Yeni sevgiliye eski ilişkiler anlatılmalı mı?

Regular Heroine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
53
14
88
28
Aklıma bu konu takıldı ve en azından ne yapacağımı önceden bilmek istiyorum. Sevgilimle yaklaşık 1 sene çıktık, cinsel manada da beraber olduk. Fakat anlaşamadığımız için ayrılmak zorunda kaldık. Sizce bir sevgilim olursa bunu ona anlatmalı mıyım, çıkmaya başladıktan ne kadar süre sonra anlatmalıyım?

Aklıma bu konu takıldı ve en azından ne yapacağımı önceden bilmek istiyorum. Sevgilimle yaklaşık 1 sene çıktık, cinsel manada da beraber olduk. Fakat anlaşamadığımız için ayrılmak zorunda kaldık. Sizce bir sevgilim olursa bunu ona anlatmalı mıyım, çıkmaya başladıktan ne kadar süre sonra anlatmalıyım?

Sorarsa anlat bence.

Bundan sonraki her hayatına girene bu olayı anlatmaya çalisma kimisi bu durumu kullanmak isteyecektir, kimisi şantaj tehtit olarak bile kullanabilir. Cinsel hayatin agizlarda olsun istemiyorsan pat diye her gelene soylemiceksin.
Anca çok sağlam bir iliskinbolduguna kanaat getirirsin (ki o kiside kalkip bunu agziyla sormaz) ozaman kendin ceker anlatirsin.

"Sevgilim olursa" demişsiniz de sizin şu anda bir sevgiliniz yok mu zaten?

Hatta arkadaşlarınız siz ne deseniz yapıyor diye saf yakıştırması yapmışlardı çocuğa.

Ben mi yanlış hatırladım acaba...

"Sevgilim olursa" demişsiniz de sizin şu anda bir sevgiliniz yok mu zaten?

Hatta arkadaşlarınız siz ne deseniz yapıyor diye saf yakıştırması yapmışlardı çocuğa.

Ben mi yanlış hatırladım acaba...
bu soruyu bir başkası için soruyorum insanlar genelde bir başkası adına soruyorum dediğinde inanmaz tepki gösterdiği için belirtmedim.

Anlatma gunu gelır suratına vurrlar erkekler anltmyı sever de baynları ıstemezler hanı ılk onlarla berabermısınız gıbı dusnmk ıstıolr

Sen gider olgunlasmamis cahil hödük tipik anadolu erkegi bulursan onun akli fikri cinsellikte olur sana sorar bakire mi degil misin diye sonra oo degilmis ya der baştan ben geçmişe onem vermem diye zirvalar seni kullanir is ciddiye binince eline erkek eli degmemis kizla evlencem der gider.

Cinsel hayat yasamissan belli bir yasa ve olgunluga geldigini varsayarak konusucam sevgili olayini birak bence. Ben olsam kendi isimi elime alirim yoksa eger parami kazanirim okurum da gezerimde tozarimda zaten sen guzel yerlerde akli basinda insanlarla olduktan sonra akli bacak arasinda olmayan adam karsina gelir.

anlatmasın arkadaşın. hayatına kim girecek olsa daha önceden ne yaşandığı umrunda olmamalı. kişiyi olduğu gibi sevmeli. "ben böyle bişey yasadım beni olduğum gibi sever msn" lafını kullanmadan. çok didikleyen adamdan da şüphe etmeli.

Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Erkek arkadaşın da sana geçmişini anlatmasın sen de ona anlatma, geçmişten konuşmayın önemli olan birlikte olduktan sonra birbirinize sadık mısınız

Karşıdakinin bekarete önem veriyor olması olasılığına karşı anlatılmalı diye düşünüyorum.
Tabi durduk yere değil sorarsa anlatılmalı.
Önem veriyorsa illa ki soracaktır.

Back
X