- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Önceliğim tabi ki kpss...cevabiniz icin teşekkür ederimİlk soru için çok erken,kpss çalışacaksan biriyle tanışman sevgililik vs senin kafanı çok karıştıracak...bence çok ağırdan al eğer önceliğin kpss ise
Bence aklınızdaki o doğu görevi sorununu ona direkt açmayın,komik olur. Bir ilişki başlar ve ciddileşirse konuşursunuz.
kıyafet konusunda da ben olsam siyah kot üzerine şık bir gömlek giyerdim,hatta işte gömlek bol gibiyse pantolonun içine falan sokardım. tarzım o şekilde olduğu için. Siz de kendi tarzınıza uygun çok kasmadan giyinirsiniz :)
Tesettürlü değilim ama çok fazla açık kıyafet giymiyorum. Pantolonla rahat olurum. Ama nasıl pantolon:)Tarzınızı bilemiyorum.
Yani spor mu klasik mi.
Tesettürlü mü rahat mı.
Ben olsam elbise giyerim.
Gündelik şık olanlardan.
Ama herkesin tarzı farklı.
Belki siz pantolon kombinde daha rahat hissediyosunuzdur.
Şu an bılmiyorum ama kimya durumumuz uzaktan bakismayla bi etkileşim oldu gibi:)Dert kısmında böyle kimyasal dertleri seviyorum ben
Konu sahibi sen boşver atanırsan yanında gelir mi, gelmez mi gibi olmadık, hayata geçmedik eylemleri, düşünceleri
Bunlar atanınca konuşulacak konular
Sen kimya durumuna odaklan, sonuna kadar duygularının heyecanını yaşa
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin,
Kendin nasılsa öyle davran, içten ol, samimi
Aslında biz buluşmak için arkadaşımın evini belirlememiştik. Arkadaşım kendi evine akşam çaya davet etti. Normalde de çekingen bir yapım var ama ne olacak bilemiyorumBence ilk gorusme için arkadas evi bayagi kötü bir seçim. Yerinizde olsam disarda görüşürdum. Onun disinda da kot ustu bluz tercihim olurdu. Zaten daha hic konusmamissiniz. Normalde suslu degilseniz hic suslenmeyin. Kendi halinizle eli yüzü düzgün kiyafetlerinizle gidin.
Dogu gorevi ise daha kac yillik konu. Zaman icinde çözülur. Ama eger kpss kesin kazanmam gerek diyorsaniz yeni bir iliskiyle sinava calismak bence cok zor. Birine oncelik vermeniz lazim.
Bu tarzda bir kotum var ama beyaz gomlegim daha dar. Yeni kıyafet almaya zamanim da yok. Evdekilerden uydurucam artık . Bu arada kombini begendim
Bu tarzda bir kotum var ama beyaz gomlegim daha dar. Yeni kıyafet almaya zamanim da yok. Evdekilerden uydurucam artık . Bu arada kombini begendim
Çok teşekkür ederim :)
Beyaz tenliyim olabilir ama çok mu iddialı olur :)Kot ve üstüne kırmızı bi bluz.
Kırmızı iyidir :)
Yarın akşam bundan bahsedeyim bakalım tepkisi ne olacak çok teşekkür ederimHerkes doğuya gitme meselesi sonraki iş demiş ama en önemlisi ve baştan netleşmesi gereken bir şey, kendimden biliyorum. Hiç başlamamış olmayı dilediğim bile oluyor,çok zor gerçekten. Buluşma sırasında atanmak istediğinden ve olursa 6 sene doğuda olacağından bahset. Bunu göze alabiliyorsa yakınlaşır zaten. Yok alamıyorsa ya da tayin durumu yoksa baştan başlamamak en güzeli. Kalbinde iyice yer ettikten sonra vazgeçmek daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?