düşünmedim hep bu şehri yalnız gezecekmişim gibi düşündüm ama bir süre insanlar sorar ne yenir burda :) :)

Back
X