yeni siparişim nasıl sizce? (resimli)

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
158
İstanbul
kızlar az önce bu ayakkabıyı netten sipariş verdim..1-2 hafta öncesinde de denemiştim bi mağazada..kararsızdım o gün almadım..sizce nasıl rengi konusunda endişeliyim biraz..küçük resimde koyu,büyük resimde açık kırmızı-mercan duruyor..neyle giyilir?kumaş oldugu için rahat edeceğimi düşünerek aldım..görüşlerinizi belirtin lütfen

şöyle pembe-fuşya rengi de var çok canlı bir renk bunu da sevmiştim ama günlük giyemem belki die almadım

normalde kalın topuk sevmem ben aslında ama bu ayakkabı da çok hoşuma gitti özellikle rengi çok hoş
iyi günler de giy inşalalh cnaım

ayyy bayıldım valla..bu sene bu tarz kalın topuklar çok moda ve zaten günlük hayatta kullanışıda kolaylaştırıyor...güle güle giy canım gerçekten çok hoş.

normalde kalın topuk sevmem ben aslında ama bu ayakkabı da çok hoşuma gitti özellikle rengi çok hoş
iyi günler de giy inşalalh cnaım

bence çok güzel.güle güle giyesin

ayyy bayıldım valla..bu sene bu tarz kalın topuklar çok moda ve zaten günlük hayatta kullanışıda kolaylaştırıyor...güle güle giy canım gerçekten çok hoş.

kızlar çok saolun..çok sevindim..rengi konusunda kararsızdım inş güzel bir renk çıkar..elime ulaştığında bir resim daha eklerim

kızlar ayakkabım bugün geldi..ancak istediğim renk yerine fuşya geldi,mor-eflatunumsu bişey..rengini hiç sevemedim müşteri hizmetleriyle görüşeceğim pzt değişim için..siz ne diyorsunuz ben pek sevemedim

Senin tercihin olanı beğendim ama geleni sevmedim.Senin tercihin olanı kotla falanda giyebilirsin bol paça

Ben modelini beğendim.Moda zaten şimdi kalın topuklar.
Keşke bende giyebilsem

Senin tercihin olanı beğendim ama geleni sevmedim.Senin tercihin olanı kotla falanda giyebilirsin bol paça

Ben modelini beğendim.Moda zaten şimdi kalın topuklar.
Keşke bende giyebilsem

tşkler..ürünü yarın kargoya verip iade edeceğim..onun yerine şu ayakkabılardan birini almayı düşünüyorum..4numarayı çok sevdim ama yürüyemezsem diye almakta tereddüt ediyorum dolgu topukta daha rahat ederim diye ilki ağırlıkta şimdilik sizce hangisi?

ama çok güzel bir ayakkabı çok beğendim bence moru da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…