- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Tarcinin annesi
Aynen karamsar olmayın gezin dolaşın yiyin içinHiç böyle düşünmedim hep bu şehri yalnız gezecekmişim gibi düşündüm ama bir süre insanlar sorar ne yenir burda :) :)
Hayat size güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen karamsar olmayın gezin dolaşın yiyin içinHiç böyle düşünmedim hep bu şehri yalnız gezecekmişim gibi düşündüm ama bir süre insanlar sorar ne yenir burda :) :)
Teşekkürler hemen fikri değerlendirip yemeğe gidiyim ozaman :)Aynen karamsar olmayın gezin dolaşın yiyin için
Hayat size güzel![]()
Aslında ben buraya gelirken en çok bunu düşünmüştüm en küçüğüm biraz özgür olurum falan diye düşünüp kabuk etmiştim ama buraya gelince alışmak düşündüğümden uzun sürdü :))Bir yılın sonuna bitti diye üzüleceksin. Yalnızlık özgürlüktür bazen.
Amin teşekkürler inşallah hepimiz mutlu oluruz.21 yıl önce İstanbul'un bir semtinden başka bir semtine gelin gittim. O kadar sevdimki orayı.17 yıllık evliyken doğdup büyüdüğüm semte geri taşınmak zorunda kaldım. Ve bu 2 semtin arası otobüsle ortalama 45 dakika trafik falan anca yani. Ama şu anda oturuduğum semte alışamadım boğuluyorum sanki .Ve tüm çocukluk arkadaşlarım vs etrafımda ama yok olmuyor .Birgün taşınmak zorunda kalırsam gelin gittiğim semte olsun diye Rabbime dua ediyorum.Çünkü orda bambaşka bir insanım.Mutluyum.Havası başka ,suyu başka . İnsan herşeye alışıyor evet ama önemli olan mutlu olabilmek. İnşallah mutlu olursunuz. Gönlünüzce olsun herşey
Ben aslında küçük bir şehirde de değilim ama öyle olmaz inşallah bende biraz ondan korkuyorum ziyan edilmiş bir süre olmasın bana bişeyler katsın istiyorumAlışırsın. 3 yıl ailemden uzakta yalnız yaşadım. Öyle dışarı çıkıp gezecek, oturacak yeri olmayan bir yerdeydim hem de.. Hep ev-iş arasında gidip geldim koca 3 sene.. Hala o senelerime acırım.
Aslında çok yoğun olduğum üç gün dışında çok rahatım bu fikre uyup araşatırma yapacağım teşekürlerkeşke ben de beni kimsenin tanımadığı bir yerde yaşasam bir süre.
işiniz yorucu değilse akşamları kurslara katılabilirsiniz. kitap okuma kulüpleri vardır oralara bakabilirsiniz.![]()
Hepsi harika bunların içinden evde olanlar dışında hepsini deneyeceğim teşekkürler.Aiyy sessiz sakin kucuk bir kasaba benim hayalim.
Yalnız yaşayabiliryim bilemedim.
Kalabalığı zaten sevmem.
Ama sevdiğim biri olsa yanimda sonsuza kadar yasarim.
Yalnızda olsam neler yapardım duu bi dusunim.
Bol bool cilt saç bakım yapardim.
Sabah yürüyüş yapardim.
Aksam markete cikardim hemde hava alirdim.
Kitap okurdum.
Evle ilgili yenilikler yapardım
Eşya ,dizayn, duzen, temizlik.
Yenilikler.
Nette takilirdim.
Alış-veriş yapardim.
Bir kursa yazılardım ya da sosyal dayanışma derneği vs gönüllüsü olurdum.
Sokak Hayvanlarıni beslerdim cikar.
Komşu edinirdim sanirim 1-2tane.
Ayy düşününce pek hosuma gitti bak![]()
Umarım sever alisirsinHepsi harika bunların içinden evde olanlar dışında hepsini deneyeceğim teşekkürler.
İnşallah sizinde böyle rahat kafanızı dinleyebileceğiniz bir yer olur :))Umarım sever alisirsin
Darısı başıma :)
Yani yalnız yaşamam zor da yazlık istiyorum.
Yazın kaçıp kafa dinleyecegim.
Orda böyle bir düzen oturtmak istiyorum kendime.
Çok teşekkürler hepsini uygulayacağımÖnce market AVM eczane hastane bunları tanımaya çalışın. İşyerinizden başlayarak ve tabii ki seçici olarak arkadaş edinebilirsiniz. Komşuları tanımak için bir kap yöresel yiyecek ikramı, veya bir porsiyon tatlı vs. Zamanla çevreniz genişler. Bunun sınırlarını siz belirlersiniz tabi.. Ailenizi arkadaşlarınızı bulunduğunuz şehre davet edip onlarla gezmek de çok eğlenceli gelebilir
Bi söz vardı bulunduğun yeri cennet yapamadığın sürece kactigin her yer cehennemdir. Gibi bir sözdü.Sayenizde bugün gidip bir çiçek alarak burayı da kendime ait hale getirmeye başladım:)
Süpersiniz gerçekten bama da çok moral oldunuz o tarz da birşey bulursam herşey harika olur sanırım teşekkürlerBi söz vardı bulunduğun yeri cennet yapamadığın sürece kactigin her yer cehennemdir. Gibi bir sözdü.
Güzel baslangic.
Bak ne anlatıcam sana.
Şuan bulunduğum mahalleyi hic sevmiyorum hatta evide.
Eski bir ev mahallede aslinda büyüdüğüm mahalle ama dedikodu vs girla.
Ailemle aynı binadayım bina ailemin.
Kira falan vermiyorum ama.
Mahalledekilerle muhattap olmuyorum.
Evide sevmiyorum tadilatta yaptirmıyorum cunku geridonusume gidecek.
Bende kisin oğlumla esimle ödevler yemek dizi vs zaman geciriyorum.
Yazında tatile,turlara,memlekete falan gidip uzaklaşıyorum.
Balkonuma çiçekler aldım saksıları sıraladim.
Onlarla ilgilendim yazın evde oldukca.
Eşyalarımı azalttım.
Sevmediklerimi attim.
Şimdi kitap okumaya başladım yine.
Geçen kış bir dernekle çalışıyordum yardım kampanyaları vs bu yıl da kültür merkz. Ücretsiz seminerlerine katılmayı planliyorum.
Yani sürekli kafamı dolduruyorum bi süre idare ediyor beni.