Aradan 10 yıl geçmis o vazgeçtim diyo ama sizce hala bisey hissediyomudur canı yanıyomudur anıları gözünün önüne geliyomudur?Soru ne ?
Konuyu ilgili bölüme taşıdım bilginize..Arkadaşlar ben yaklaşık 7 aydır biriyle çıkıyorum ve seviyorum ama onun 10 yıl önceki çıktığını hala unutamadığını arada sırada aklına geldiğini düşünüyorum o yok ne alaka istesem zaten pesinde kosardım filan diyo gerçektende hiç yalan söylemez ama bir de ilk çıktığı çocukluk sevgilisi lise 2de iken çıkmışlar kız şimdi evlendi gitti türkiyede bile değil yazları gelir sadece ama her geldiğindede karsılasırlar birbirleriyle ya offfkızlar lütfen acil cevapp
Bilmiyorum ya bide sevgilim çok az kişiyle çıktı kız onun ilk sevgilisi türkiyede degil küçükken sevgilimin evlerinn karsısında yazlıkları varmıs şimdi ordanda tasındılar ama aklına geliyodur canı yanıyodur evlerini gördüğünde bilemiyorumyahu aklı eskisinde olsa sizinle niye birlikte olsun, benimkinde de aynı durum var üstelik ayrıldıktan 5-6 ay sonra biz beraber olmaya başladık o zaman benim şimdi kafayı yemem lazım sürekli onu düşünüyo mudur diye.
Biz bunu nereden ve nasıl bileceğiz peki ?Aradan 10 yıl geçmis o vazgeçtim diyo ama sizce hala bisey hissediyomudur canı yanıyomudur anıları gözünün önüne geliyomudur?
Haklısınız daha çok aklına gelir gelmiyorsada ben getirmiş olurumsiz böyle aklına soktukça sordukça unuttuğu varsa da unutmaz
Olsada söyleyecek değil ya sonuçta çünkü kız evlendi gittiBiz bunu nereden ve nasıl bileceğiz peki ?
sevgilin yok diyorsa yoktur.aradan 10 yıl geçmiş ya.
ay ben dün ne yediğimi unutuyorum insan 10 yıl önceki mevzuyu nerden hatırlayacak.Ayrıca yaşınız kaç ki sizinArkadaşlar ben yaklaşık 7 aydır biriyle çıkıyorum ve seviyorum ama onun 10 yıl önceki çıktığını hala unutamadığını arada sırada aklına geldiğini düşünüyorum o yok ne alaka istesem zaten pesinde kosardım filan diyo gerçektende hiç yalan söylemez ama bir de ilk çıktığı çocukluk sevgilisi lise 2de iken çıkmışlar kız şimdi evlendi gitti türkiyede bile değil yazları gelir sadece ama her geldiğindede karsılasırlar birbirleriyle ya offfkızlar lütfen acil cevapp
Aynen haklısınızGeçmiş gitmiş bir mevzu.
Şuan sizinle olduğuna göre sizi düşünüyordur.
Sevgilinize de böyle sorarak aklına düşürmeyin boş yere.
18 sevgilim 25 yaşındaay ben dün ne yediğimi unutuyorum insan 10 yıl önceki mevzuyu nerden hatırlayacak.Ayrıca yaşınız kaç ki sizin
Bu takıntı seni de bu ilişkiyi de bitirir benden söylemesi.Olsada söyleyecek değil ya sonuçta çünkü kız evlendi gitti
10 sene kimse kimseyi aklında tutmaz.15 yaşındaymış çocuk o zamanlar(çocuk diyorum bak) zaten kızda evlenmiş.Sen çok boş kalmışsın hobi edin kendine18 sevgilim 25 yaşında
kendine güvenmediğini gösterir bu durum, yine kendimden örnek vereyim eski kız arkadaşıyla aynı apartmanda oturuyorlar, ortada da haliyle aileler de tanışıyor.Bilmiyorum ya bide sevgilim çok az kişiyle çıktı kız onun ilk sevgilisi türkiyede degil küçükken sevgilimin evlerinn karsısında yazlıkları varmıs şimdi ordanda tasındılar ama aklına geliyodur canı yanıyodur evlerini gördüğünde bilemiyoruminsanın ruhu daralıyor bunu düsünmekten belkide o evlendi gitti diye çaresizlikten bnmle konusuyor kafayı yiyeceğim ya 3 gündür kafama takıldı
Oda kötüymüş az önce yine konu açıldı sevgilimle ben takmıyorum bitti gitti sana ne oluyor dedi sanırım artık eminim umrunda olmadığındankendine güvenmediğini gösterir bu durum, yine kendimden örnek vereyim eski kız arkadaşıyla aynı apartmanda oturuyorlar, ortada da haliyle aileler de tanışıyor.
Bencede az önce kendiside söyledi bana iyi gelse yada iyi birşey olsa mazi olmaz artık sen varsın diye10 yıl önceki eski sevgilisi diyorsun. Kızın adını hatırlaması bile bir mucizedir. Sandıkların tamamen senin kendi hüsnü kuruntun bence... Geçmişe takılıp kalma seviyorsan geleceğinize bak sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?