- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Eski kiz arkadasi hakkinda kendini magdur gostermis belki kiz magdurdur sonradan hep oyle cikiyor.
Yanaktan opmek normal insanlar bunu ilk tanisdiklarina yapiyor ama sen kendini cekmene ragmen yapmasi hos degil.
Size kesinlikle katılıyorum. Peşim hükümlü degilim. Karşı tafı da dinlemek lazım elbet...
Ben sadece tokalaşmak istedim ama elimi bırakmadı kurtarmaya çalışırken kendime çekip iki yanağımdan öptü. Samimi olmadık sonuçta.. .
son zamanlarında kız telefonunu vermeyince ve istemediği arkadaşlarıyla görüşünce ayrılmışlar.
Bence de kabalik etmis. Heyecandan da olabilir ama kiz arkadas detayları heyecandan değildir . Ayrıca telefonu izinsiz karsitirmasi falan da kişiliği hakkında olumsuz ipuçları var.Cok etkilenmediysen bosver.
Amacım pesimden koşmasını sağlamak değil ama ne gibi çok merak ettim :))))Bişey dicem onu peşinden koşturmak için elinde öyle bir koz varki offf
Olabilir ama ben yinede yazıyorum size.Amacım pesimden koşmasını sağlamak değil ama ne gibi çok merak ettim :))))
Olabilir ama ben yinede yazıyorum size.
Komple sıkıntı
Son ana gelene kadar dedimki bu kız endişelerinde çok haklı. Ama acikcasi şu yukaridaki kisma gelince hersey degisti. Sen onun kadrosuna kadar didikliyor bunu kafana takiyorsan o adamda senin gozunun ustundeki kaşı dert etse haklidir yani.Tanıştığım çocuğun işi iyi ama kadrolu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?