• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni şehre alışmak

Süpersiniz gerçekten bama da çok moral oldunuz o tarz da birşey bulursam herşey harika olur sanırım teşekkürler
Inanın cok iyi geliyor.
Mesela savaş yerindeki müslümanlara koliler yollamıştık.
Erzak kiyafet. Koli koli paketledik.
Huzur evlerini gezdik.
Öğretmenler gününde okulları gezmiştik.
Turbelere,canakkaleye falan tur duzenlemistik.
Şehit ailelerini ziyaret etmiştik.
Yani okadar dolu ve mutluydum ki o donem.
Ne mahalle ne ev vardi gozumde.
Sonra spor salonuna gittim.
Yani böyle şeyler insana guzel geliyor.

Şimdi kültür merkezinin seminerlerini takip ediyorum.
Kurslarını takip ediyorum.

Surekli düşününce de insan mutsuz oluyor
Akışına bırak herşey daha güzel olur umarim.
Azicikda olsa umut olabildiysem ne mutlu bana.

Inanın cok iyi geliyor.
Mesela savaş yerindeki müslümanlara koliler yollamıştık.
Erzak kiyafet. Koli koli paketledik.
Huzur evlerini gezdik.
Öğretmenler gününde okulları gezmiştik.
Turbelere,canakkaleye falan tur duzenlemistik.
Şehit ailelerini ziyaret etmiştik.
Yani okadar dolu ve mutluydum ki o donem.
Ne mahalle ne ev vardi gozumde.
Sonra spor salonuna gittim.
Yani böyle şeyler insana guzel geliyor.

Şimdi kültür merkezinin seminerlerini takip ediyorum.
Kurslarını takip ediyorum.

Surekli düşününce de insan mutsuz oluyor
Akışına bırak herşey daha güzel olur umarim.
Azicikda olsa umut olabildiysem ne mutlu bana.
Kesinlikle azıcık değil çok umut oldunuz çok teşekkür ederim. Bugün ilkkez bana ait bir yer olarak bakıp kurslar araştırmaya başladım sayenizde

Kesinlikle azıcık değil çok umut oldunuz çok teşekkür ederim. Bugün ilkkez bana ait bir yer olarak bakıp kurslar araştırmaya başladım sayenizde
Çok sevindim sizin adiniza.
Napalim buraya ait değiliz diye burasıda bize ait olmasinmi?
Zaman geçsin yeterki.
Düşündükçe daha kötü oluyor böyle anlık yaşamalı bazen ;)

Hele evle olan sınavımı anlatsam
Kocaman bir evden daha minik daha eski bir eve taşınmak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayi
Hiç istemedim ama baska yolum yoktu.
Tek tesellim ailem yanimda esim oglum annem olsun dedim.
Eve de para harcamak istemedim hala harcamayı düşünmiyorum.
Ama kendi imkanlarımızla daha yaşanılır hale getirdik.
Eşyalarını değiştim uygun fiyata eşyalar aldim.
Eşimle duvar kağıdı kapladık bir duvari.
Yine uygun fiyata tüller aldim.
Sonra dünya malından ziyada gezmeye,yeni yerler gormeye, en cok vaktimi oğluma harcamaya, 1-2 arkadaşla vakit geçirmeye basladim.
Kafami dolu tutmaya calistim.
Hâlâ hayallerim var ama imkansız değil diyorum.
Sadece zamanı var.
Bu bir sınav sabir lazim diyorum.

Hele evle olan sınavımı anlatsam
Kocaman bir evden daha minik daha eski bir eve taşınmak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayi
Hiç istemedim ama baska yolum yoktu.
Tek tesellim ailem yanimda esim oglum annem olsun dedim.
Eve de para harcamak istemedim hala harcamayı düşünmiyorum.
Ama kendi imkanlarımızla daha yaşanılır hale getirdik.
Eşyalarını değiştim uygun fiyata eşyalar aldim.
Eşimle duvar kağıdı kapladık bir duvari.
Yine uygun fiyata tüller aldim.
Sonra dünya malından ziyada gezmeye,yeni yerler gormeye, en cok vaktimi oğluma harcamaya, 1-2 arkadaşla vakit geçirmeye basladim.
Kafami dolu tutmaya calistim.
Hâlâ hayallerim var ama imkansız değil diyorum.
Sadece zamanı var.
Bu bir sınav sabir lazim diyorum.
İnş güzel olur herşey ama siz bu evde de bol bol anı biriktirmişsiniz ne güzel

İnş güzel olur herşey ama siz bu evde de bol bol anı biriktirmişsiniz ne güzel
Ay sorma suan çıksak bu evden sevmedigim halde yinede burulurum sanirim.
Insanın yaşadığı yer neresi olursa olsun yaşanmışlıklar canlanıyor hep gozunde.
Allah saglik sıhhat versin ölümden gayrısına çare var.

Ben normal de sessiz yalnız kalabilen biri değilim. Sanırım kardeşlerin olmasının en büyük avantajı da bu hiçte yalnız kalmadım. İlkkez bambaşka bir şehirde yalnız yaşama uyum sağlamaya çalışıyorum. Bu konuda tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. Biliyorum bir çok kişi bunu yaparken hiç zorlanmıyor bile ama ben baya sıkıntı çekiyorum. Çünkü benim için bir cafe de tek oturabilen biri bile değilim ve buna nasıl alışacağım ya da bana moral verebilir misiniz?

Not: telefondan yazdığım için sıkıntı olabilir ama elimden geldiğince kısa ve anlaşılır olsun istedim.

canım bende dogdugum buydugum sehırden ve aılemden bınlerce km uzaklıga atandım. bekarım ve yalnızım. sehır cok kucuk yapılacak aktıvıteler sınırlı. ben sehıre ılk geldıgımde once muzelerı tarıhı yerlerı sonra da avm cafe vs yerlere gıttım . suan tam 6 ay oldu gelelı. hatta burayla kalmayıp cevre ıllere gıtmeyı dusunuyorum gezmeye. zaten haftaıcı iş-ev arasında gecıyor. cmt gunu annemler bana gelıcek 1 hafta kalıp donecekler. arada mısafır de agırlıyorum yani :)))

bu arada da spora yazıldım spora gıdıyorum. yalnızlık benı fit yapıcak gibi gorunuyor :D tavsıyem kendıne hobi bul spor da olabılır yada baska bır sey. sonrada gezmeyı sevıyorsan sınırlarını genıslet. cevre ıllere gıt turlara katıl.

Ay sorma suan çıksak bu evden sevmedigim halde yinede burulurum sanirim.
Insanın yaşadığı yer neresi olursa olsun yaşanmışlıklar canlanıyor hep gozunde.
Allah saglik sıhhat versin ölümden gayrısına çare var.
İnşallah bende burayı hatırladığımda sizin gibi anlata bileceğim bol bol anım olur :)) amin inş hepimiz sağlıklı ve mutlu olalım

canım bende dogdugum buydugum sehırden ve aılemden bınlerce km uzaklıga atandım. bekarım ve yalnızım. sehır cok kucuk yapılacak aktıvıteler sınırlı. ben sehıre ılk geldıgımde once muzelerı tarıhı yerlerı sonra da avm cafe vs yerlere gıttım . suan tam 6 ay oldu gelelı. hatta burayla kalmayıp cevre ıllere gıtmeyı dusunuyorum gezmeye. zaten haftaıcı iş-ev arasında gecıyor. cmt gunu annemler bana gelıcek 1 hafta kalıp donecekler. arada mısafır de agırlıyorum yani :)))

bu arada da spora yazıldım spora gıdıyorum. yalnızlık benı fit yapıcak gibi gorunuyor :KK70: tavsıyem kendıne hobi bul spor da olabılır yada baska bır sey. sonrada gezmeyı sevıyorsan sınırlarını genıslet. cevre ıllere gıt turlara katıl.
Gezmeyi çok seviyorum ama sporla hiç aram yok burda yalnızken onunla da aramı düzeltebilirim belki teşekkürler

İnan ki Yalnizlik daha guzel. Alışırsın. Benim suan bulundugum sehirde hic arkadasim yok. Bir gorumcem bir eltim var bazen keske onlarda olmasaydi diyorum.

İnan ki Yalnizlik daha guzel. Alışırsın. Benim suan bulundugum sehirde hic arkadasim yok. Bir gorumcem bir eltim var bazen keske onlarda olmasaydi diyorum.
:)) onlar da olmasaydı tam özgürlük olurdu şuan sizlerinde sayesinde tadını çıkarmak yerine kendi kendime büyüttüğümü fark ettim tşkler

:)) onlar da olmasaydı tam özgürlük olurdu şuan sizlerinde sayesinde tadını çıkarmak yerine kendi kendime büyüttüğümü fark ettim tşkler
Kesinlikle yalnizligin tadini cikar. Bir kere heran birisi gelip kapimi tiklatabilir tedirginligi yasamazsin ve evin icinde diledigin gibi dolanirsin.

Back
X