Yeni sevgilimin 10 yıl önceki eski sevgilisi

Sevgilimin arkadaslarının oyunları sonucunda ayrılmıslar oda söylüyor artık o defter kapandı diye ama nedense baska çıktıklarıda var bana bu kız dert oluyor içimde garip bir his var
 
saçma bir düşünce. 10 yıl aşk mı kalır. sen çocuğun aklına niye düşürüyorsun ki? hiç konu etme
 
Dile kolay 10 yıl. Şu devirde 1-2 sene sonra kimse kimseyi hatırlamıyor. Hadi millattan önce aşklarda olsa tamam da 10 yil nedir ya ?

Tamamen kendi kuruntun. Takma bu kadar.
 
Bazı şeyler unutulmuyor bende evliyim ama eski sevgilimi asla unutmayacağıma eminim. Üzgünüm nasıl bir sevgi bilmiyorum ama kocamı da çok seviyorum.
 
Dert etmeyin kendinize bunu.Evleneceği kişi düşünsün.Siz o iseniz zamanı gelince düşünürsünüz.Belkide ayrılacaksınız,şimdiden dert ettiğinizle kalacaksınız.
 
3,5 yıllık ilişkim bittikten 2 ay sonra eşimle tanıştım. Aynı ismi taşıyorlar. Ona aşıktım. Eşimi seviyorum. Tam 10 yıl oldu. Hala ara sıra aklıma gelir ama eşimden asla vazgeçmem. Ben eşimle tanıştıktan 3 ay sonra bana geri döndü. Ama ben istemedim. Ara sıra herkesin aklına gelebilir eski anılar. Ama biten bitmiştir. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın.
 
Unutamadığını nereden çıkardın?Yani bir şey mi oldu veya dedi?
 
10 yıl önceki sevgılının konusu nasıl acıldı? hanı 3-4 yıl olsa neyse
ben 10 yıl öncesındekını hatırlamıyorum bıle
 
kuzum sen sürekli kızın konusunu açarsan bunaltırsın ayrıca sürekli anıları tazelersin böylelikle kendine kötülük ediyorsun unut gitsin o kız artık eskide kalmış belliki olmamış anlaşamamışlar ayrılmışlar şimdi seninle beraber böyle şeyleri düşünerek mutsuz etme kendini boş yere.
 
unutamamıs hatta senınle ona benzedıgın ıcın çıkıo diye dalga gececektım ama neyse hadı yıne ıyı gunumdeyım merak etme unutmustur
 
Böyle konuları sevgilinizin aklına sokmayın evette önemli olan sizin aklınız, sizin kalbiniz.
Yazık değil mi böyle konuları düşünerek yoruyorsunuz kendinizi ?
Olan olmuş, biten bitmiş. 10 yıl çok uzun bir zaman. Herksin geçmişi az biraz aklındadır, hiçbir zaman silinmez. Bu demek değildir ki hala onu düşünüyor.
 
kadın hisseder kesin unutmadı

sen ne hissediyorsun ben büyük hissediyorum
 
10 yıl önce imiş çocuk 15 yaşında imiş

Insanlar 10 yıl evli kaldığı kişileri unutup sıfırdan başlıyor

Kaldı ki 15 yaşındaki ilişkisi kaç ay sürmüş olabilir ki

Bu takıntı ile giderseniz siz de korkarım bir eski sevgili olursunuz

Bu arada oğluma ilkokul aşkımın adını verdim galiba ben de onu unutamadım 15 yıllık sevgilim 10 yıllık eşim beni boşasın
 
Arada aklina geliyordur tabi ama hani boyle ozlemle, askla degilde siradan biri gibi.. Onemli olan zaten su anda senin yaninda olmasi.
Onu sevse ne ozlese ne? Kiz evlenmis gitmis. O yuzden sanmiyorum hala icinde bir seyler oldugunu. Dedigim gibi aklina geliyorsa da siradan biri gibi geliyordur.
 
Bilmiyorum oda öyle söylüyor benim için sadece sen varsın evlendi gitti artık gem evlenmeden öncede istesem koşardım peşinde diye haklısınz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…