• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni sevgilisi ile profil fotosu:(

Siz birlikten adam gitti başkasıyla flört etmeye başladı ve gıkınız çıkmadı, sonra adam sizi terk edince mi sorun oldu yani? Kusura bakmayın da biraz gurur yani.
Birlikte değillermil ya, son bir senedir ayrılarmış bir önceki konusuna göre. Adam arada sevip öpüp okşuyormuş denk gelince sadece.

Boşver üzülmeye değmez isterse Billboard yaptırsın

Birlikte değillermil ya, son bir senedir ayrılarmış bir önceki konusuna göre. Adam arada sevip öpüp okşuyormuş denk gelince sadece.
Ee konu sahibine müstehak o zaman. Adamın sevgilisi olduğunu bile bile görüşüyor, tekme yiyince de ay şöyle mağdurum böyle mağdurum. Adam evli olsa yine görüşür Allah bilir.

Ee konu sahibine müstehak o zaman. Adamın sevgilisi olduğunu bile bile görüşüyor, tekme yiyince de ay şöyle mağdurum böyle mağdurum. Adam evli olsa yine görüşür Allah bilir.
Herif bakmış diğeri yolunda gidiyor konu sahibini şutlamış, sosyal medyadan falan çıkarmış. Bizimki hala profil fotosu diyor.

Bosver gercekten degmez. Sen herzaman söyle düsün, ben daha iyilerine layikim ben daha güzelini hakediyorum de. zaten tek amaci hedefi Cinsellik olan birinden kimseye hayir gelmez.

Bence oturup şükür et dua et kurtulmuşsun bu manyaktan ve iyi ki de sevişmemişsin daha pişman olurdun bence ergen tip.

Hayatin gercekleri. Her zaman bizden daha cok sevilen biri olur. Sizi pek sevmemis belli ki.

Bir seye takildim, siz sevgiliyken o kizla flort ediyordu sevgiliniz ve siz bunu sorun yapmadiniz mi? Bu iliskiyi sizin bitirmeniz gerekiyordu.

Canım benim 15 yıllık kocam beni aldattığı o.pu ile bosandiktan 1 ay sonra evlendi.Bana da davetiye attilar.Erkek milleti böyle.Yatakda kim mutlu ederse onu başına taç yapar.Emek vermek, namuslu vicdanli olmanın kıymeti yok artik.Yakinda farkli fantaziler yapan bulunca onu da bırakır merak etme.
İyi ki evlilik olmadan yada süre uzamadan gerçek yüzünü görmüşsün.Allah kurtarmış seni sadaka ver.

2buçuk yıl beraberlik yaşadığım eski sevgilim, ben cinsellik yaşamak istemediğim için benden uzaklaşmıştı ve sonunda ayrıldı. Ama şimdi, daha biz beraberken görüşmekte olduğu kızla sevgili oldu. Bana da bir sürü şey yazdı sen sevişmeyi bile bilmiyorsun sevgini göstermeyi de bilmiyorsun ama ben şimdi onunla çok ama çok mutluyum diyip bir de fotoğraflarını attı sarmaş dolaş.

Aradan 1 ay falan geçti Ve az önce whatsapp'ta engellediklerimin listesine bakarken, benimle oturmuş olduğu koltukta onunla fotoğrafını pp yapmış, kızın saçlarını kokluyor. Benle birlikteyken bırak profil yapmayı, tek bir fotoğraf çekilmek bile istemiyordu. Bu o kadar zoruma gitti ki. Üstelik kızın benden haberi de yok ikimizle aynı anda flörtleştiği için. Zoruma giden en büyük şey de bunca emeğimden bunca fedakarlığımdan sonra böyle hayaletmişçesine ben hiç yokmuşumcasına hayatını kurması.
Yahu böyle bir adam pişman olsa ne olmasa ne adam tam bir karaktersizlik abidesi. Ne o sen onla yatmadığın için ayrılıyor. Daha ötede oynasın seks oyunlarını bide kalkıp bunun için üzülüyorsun. Bence git bir çocuk falan sevindir kurtuldum çok şükür de. Bir kere zaten sana bir kızla nispet yapan adamdan çokta normal hareketler bekleme beyni çok gelişmemiş belli istediği kadar nispet yapsın boşver.

2buçuk yıl beraberlik yaşadığım eski sevgilim, ben cinsellik yaşamak istemediğim için benden uzaklaşmıştı ve sonunda ayrıldı. Ama şimdi, daha biz beraberken görüşmekte olduğu kızla sevgili oldu. Bana da bir sürü şey yazdı sen sevişmeyi bile bilmiyorsun sevgini göstermeyi de bilmiyorsun ama ben şimdi onunla çok ama çok mutluyum diyip bir de fotoğraflarını attı sarmaş dolaş.

Aradan 1 ay falan geçti Ve az önce whatsapp'ta engellediklerimin listesine bakarken, benimle oturmuş olduğu koltukta onunla fotoğrafını pp yapmış, kızın saçlarını kokluyor. Benle birlikteyken bırak profil yapmayı, tek bir fotoğraf çekilmek bile istemiyordu. Bu o kadar zoruma gitti ki. Üstelik kızın benden haberi de yok ikimizle aynı anda flörtleştiği için. Zoruma giden en büyük şey de bunca emeğimden bunca fedakarlığımdan sonra böyle hayaletmişçesine ben hiç yokmuşumcasına hayatını kurması.
Böyle bi adamdan kurtulduğuna sevin diyorum sadece ..

Ay bi s.g. şekerim yaaa.... diye cvp attınız değil mi? attınız inşallah öyle düşünmek istiyorum :)

Oyle birinden ne hayır beklersiniz uzulmeye degmez kuzum, kurtulduguna sevin

Back
X