canım onu biliyorum ben siteden direk bağlanmak istiyorum . zaten kullanıcı adım ve şifrem kayıtlı yani çok büyük bir dertte değil tabi 1-2 tık fazla yapıyoruzhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php direkt bu adresi girseniz foruma gelirsiniz..Ya da bir sekmede kadınlar kulübü olsun hep şifremi kaydet diye kaydeder ve her girdiğinizde sadece sayfayı yenilersiniz.Portala git ordan foruma ordan kullanıcı adı falan uzun iş tabiki..
Bloglar geri gelmeyecek 2. sorunuzu anlayamadım ama profilinizden yazdığım mesajlar ve açtığım mesajlar linkinden mesaj trafiğinizi kontrol edebilirsiniz.
Demek sorun sadece bende değilmiş.rahatladım az da olsa.neden bütün bilgilerimiz ayrıntılarıyla görülüyor ki????? Ben de böyle bir ifade var.emailler attım.en son da buraya yazdım.ama maalesef hiç ilgilenen olmadı.Dışarıdan siteyi okuyanlar direk profillere girebiliyor ve bilgileri okuyabiliyorlar.
,Eskisi gibi düzenleme yapılacak mı acaba?
Yapılması lazım diye düşünüyorum..
ya ben bunu bılmıyodum hemen degıstıryorum profılımıDışarıdan siteyi okuyanlar direk profillere girebiliyor ve bilgileri okuyabiliyorlar.
Dışarıdan siteyi okuyanlar direk profillere girebiliyor ve bilgileri okuyabiliyorlar.
Ben yazalı kaç hafta oldu bitanem hiçbir cevap alamadımumarım senin önerin dikkate alınır
Ziyaretçilerin okuma şansı olmasın,eski sistemde bu seçenek vardı,listemdeki arkadaşlarım diye işaretlediğimiz zaman bu sorun olmuyordu.İnşallah bu sorun çözülür..
hangi üstte ben bulamadım.Ben sitenin bu özelliğini yeni farkettim . Üstte konu takipçileri yazıyor . Önce anlamadım , ziyaretçileri mi kastediyor acaba dedim ama sonra farkettim ki ilgili konuyu kaç /hangi üyelerin takibe aldığını görebiliyor muşuz .
Güzel bir uygulama olmuş .
Konu isminin hemen altında yazılı .hangi üstte ben bulamadım.
Üzerinde çalışıyoruz.merhaba smile ler arasında 2 tane aynı smile var biri KK49 diğeri KK6 onun yerine farklı bişey konulabilir..
bide eskiden profilimize kimler baktı görebiliyorduk şimdi neden göremiyoruz yada ben mi bulamadım..
şimdiden teşekkürler...
Bu özellik dün gece eklendi. Duyurup duyurmamakta kararsız kaldık. Belki bu özelliği kaldırabiliriz.Ben sitenin bu özelliğini yeni farkettim . Üstte konu takipçileri yazıyor . Önce anlamadım , ziyaretçileri mi kastediyor acaba dedim ama sonra farkettim ki ilgili konuyu kaç /hangi üyelerin takibe aldığını görebiliyor muşuz .
Güzel bir uygulama olmuş .
Farkedince hemen paylaşmak istedim , aceleci davranmışımBu özellik dün gece eklendi. Duyurup duyurmamakta kararsız kaldık. Belki bu özelliği kaldırabiliriz.
Zira kişilerin takip ettikleri konunun bilinmesini isteyip istemeyecekleri konusunda ikileme düştük. Belki bazı kullanıcılar bundan rahatsız olabilir. bu konuda gün içinde karrar veriyor olacağız.
Güzel bir uygulama olmuş aslında.Farkedince hemen paylaşmak istedim , aceleci davranmışım
Kesinlikle güzel bir özellik ama sanırım haklısınız bazı üyeler rahatsızlık duyabilir .
merhaba smile ler arasında 2 tane aynı smile var biri KK49 diğeri KK6 onun yerine farklı bişey konulabilir..
bide eskiden profilimize kimler baktı görebiliyorduk şimdi neden göremiyoruz yada ben mi bulamadım..
şimdiden teşekkürler...
Farkedince hemen paylaşmak istedim , aceleci davranmışım
Kesinlikle güzel bir özellik ama sanırım haklısınız bazı üyeler rahatsızlık duyabilir .
rahatsız olan kullanıcı kapatabilecek şekilde de olabiilir mesela online olmak istemediğimiz gibi.Kullanıcı Profilinde profili ziyaret eden kullanıcıların ve konuyu takip eden kullanıcıların gösterilmesi konusunda gün içinde karar vermiş olacağız. Evet güzel uygulamalar ama kullanıcıların rahatsız olmaması da gerekiyor.
Bu özellik dün gece eklendi. Duyurup duyurmamakta kararsız kaldık. Belki bu özelliği kaldırabiliriz.
Zira kişilerin takip ettikleri konunun bilinmesini isteyip istemeyecekleri konusunda ikileme düştük. Belki bazı kullanıcılar bundan rahatsız olabilir. bu konuda gün içinde karrar veriyor olacağız.
Takip etmeye devam edebilirsiniz. Zira bu özelliği kaldırdıkEvet..mesela ben dün bu özelliği farkettikten sonra bazı konuları izlemeyi durdurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?