Yeni tanışılan bir arkadaşın yanında nasıl davranılır?

Hamburger menüsü yemesine takıp burada konu açtığınıza göre yanında olmadık şeyler söyleyip kendinize güldürme potansiyeliniz yüksek 😃
Vegan veya sağlıklı beslenme fanatiği falan mısınız yanınızda fast food yenmesine bozuldunuz diyeceğim ama size zorla yedirmediği sürece size ne?
Yanında olmadık şeyler soyledigimi düşünmüyorum. Ayrıca gayet ciddi bir üslupla konuşmaya çalıştım ve siz burada konu acmama takildiginiza göre, siz de aynı şekilde davranacak birisiniz demek. Ve yazdığımı tam okuduysaniz başka şeyleri de belirttim. Gülmek var, gülmek var. Bu kişi deli gibi davranıyor. Başka insanlarla da konuştum ama ilk kez boylesini gördüm. Ağır psikolojik sorunları da var. İnternetteki paylaşımlarına baktığımda da bunu anladım zaten.

Yanında olmadık şeyler soyledigimi düşünmüyorum. Ayrıca gayet ciddi bir üslupla konuşmaya çalıştım ve siz burada konu acmama takildiginiza göre, siz de aynı şekilde davranacak birisiniz demek. Ve yazdığımı tam okuduysaniz başka şeyleri de belirttim. Gülmek var, gülmek var. Bu kişi deli gibi davranıyor. Başka insanlarla da konuştum ama ilk kez boylesini gördüm. Ağır psikolojik sorunları da var. İnternetteki paylaşımlarına baktığımda da bunu anladım zaten.
Bunu hamburger ve yağlı yağlı patatese bağlamanız komik geldi 😃

Bunu hamburger ve yağlı yağlı patatese bağlamanız komik geldi 😃
Hamburger ekstra bir durum bütün davranışları karşısında. Şahsen ben yeni tanıştığım birinin yanında hamburger menü yemem. Çok samimi olduğum arkadaşlarımla yerim. Yani börek, çörek, kurabiye filan değil. Elini daldira daldira gözümün önünde bunları yemekten bahsettim. Neyse zaten esas konu bu değildi. Amacından saptı. Diğer davranışlarına tuz biber ekti bu son olan.

Hamburger ekstra bir durum bütün davranışları karşısında. Şahsen ben yeni tanıştığım birinin yanında hamburger menü yemem. Çok samimi olduğum arkadaşlarımla yerim. Yani börek, çörek, kurabiye filan değil. Elini daldira daldira gözümün önünde bunları yemekten bahsettim. Neyse zaten esas konu bu değildi. Amacından saptı. Diğer davranışlarına tuz biber ekti bu son olan.
Ya sakin olun bu bi randevu değil 😂 belki samimiyetini göstermek için hamburger tercih etmiştir. Saçmalamayın lütfen..

Ya sakin olun bu bi randevu değil 😂 belki samimiyetini göstermek için hamburger tercih etmiştir. Saçmalamayın lütfen..
Sakın olmadığımı nereden çıkardın anlayamadım. Benim rahatsız olduğum konu zaten alay eder gibi ve deli gibi gülüp durması. Yazdığın abartılı, sakin ol filan derken anlayamadım.Sinirli degilim, sadece rahatsızlığımı belirttim.

Hayır ya. Sevmemek değil. Yemek yemek için McDonald'sın menüsünü tercih etmesi ve yemek için değil de sohbet için görüşmemiz durumu var. Hani börek filan dese,istese sorun yok.Ama iki üç kere gördüğü birinin yanında burger yemek istemesi garip geldi. Bir de kurduğum cümlelere güldü abartılı ve saçma bir şekilde. Rahatsız oldum.
Arkadaşlık kriterlerinde ilk görüşmede beş yıldızlı bir otelde yemek yenecek diye bir kaide mi var? Mc Donalds yerine karides yiyelim deseydi aa çok kaliteli bir arkadaş mı diyecektin?

İlk tanıştığımda bile yiyebilir ne var bunda. Kız neşeli demek ki gülmüş. Kendinizi kasmayın bu kadar belki de yanında kendinizi fazla kasıyorsunuz bu da komik durumlar ortaya çıkartıyor olabilir. Her zaman samimi ve olduğun gibi olmakta fayda var.

23. Ama McDonald's yemek için görüşmedik yani. McDonald's alacağım dedi daha 1 saat geçti geçmedi görüşme.gozumun önünde yağlı yağlı patates ve burger mı yiyecek? Saygısızlık. Daha yeni tanıyor zaten.
saygısızlık olan yeri neresi ya acıkmış yemiş ne var bunda? siz acıkınca minik haplar mı yutuyorsunuz? dediklerin komik gelmiştir gülmüştür keyfi yerindedir gülmüştür.Yaşın kaç ya 12 mi? soruya bak :işsiz:

Alahhallah ne yenirmiş ...ilk yada ikinci buluşmada ...saygısızlık bunun neresinde?bir uzmana görünün

Bence hamburger yemesi normal olabilir.
Ama durup dururken gülmesi garip belki yapısı öyledir. İnternetteki paylaşımları ne tarz?

O kadar çok eksik var ki konuda... 1. Nerden tanıştınız? (İş, okul, internet, aile ortamı, arkadaş ortamı) - bunlara göre söylediğinize hak verebilirim. Atıyorum iş gereği bile ile tanıştınız,çok çok resmî bir arkadaşlık söz konusu, samimiyet yok çünkü kişisel bir arkadaşlığın başlaması söz konusu değilse belki saygısızlık olabilir Burger konusu 2. Görüşme aracınız neydi? (Dost olmak,Can sıkıntısı, tanışmak, flirting) - yani bu sorular öyle öyle uzar gider çünkü konuyu anlatmamışsınız bile. Yani ben diyelim ki arkadaş ortamında biri ile tanıştım sonra buluştuk ve acıkıp hamburger yemek istedi (sorun olmaz) o gün çok neşelidir her şeye gülüyordur (yine sorun olmaz). Sizin neye takıldığınızı bir örnekle açıklarsanız (şunu dedim güldü vs gibi) daha net cevaplar alabilirsiniz.

Back
X