Yeni sevgili ve sorunlar ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
KIZLAR oncelikle merhaba ve simdiden okuduğunuz için teşekkür ederim. Ben 22 yasindayim daha once 5 yillik sevgilimle nisanlandim ve ayrilali 7 ay oluyo. 3 ay once daha onceden arkadasim olan bi cocukla konuşmaya basladim 1 bucuk aydir sevgiliyiz . Eski nisanlimla ayrilma sebebimiz kendisi bos gezen sorumsuz ilgisiz bi insandi onu tam anlamiyla kafamdan atabilmis değilim ama hayatima devam etmek zorundayim . Suan ki sevgilim deniz subayligi ogrencisi iki yil sonra mezun olcak farkli sehirlerdeyiz ve o omru boyunca hep farkli sehirde olcak . Ailesi benim sehrimde yasiyo ve tatillerde geliyo mesafeyi sorun ediyorum ve bu adam hic kiskanc degil onceki iliskimde kiskanc bi insanla beraberdim ve suanki tuhafima gidiyo uzaklikta olunca insan istiyo cok ilgili kibar iyi biri ama sevgisinden de emin degilim kendimi birakamiyorum guvenemiyorum ve korkuyorum baglanmaktan aci cekmekten ben bunu nasil asarim ve bu adam kiskanmamasi normalmi ?

Yok var bir anormallik bence. İyi sevgili olması için evden çıkmanızı yasaklaması, tüm etek, şort ne varsa kesmesi, size yan bakan erkek sineği bile ezmesi lazımdı. Bu filmlerdeki maço hanzo erkek tiplemeleri yüzünden genç kızlar kıskançlık = sevgi gibi bir kanıya kapıldılar. Ancak olgun erkek sevgisini bu tür saçmalıklarla göstermeye çalışmayan erkektir. Siz de olgunlaşın bence.

Adam tek başına farklı şehirlerde yaşamayacak, evlenince siz de lojmanlarda kalacaksınız. Hazır mısınız buna? Ablamdan biliyorum. Subaylık çok zor şu an eniştem yarbay olma yolunda ama ablamın da ömrü lojmanda geçti.. Kimi zaman görebildiği 1-2 saate şükrediyordu. Çok zor yani.. Her şeyi göze almalısınız.

Şu an mesafeden dolayı tam bağlanamamıştır diye düşünüyorum. Evlenseniz ya da ciddi adım atsanız o zaman kıskanç mı değil mi belli olur bence.

Bence eski nişanlınızı tam olarak kafanızdan atın ve yeni bir ilişkiye başlayın.
Yoksa karşınızdaki kişinin her hareketi size batar. Hep eskiyle kıyaslarsınız.

Deniz subayi bide sefere gitse 2 3 ay gelmiyolar bunlarda kafamda sorun ama onceki iliskimde gormedigim kibarlik ve ilgiyi goruyorum bunlar mutlu ediyo

Denizaltıcı mı su üstücü mü nişanlınız?Su üstüyse seyirleri fazla oluyor evet ama çok çok aşırı da bir seyir olmuyor.Yani eve gelip 1 ay 2 ay durup kısa seyirler de yapıyorlar.Eğer ki ilgisinden şüphen yolda devam etmelisin bence.Benim eşim çok kıskançtır iş hayatıma müdahalesi olmuştur hep.Ama zamanla evlilik oturduktan sonra güvenimiz arttı birbirimize karşı.Hiç lojmanda falan da oturmadık.Çalışmıyorsanız da oturmanız taraftarı degilim.Ama Bahriyeliler daha nazik ve daha kibardır.Kaçırmamalısın.

Kıskanç değil derken neyi kıskanmıyor mesela? Kıyafet, makyaj vs. bunlara mı karışmıyor?
Görüştüğünüz kişilere mi müdahale etmiyor?
Evden kaçta girip, çıkacağınıza, nereye gideceğinize mi karışmıyor?
Bunlar normal bir ilişkide olmamalı zaten, siz eski ilişkinizden normalleştirmişsiniz sanırım.
Zaten zamanının çoğunu uzakta geçirecek bir adamın böyle hastalıkları hiç olmamalı. Gayet normal bir durum.
Siz de eski sevgiliden kalma sorunlar var, önce kendi içinizde, kafanızı netleştirin bence.
Böyle sağlıklı bir ilişkiye başlamak zor.

Anormallik olmaz olur mu? Yalnız anormal olan şuanki sevgilinizin kıskanması değil. Eski nişanlınızı hala düşünürken sevgili yapıp bir de evlenirsek durumunu düşünmen.
Sevgilinden ayrıl.

5 yıllık ilişkiden 7 ay sonra yeni birine alışmak zordur. Keşke kendinize zaman verseydiniz.

İlişkinizden 4 ay sonra konuşmaya başlamak hızlı değil mi, tabiki unutamazsiniz..

Eski iliskinizi yasamaya calismayin bence. Herkes farklidir eski nisanliniz gibi olmak zorunda degil.

Eski nisanlimla ayrilma sebebimiz kendisi bos gezen sorumsuz ilgisiz bi insandi

Böyle biriyle niye nişanlandın ki?! işi gücü yok ama seviyorumla olmazdı..22 yaşındasın bir oku,çalış..illa hayatımda birisi olsun diye aşırı çaba gösteriyorsun sanki..çocukla pembe hayaller kurma.öğrenciyken herkes herkesle çıkar ama evlenirken ünv. mezunu çalışan biri tercih edilir bunu unutma.

Ne güzel kıskanç değilmiş, güvenip güvenmeyeceğinize başka davranışlarını baz alarak karar verin. Boş gezen birine nasıl güvendiniz esas, iş güç yok ama sahiplen kısıtla bu tipten ayrılman iyi olmuş.

Bu arada bende hemsireyim ama suan issizim

5 yıl birliktelik 7 ay ayrılık hadi diyelim 6 yıl. 22 yaşındasınız 6 yıl geriye gidelim 16 yasindasiniz. Sevgiliniz kaç yaşındaydı o zamanlar. O yaşlar zaten boş gezme zamanlari. Yanı çok beklentiye girmişsin o yaştaki biri icin

Ben hemsirelik okudum ama o vasifsiz lise mezunu askerden geldi ve nisanli olmamiza ragmen asgari ucretli bi ise bile girmedi yani hic bir caba goremedim

Ben hemsirelik okudum ama o vasifsiz lise mezunu askerden geldi ve nisanli olmamiza ragmen asgari ucretli bi ise bile girmedi yani hic bir caba goremedim

Ozaman ondan bi cacık olmaz canim. Ufak yaşta yapılan arkadasliklarda ilerleyen zamanda hep bi eksilik yaşanıyor iki taraftanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…