• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni sevgilisine beni anlatmış olması normal mi?

Dediğim gibi sonradan duyma imkanı yok. Bilen yok çünkü.[/QUOTE]
Peki o birilerine anlatmış olabilir mi?
Belki de anlattı ve sevgilisinin duyacağını düşündü.
O yüzden de pistteki o saçma hareketi yaptı.

İşte ben de onu anlamaya ve anlatmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim.
Belki kız instagramda sizi biliyor ama 'kıskanmıyorum' ayağı yapıyordu. Dans ederken görünce de tribe girdi, adam da bırakmak zorunda hissetti. Sonra işte olaylar olaylar...

Ya da öyle bi kız hiç yok. Sizi kışkırtmaya çalışıyor.

Bence normal sizden bahsetmesi ve sizi tanıyor olması kızın . Karşılaşma ihtimaline dair anlatmış olabilir adam ya da konu konuyu açmıştır eskilere gelmiştir belli olmaz . Ben sevgilimin tüm eski görüştüğü hoşlandığı kişileri falan biliyordum, kimisinin fotoğraflarını falan da görmüştüm. Ondan sizi bilmesi garip gelmedi bana. Hatta belki kız kendi sormuştur burda var mı hangisi diye?

Sizi dans ortasında birakip gitmesi hoş olmamış ama yüksek ihtimalle sevgilisi yanlış anlayacak diye tedirgin oldu ve o panikle o şekilde davrandı. Hatta sevgilisi bilmiyorsa bile sizi o an panik yapmış olabilir ya ogrenirse diye. Sonuçta ayıp olmasın diye sizle dans etse sevgilisi üzülebilirdi, sorun olabilirdi. Sevgilisini üzmemek için size ayıp etmiş. Açıkçası adam için en ufak bir değeriniz yok gibi gözüküyor, bence fazla takilmayin bu adama. Değmez.
Yani dediğim gibi kıza anlatacak kimse olmadığı için ben şaşırdım anlatmasına ama çoğu kişi anlatması gerektiğini düşündüğü için ben yanlış düşünüyormuşum onu anladım.

Valla açıkçası paniği falan beni ilgilendirmiyor. Benim dansa girdiğim ortada, eğer öyle bir çekincesi varsa baştan çıksaymış. Ben onun sevgilisinin orada olduğunu bile bilmiyorum ki ne yapabilirim. Kaldı ki bırakıp gidene kadar bir süre zaten dans etti, kısa kısa hareketleri yaptık, kız bizi el ele gördü yani eğer izliyorsa.
Yani bana değer vermesini falan beklemiyorum ama böyle bir ortamda yaptığı harekete şaşırdım, pistin ortasında cücük gibi ben kaldığım için de bozuldum :D :D

Aynı ortamlarda olunca ve ister istemez sohbetlerinizde o kişinin ismi geçince tedirgin olmuş olabilir. Sevgilisinin kulağına gider diye

Daha sonradan sorun çıkmasını istememiş olabilir yani hayat bu bir şekilde konusu geçer ortaya çıkabilir demiştir.E hangi kız olsa bu durumda merak eder zaten

Küçük yerdeymissiniz..bir sekilde biliyordur..

Belki de anlatmak zorunda kalmıştır öğrenir falan diye önlem almıştır baştan ne var ki normal bi durum, öyle balla börekle anlatma değil ki bu

Bence asıl anlatmasa anormal olurdu. Kız arkadaşı sormuştur oda anlatmistir

Sizi pistte bırakıp gitmesi hoş olmamış evet ama önceliği kız arkadaşı demek ki. Bence anlatmasında abartılacak bir durum yok. Lafı geçmiştir, kız sormuştur vs dansta biri vardı diye anlatmıştır açık olmak adına. Eğer bunu biliyorsa kız ve oraya geldiyse sormuştur bence hangisi diye insanlar arasından, o da göstermiştir. Ben olsan sorardım yani. Olumlu-olumsuz bir anlam çıkarılacak bir şey değil bence.

Ortak cevap vereyim benzer yorumlar olmuş. Daha önce de dediğim gibi ortaya çıkabilecek bir şey değildi, kendisi anlatmadıkça kızın bilmesi durumu yoktu.
Ben kendimi düşünüyorum, erkek arkadaşımı o ortama sokacak olsam onu anlatmazdım. Bitmiş gitmiş bir şey, aramızda artık hiçbir şey yok. Adam devamlı onu görüp huzursuz olmasın, bir gözü onda olmasın, ben gecelere giderken aklı kalmasın diye anlatmazdım. O yüzden onun beni şahsen anlatmasına şaşırdım. Onun için de sormak, fikir almak istedim.

Gayet normal anlatmasi. Sizi pistte oylece birakmasi sacma olmus. Ben o kizin yerinde olsam sevgilim oyle biraksa iyi bir azari yerdi benden
:D Valla ne yalan söyleyeyim ben de kızardım, ya baştan girme ya girdiysen kızı öylece bırakma diye.

Peki o birilerine anlatmış olabilir mi?
Belki de anlattı ve sevgilisinin duyacağını düşündü.
O yüzden de pistteki o saçma hareketi yaptı.
Var ya bu çok mantıklı geldi. Ben kimse bilmiyor diyorum çünkü kimseye söylememiş veya çift olarak bir yerlere katılmamıştık ama görüştüğümüz dönemde, ayrıldıktan sonra veya bir karşılaşmamız olduğunda o kendi grubundan birine söylemiş olabilir.
Şahanesiniz ha :) Çok aklıma yattı bu.

Belki kız instagramda sizi biliyor ama 'kıskanmıyorum' ayağı yapıyordu. Dans ederken görünce de tribe girdi, adam da bırakmak zorunda hissetti. Sonra işte olaylar olaylar...

Ya da öyle bi kız hiç yok. Sizi kışkırtmaya çalışıyor.
Ay valla kız yüzünden kışkırmam hiç. Allah mesut etsin.
Ama bana yaptığına kışkırdım ne yalan söyleyeyim.

Yeni ilişkisine saygısından dolayı dans ederken çift olmak istememiş. Bundan daha doğal ne olabilir ?
Ne kadar medeni ayrılırsanız ayrılın adam sizinle neden eş olsun böyle bir etkinlikte.
Demek ki kız arkadaşına saygı duyuyor.
Yahu ben niye benimle dans etmedi diye mi tutturmuşum?
Sevgilisinin orada olduğunu bilmiyordum, bilsem bile trip atıp atmayacağını bilemem. Öyle bir ortamda yapılmayacak, herkesin "ayıp etmiş", "onun ayıbı" olarak nitelediği bir eylemi bana yaptığı için normal bir şekilde "neden böyle bir şey yaptın" diye sordum, o da "kız arkadaşım oradaydı" dedi. Tamam. Ben niye kız arkadaşı oradayken benimle etmedi demiyorum ki. Kız rahatsız olur, bu da etmez. Gayet normal bir şey.

Benim sorduğum şey bambaşka idi.

Katılıyorum bu yoruma. Sinir olması gereken siz değil yeni sevgilisi bencede. Ben inanmadım ama söylediği şeye. Bence kız sizi bilmiyor.
Bilmesi bana da mantıklı gelmiyor. O yüzden zaten farklı fikirler almak istedim. Yorumların çok büyük çoğunluğu kızın bilmesinin çok doğal olduğu idi, demek ki öyleymiş.

Bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben olayın içinde olduğum için taraflı bakıyorum sanırım, siz ne düşüneceksiniz, tuhaf mı yoksa gayet normal mi fikirlerinizi merak ediyorum.

Bir erkek, birkaç ay önce kısa süre görüştüğü bir kadını (ben) yeni sevgilisine niye anlatır? Hatta bu adam kıza beni mi göstermiş?? (Edit: Bizi bilen yok, dolayısıyla kızın bir yerden bizimle ilgili bir şeyler duyma ihtimali de yoktu)

İkimiz de dansla uğraşıyoruz ve küçük yerde yaşıyoruz, dolayısıyla gidilen mekanlar ve kişiler mecburen hep aynı oluyor. Haftanın üç günü aynı ortamlardayız. En son konuşmamız da gayet medeni, gayet düzgündü.

Pazartesi akşamı eş değiştirmeli bir grup dansına arkadaşım zorla soktu. Arada partner olduk kısa süreli, onda sorun olmadı ama dansın sonunda tamamen tesadüfen biz çift olarak kaldık ve bir süre dans etmemiz gerekiyordu, bu önce durdu yanımda, sonra beni öylece pistin ortasında bıraktı gitti yerine oturdu. Durumu fark eden biri koştu benim karşıma geldi. Hiç hoş bir durum olmadı tabii ki, benim arkadaşlarım da fark etti “noldu orada öyle” diye.

Ben de dün mesaj attım, “bu davranışı hak edecek bir şey yapmadım, birbirimize 20 sn tahammül edemeyecek durumda değiliz, benden ne istiyorsun anlamıyorum” temalı. Cevap geldi.

“Kız arkadaşım ordaydı ve seni de biliyor diğer her şey gibi, o yüzden öyle bir şey gerekliydi” diye. Ben cidden şaşırdım bu cevaba, insan exini niye kız arkadaşına gösterir? Beni göstermemiş olsa kızın beni tanımasına imkan yok, dolayısıyla dansı bırakmasına sebep yok. Dün ben onu takipten çıkarana kadar instagramda beni takip de ediyordu mesela.

Ben de haliyle sordum “diğer her şey gibi beni biliyorsa bile (ki beni ne diye anlattın) neye benzediğimi, tipimi, kim olduğumu nasıl biliyor ki” diye.

“Ben sana sadece bu açıklamayı yaptım, daha fazla yazmazsan sevinirim” diye kestirip attı.

Şimdi ben olayın taraflarından biri olduğum için objektif bakamıyorum haliyle. Devamlı aynı ortamlara girdiği bir exini, yeni sevgilisine anlatması normal bir şey mi? Bana normal gelmedi çünkü? Bir de tutup beni mi göstermiş kıza da kız kim olduğumu biliyor?
Bence normal. Herkes sorar birbirine benden once birlikteligin oldu mu kim di neden ayrildin vb seyler. Bence yeni sevgilisne sizden daha cok deger verdigini gostermek istemis ve onun icin sizi sap gibi birakmis.

Var ya bu çok mantıklı geldi. Ben kimse bilmiyor diyorum çünkü kimseye söylememiş veya çift olarak bir yerlere katılmamıştık ama görüştüğümüz dönemde, ayrıldıktan sonra veya bir karşılaşmamız olduğunda o kendi grubundan birine söylemiş olabilir.
Şahanesiniz ha :) Çok aklıma yattı bu.
Bak utandım şimdi ama:KK22: bikaç sayfa önce azıcık darıltmıştım istemeden, telafi oldu sanırım:KK19:

Bence normal. Herkes sorar birbirine benden once birlikteligin oldu mu kim di neden ayrildin vb seyler. Bence yeni sevgilisne sizden daha cok deger verdigini gostermek istemis ve onun icin sizi sap gibi birakmis.
:D teşbihte hata olmaz valla sap gibi bıraktı yaa.
Neden ayrıldın vs sorması çok normal, ben de soruyorum tabii ki ama beni şahsen biliyor yani "şu kız" olarak biliyor olmasını ben tam anlayamamıştım.

Bak utandım şimdi ama:KK22: bikaç sayfa önce azıcık darıltmıştım istemeden, telafi oldu sanırım:KK19:
Hahah estağfurullah, darıltma falan yok.
Benim umursadığım adamın kendisi değil, yaptıkları ve bana yansıyanlar.
Bu konuyu açarken yazmadım ama bundan bir hafta önce aynı anda pistteyken partnerimin düşmesine neden oldu ve dönüp adama bakmadı, özür bile dilemedi mesela. Bunlar bana yansıyan şeyler. Umursadığım da bunlar.

Ses tonu, jest mimik yok, sadece yazıyla anlaşmaya çalışıyoruz, yanlış anlaşılmalar olması normaldir. Mühim olan kalpler kırılmasın :)

Hahah estağfurullah, daraltma falan yok.
Benim umursadığım adamın kendisi değil, yaptıkları ve bana yansıyanlar.
Bu konuyu açarken yazmadım ama bundan bir hafta önce aynı anda pistteyken partnerimin düşmesine neden oldu ve dönüp adama bakmadı, özür bile dilemedi mesela. Bunlar bana yansıyan şeyler. Umursadığım da bunlar.

Ses tonu, jest mimik yok, sadece yazıyla anlaşmaya çalışıyoruz, yanlış anlaşılmalar olması normaldir. Mühim olan kalpler kırılmasın :)
İşte adamın yaptıkları ve senin konu açacak kadar kafana takmandan dolayı acaba dedim aklınız birbirinizde mi.
Ama yok diyorsan tamam yoktur daha da yazmam:super:
Evet evet kalpler kırılmasın :KK52:

İşte adamın yaptıkları ve senin konu açacak kadar kafana takmandan dolayı acaba dedim aklınız birbirinizde mi.
Ama yok diyorsan tamam yoktur daha da yazmam:super:
Evet evet kalpler kırılmasın :KK52:
İstediğinizi yazabilirsiniz, sonuçta farklı fikirler almak için yazdım ben buraya.
Aklı bendeki hali bu mu :D

yalnız bakış açınızda ters bişey var ortaya çıkabilcek bişey değildi ne gerek vardı anlattı diyorsunuz. normal ilişkilerde ortaya çıkabilir diye değil dürüst olunmak adına geçmişini anlatabilir iki taraf da. yani karşı taraf duymıcaksa gizli kalabilir şeklinde bi bakış açısı bana çok yanlış geliyor bu bakış açısıyla herşey mübah olabilir.

Daha önceki birlikteliklerini konuşmuşlardır oda sizden bahsedip göstermiştir bunda anormal bi durum yok gibi geldi bana. Benim daha önceki erkek arkadaşım yeni tanışıp çıkmaya başladığımız zaman bana direk eski kız arkadaşının resmini atmıştı şok olmuştum ve görüşmeyi kesip ayrıldım. Açıklaması yaptığı hareketten daha komikti bana normal arkadaşlarının resmini atmak istemiş arkadaşlarının içindeki resimde o kızda varmış naapsın resmimi kırpıp atsaymış bana. Banane senin arkadaşlarından da resim atıyosun adam gece gece yine aklıma geldi sinir bozucu olay

Back
X