Yeri geldiği zaman evrt konusuyuyoruz böyle konularıbenim anlamadığım şey sevgilin sana eski ilişkilerini mi anlatıyor, bunları mı değerlendiriyorsunuz?
Sevgilimin arkadaslarının oyunları sonucunda ayrılmıslar oda söylüyor artık o defter kapandı diye ama nedense baska çıktıklarıda var bana bu kız dert oluyor içimde garip bir his varAklına geldiğini nereden çıkardın ki? Ve neden ayrılmışlar?10 yıl olmuş 10 yıldır birbirleriyle görüşmüyorlarsa zaten sadece hatıra olarak kalmıştır diye düşünüyorum ki bence hatıra olarak hatırlanmasına kızmamalısınız
10 yıl önceki sevgılının konusu nasıl acıldı? hanı 3-4 yıl olsa neyseArkadaşlar ben yaklaşık 7 aydır biriyle çıkıyorum ve seviyorum ama onun 10 yıl önceki çıktığını hala unutamadığını arada sırada aklına geldiğini düşünüyorum o yok ne alaka istesem zaten pesinde kosardım filan diyo gerçektende hiç yalan söylemez ama bir de ilk çıktığı çocukluk sevgilisi lise 2de iken çıkmışlar kız şimdi evlendi gitti türkiyede bile değil yazları gelir sadece ama her geldiğindede karsılasırlar birbirleriyle ya offfkızlar lütfen acil cevapp
takıntılı demek böyle saplantılılar var10 yıl önceki sevgılının konusu nasıl acıldı? hanı 3-4 yıl olsa neyse
ben 10 yıl öncesındekını hatırlamıyorum bıle
Bilmiyorum oda öyle söylüyor benim için sadece sen varsın evlendi gitti artık gem evlenmeden öncede istesem koşardım peşinde diye haklısınzArada aklina geliyordur tabi ama hani boyle ozlemle, askla degilde siradan biri gibi.. Onemli olan zaten su anda senin yaninda olmasi.
Onu sevse ne ozlese ne? Kiz evlenmis gitmis. O yuzden sanmiyorum hala icinde bir seyler oldugunu. Dedigim gibi aklina geliyorsa da siradan biri gibi geliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?