YENİ TANIŞMIŞKEN SİZCE DE ABES DEĞİL Mİ?

14. Gune kalmadi kizlar, cins bu cins. Allaha yakin bana uzak olsun. Tam bir takintili

bence takılacak bişey varsa o da sizi eve bırakmaması, ne kadar itici dolmuşa kadar bırakmak falan. ben direk soğurdum.

Geriiiiii zekaaalıııı senin g....tn kokuyo diyeceksin ..ayy sinir oldum yaaaa ./bırak şunu ne hali varsa görsünn

Hadi küçük yaşta olsa neyse de 30 yaşına gelmişin be adam, kimse seni bu hareketlerinden dolayı uyarmadı mı ? Uyarmadıysa yazık yani insanlar değişemeden buyuyemeden yıl alıyorlar.

Canm bnm abes de soru mu? yani adam resmen takintili bnce deneme falan uğraşıp zaman kaybetme böyle kırıcı biriyle devam etmemelisiniz daha yeni tanışmış olduğu bayana saygısı buysa ewlendiktem sonra düşünemiyorum

Merhaba kızlar,
13 gün önce biri ile tanıştım. Birbirimizden çok etkilendik. Bu kişi 29 yaşında memur, tek yaşıyor. Tanıştığımızdan beri evlenmeyi çok istediğini vs anlatıyor. Neyse bugün 3. kez buluştuk. Beni evime dolmuşla gidebileceğim bir yere kadar bırakcaktı. Durduk tam bırakacakken emniyet kemerimi çıkardım ve bana aynen şu cümleyi söyledi. ' Emniyet kemerini çıkarırken düğmeye bastırmadan mı çıkardın? ' Bende dedimki buna bastırmadan çıkıyor muymuş, yıllardır arabaya biniyorum biliyorum tabiki basarak çıkardım dedim. Ama öyle bir söyledi ki sanki naptın yavaş olsana biraz der gibi. Alındım ben o an.
Kızlar bu adam malına mülküne aşırı değer veriyor, giydikleri, kullandığı araba gayet lüks şeyler fakat çevreye karşı aşırı cimri gibi.. Mesela bi önceki buluşmamızda da arabayı gayet güvenli bir yere park etmiştik, daha sonra dönüp arabanın yanına gittiğimizde arabanın etrafında tur atıp incelemeye başladı noluyor diyorum çizerler filan bakıyorum diyor. Ama bana bunun gibi bi çok hareketi normal gelmedi. Ha bir de temizlik takıntısı var, oraya oturmam burası tozlu.. Sanırım takıntılı. Sizce bu emniyet kemeri olayı normal mi? Emniyet kemerini normal basarak çıkardım hadi diyelim ki çıkarmasaydım, bunu bu şekilde söylemesi normal mi?

Kizlar bir de arabay bindim iki dk sonra sogan kokusu geliyor mu sanada dedi. Ben de yok bana gelmedi acaba arabada filan sogan mi kaldi dedim kokunun nedenini bulamadik.
Neyse arabadan indik bana yakinlasti sanki sarilir gibi ve dediki sende kokmuyormus sogan, tovbe yarabbim ya
4. Buluşmaya giderken bol soğan ,sarımsak ye hatta çantana da bi soğan at sonra usulca yanaşıp, sıfatına derin bir hoooh yap,sonrasında da bas tekmeyi.hem görmemiş hem de cimri bu adam.
Ek: altında araba varken buluştuktan sonra bir acelesi de yokken eve değil durağa bırakması da da falsolu.

Salladın adamı değil mi ? Aman ha canım kaç. Üç şeyden uzak durun n'olur : cimrilik + kabalık + sümsüklük.

Hic ugrasma adam "mal"in teki kizim bununla hayat gecermi allasen.bosver bunlar evlenince karisina falan da harclik vermeyen tiplerden .hic bulasma valla kac kac hatta topukla :KK11:

Merhaba kızlar,
13 gün önce biri ile tanıştım. Birbirimizden çok etkilendik. Bu kişi 29 yaşında memur, tek yaşıyor. Tanıştığımızdan beri evlenmeyi çok istediğini vs anlatıyor. Neyse bugün 3. kez buluştuk. Beni evime dolmuşla gidebileceğim bir yere kadar bırakcaktı. Durduk tam bırakacakken emniyet kemerimi çıkardım ve bana aynen şu cümleyi söyledi. ' Emniyet kemerini çıkarırken düğmeye bastırmadan mı çıkardın? ' Bende dedimki buna bastırmadan çıkıyor muymuş, yıllardır arabaya biniyorum biliyorum tabiki basarak çıkardım dedim. Ama öyle bir söyledi ki sanki naptın yavaş olsana biraz der gibi. Alındım ben o an.
Kızlar bu adam malına mülküne aşırı değer veriyor, giydikleri, kullandığı araba gayet lüks şeyler fakat çevreye karşı aşırı cimri gibi.. Mesela bi önceki buluşmamızda da arabayı gayet güvenli bir yere park etmiştik, daha sonra dönüp arabanın yanına gittiğimizde arabanın etrafında tur atıp incelemeye başladı noluyor diyorum çizerler filan bakıyorum diyor. Ama bana bunun gibi bi çok hareketi normal gelmedi. Ha bir de temizlik takıntısı var, oraya oturmam burası tozlu.. Sanırım takıntılı. Sizce bu emniyet kemeri olayı normal mi? Emniyet kemerini normal basarak çıkardım hadi diyelim ki çıkarmasaydım, bunu bu şekilde söylemesi normal mi?

Kizlar bir de arabay bindim iki dk sonra sogan kokusu geliyor mu sanada dedi. Ben de yok bana gelmedi acaba arabada filan sogan mi kaldi dedim kokunun nedenini bulamadik.
Neyse arabadan indik bana yakinlasti sanki sarilir gibi ve dediki sende kokmuyormus sogan, tovbe yarabbim ya

Araba konusunu okuyunca çok güldüm, aynı benim kocam :KK70: Her sabah arabanın etrafını turlar çizik mizik varmı diye. yabancı bir yere park ettiyse fotoğrafını çeker sağında solunda kim olduğunu belgeler. Arabanın paspasına daha ayak basılmamıştır gazete kağıdına basarız. Es kaza kapıyı sert kapatırsan veya ayağın kenara arabanın bir yerine çarparsa , gözlerini ayırır dikkat etsene der filan :KK70: Kokan bir ürünü yiyecek filan ne olursa hayatta almaz arabaya, eşya taşımaz vs vs.. Alıştım ben artık.

Koşarak değil uçarcasına uzaklaş :KK55:
Böyle birinin değil lüks arabası jeti olsa binilmez evlat olsa sevilmez :işsiz:

Dolmusa binip eve gidebilmen icin seni arabasiyla birakan bir heriften ne hayir gelir!Arabasi var altinda bir zahmet evine kadar biraksin.Ne bicim insanlar var ya..

Back
X