• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Takı ve Aksesuar Sitesi Modapik.com!

dirr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
1
0
16
İstanbul
Yeni bir takı ve aksesuar sitesi http://www.modapik.com açılmış.Çok şık kolye, bilezik, yüzük, küpe tasarımları var. Tasarımı olduşça şık bir site, fiyatlarıda çok uygun. Anında gönderiyorlar ürünü, gelen paket ise çok tatlı.
Ayrıca sitede yaka da satılmakta şu anda. Designers diye bir kısımlarında bir tasarımcıyı konuk ediyorlarmış.

benim de aksesuar için favorim 2btrendy markası. özellikle bilekliklerine bayılıyorum. siteye bakmanızı tavsiye ederim.

Yeni bir takı ve aksesuar sitesi Takı, Aksesuar, Bijuteri, Tasarım Takılar | Modapik açılmış.Çok şık kolye, bilezik, yüzük, küpe tasarımları var. Tasarımı olduşça şık bir site, fiyatlarıda çok uygun. Anında gönderiyorlar ürünü, gelen paket ise çok tatlı.
Ayrıca sitede yaka da satılmakta şu anda. Designers diye bir kısımlarında bir tasarımcıyı konuk ediyorlarmış.

Ben uzun süredir www.kuyumcu.tr 'den alışveriş yapıyorum. gayet güzel ilgileniyolar

Back
X