Yeni sevgili ve doğumgünü

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Merhabalar öncelikle.....
Baştan anlatıcam biraz sıkıcı olabilir.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz kendisiyle ve tek bir konu da çok ayrı düşünüyoruz o da kadın erkek ilişkileri konusunda.

Kendisini bir kız arkadaşı var kendisi evine davet etmiş ve benim bundan son anda haberim oluyor.Ben sevgili olan kadın ya da erkeğin aynı evde başbaşa alkollü içecekler içip bir akşam yemeği yemelerine karşıyım.Bundan dolayı büyük kavga ettik ardından ben ona yaşam tarzına ayak uyduramayacagımı söyledim çünkü bu durum bana hiç normal gelmiyordu.

Kendisi de bana söz verdi ayrılmayalım dedi peki dedim.Şimdi yakın zamanda doğumgünü var fakat sadece yol parası 350 tl diyeceksınız bu sorun mu ben aileme bagımlıyım henuz kendi keyfim için bu parayı istemekle üniversite sınavına hazırlanan kardeşim ve diğer kardeşime haksızlık olacağını düşünüyorum.Hediyeyi saymıyorum bile pastasını falan da bir de esktra harcamaları hiç bir miktar var ama yetmiyor.

Neyse bu evine çagırdıgı çok yakın kız arkadaşı da muhtemelen doğumgunu kutlayacak ben olmazsam birlikte kutlayacaklar gibi ve ben aşırı ama aşırı mutsuz olucam bu durumdan.

Bu durumda ben gitmemeye kara verdim gibi ama aklım bir yandan da diger durumda sizce ne yapmalıyım?
Ailemin maddi durumu da şu aralar iyi değil.

Farklı şehirlerde yaşıyoruz kendisiyle ve tek bir konu da çok ayrı düşünüyoruz o da kadın erkek ilişkileri konusunda.

Kendisini bir kız arkadaşı var kendisi evine davet etmiş ve benim bundan son anda haberim oluyor.Ben sevgili olan kadın ya da erkeğin aynı evde başbaşa alkollü içecekler içip bir akşam yemeği yemelerine karşıyım.Bundan dolayı büyük kavga ettik ardından ben ona yaşam tarzına ayak uyduramayacagımı söyledim çünkü bu durum bana hiç normal gelmiyordu.

Kendisi de bana söz verdi ayrılmayalım dedi peki dedim.Şimdi yakın zamanda doğumgünü var fakat sadece yol parası 350 tl diyeceksınız bu sorun mu ben aileme bagımlıyım henuz kendi keyfim için bu parayı istemekle üniversite sınavına hazırlanan kardeşim ve diğer kardeşime haksızlık olacağını düşünüyorum.Hediyeyi saymıyorum bile pastasını falan da bir de esktra harcamaları hiç bir miktar var ama yetmiyor.

Neyse bu evine çagırdıgı çok yakın kız arkadaşı da muhtemelen doğumgunu kutlayacak ben olmazsam birlikte kutlayacaklar gibi ve ben aşırı ama aşırı mutsuz olucam bu durumdan.

Bu durumda ben gitmemeye kara verdim gibi ama aklım bir yandan da diger durumda sizce ne yapmalıyım?
Gitmeyin durumunuz uygun değilse. Karşınızdaki insanın davranışları size uygun değilse değişime zorlamak yerine ayrılın. İnanın değişmez zaten. Sadece siz yorulursunuz.

Gitmezsen pişmanlıktan çatlarsın bence , birde üstüne o kız giderse :KK43:

değmez, ailen daha önemli, ayrıca ne hali varsa görsün...seni böyle tedirgin eden adamdan hayır gelmez...

Ama ailem daha onemli kardeslerım var

O zaman ayrılın.
Kusura bakmayın ama,adamın hayat tarzına müdahale edecek kadar sahiplenmişsiniz ilişkiyi,ama bir doğum günü için ''ama ailem'' yapıyorsunuz.Gitmek istemenizin bile tek sebebi kızla baş başa kalacaklarını düşünmeniz,ortada kız olmasa siz gitme fikrini direk silip atmışsınız bile.
Kendinize de karşınızdaki insana da hayatı dar etmeyin,fikirler bu noktada bile bu kadar farklı ve huzursuzluk vericiyse ayrılın,en iyisi olur ikiniz için de.

Gitmeyin durumunuz uygun değilse. Karşınızdaki insanın davranışları size uygun değilse değişime zorlamak yerine ayrılın. İnanın değişmez zaten. Sadece siz yorulursunuz.
Biliyorum ama söz verdıgı içim sadece
O zaman ayrılın.
Kusura bakmayın ama,adamın hayat tarzına müdahale edecek kadar sahiplenmişsiniz ilişkiyi,ama bir doğum günü için ''ama ailem'' yapıyorsunuz.Gitmek istemenizin bile tek sebebi kızla baş başa kalacaklarını düşünmeniz,ortada kız olmasa siz gitme fikrini direk silip atmışsınız bile.
Kendinize de karşınızdaki insana da hayatı dar etmeyin,fikirler bu noktada bile bu kadar farklı ve huzursuzluk vericiyse ayrılın,en iyisi olur ikiniz için de.
Tek sebebi tabıkı de o degıl o da mutsuz olacak fakat yaşam tarzını bilemezdim dimi
Elbett ayrılalım dedim.

Adamin bunu akil edememesi.. demekki ona gore normal bu davranislar ki bu zaten ayni cizgide olmadiginizi gosterir. Ha ben olsam gidermiydim bilmem ama sen gitmemelisin

Adamin bunu akil edememesi.. demekki ona gore normal bu davranislar ki bu zaten ayni cizgide olmadiginizi gosterir. Ha ben olsam gidermiydim bilmem ama sen gitmemelisin
Zaten ona göre normal ben kız arkadasıyla buluşmasına karşı degılım ama tikrimce o kadar samimi olmasına gerek yok benden habersiz onda kaldıgı da olmus

Zaten ona göre normal ben kız arkadasıyla buluşmasına karşı degılım ama tikrimce o kadar samimi olmasına gerek yok benden habersiz onda kaldıgı da olmus
Oha bence bu kadari gercek fazla : ( bilmesen neyse ama bunu bilerek nasil devam ediyorsun? Simdi bazisi der belki: aa bak yanlis bisey yapsa haberin olmazdi kaldigindan filan.. ama bana ters boyle seyler

Oha bence bu kadari gercek fazla : ( bilmesen neyse ama bunu bilerek nasil devam ediyorsun? Simdi bazidi der belki: aabak yanlus bisey yapsa haberin olmazdi ksldigibdan filan.. ama bana ters boyle seyler
Ya Aralarında bir şey gecmemıstır fakat kızdıgım konulardan biri de şu ben öğrenci olmama ragmen kendim zaman ayarlıyorum para bırıkımı yapıyorım sırf bizim için ama bir kere de ben geleyim demedi ki annem isterse biz de kalabılır demesine ragmen

Ya Aralarında bir şey gecmemıstır fakat kızdıgım konulardan biri de şu ben öğrenci olmama ragmen kendim zaman ayarlıyorum para bırıkımı yapıyorım sırf bizim için ama bir kere de ben geleyim demedi ki annem isterse biz de kalabılır demesine ragmen
Valla cevap basit ama bunu soyleyip moralini bozmak istemem. Sonra bana burdaki kadinlar firca cekiyor gercekci oldugum icin:))

Kimseyi ailenizin önüne geçirmeyin. Değmez..
Kardeşlerinizin rızkına göz dikip bencillik etmediğiniz içinde tebrik ederim.
Ayrıca o çok yakın kız arkadaş hiç masum gelmedi bana.

Kimseyi ailenizin önüne geçirmeyin. Değmez..
Kardeşlerinizin rızkına göz dikip bencillik etmediğiniz içinde tebrik ederim.
Ayrıca o çok yakın kız arkadaş hiç masum gelmedi bana.
Kızın sevgilisi var o yuzden kötü düşünmek istemiyorum ama ara ara ben de düşünüyorım

ayrıl yahu buluşur görüşür insan arkadaşlarıyla da sadece bi kız arkadaşıyla alkollü akşam yemekli ev buluşması bana çok masum elmiyo kusura bakmasın kimse. için içini yiyeceğine ayrıl uğraşılır mı cidden bununla

Bacim, bir iliskiyi devam ettirmeden once 'bu adam bunca masraf yapmaya,her buluşmada bunca para dokmeye deger mi' diye sor kendine.
Son sevgilimden oyle ayrildim. Yabanci uyrukluydu,birkac ayligina yanima geldi,sonra yine dondu. Ayni sehirde yasarken ite kaka , bazen güle oynaya idare ettik ama donunce onca masrafa-uzun mesafe iliskisine değmeyeceğine karar verdik ayrildik :)
Bence senin de yapman gereken bu.
ayrica kendin gitmeyip oradaki hayatina müdahale etmen hiç hos degil. Ben kendim icin konuşayım,eger gercekten arkadasimsa sevdiğim erkek arkadaslarla alkol tuketiyorum. Evlerinde de tuketiyorum. Hic de bugune kadar kimseyle aramda tuhaf bir an yasanmadi bu sekilde gittigim bir evde.
Tutup da benim bir saat zaman farki olacak uzakliktaki sevgilim "gitme etme yapma" dese hosuma gitmezdi asla.

Ayrica sevgilin ulke sinirlari icindeyse otobusle degil blablacar ile git yanina. Araba paylasma sitesi. Otobüs yuz liraysa bu elli,bazen 30 lira. Ustelik her binen yorum yazdigi icin cok da güvenli.
Mizirdanma ve alternatif ara :)
Yerinde olsaydim hazir yaz tatili. Bir haftaligina garsonluk-palyacoluk-hosteslik falan yapar gereken parayi bulurdum.
Bulundugun sehirde elbet bilmemne ajansi bilmemne event vardir. Git onlarla konuş, yana done part time eleman ariyorlardir zaten organizasyonlara. Benim sehrim kucik falan da deme. En dandik sehirlerde bile insanlar kina organizasyonu aliyor,en basiti kina gelirken tef calacak kiza ihtiyac duyuyorlar:)

Back
X