- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Bence kıyafet konusuna çok takılma, normalde bir arkadaş davetine nasıl gidiyorsan o şekilde derli toplu giyinip gidebilirsin. Kendin kal, boşver o hazırlansın dert etsin azıcık :)
AyrıcaNeverOne 'ın dediğine kesinlikle katılıyorum. İlişki ciddiye giderse konuşurum deyip ertelemek, araya hem bağlanmayı, hem sevgiyi katacak. Ve ileride bu sancılı bir süreç haline gelebilir. Bu yüzden en baştan konuşup ona göre görüşmeye devam etme kararı almanız en doğrusu olacak. Yani KPSS hazırlanacaksanız, ve gidecekseniz eğer, kafanızdaki planı bilmeli ve uyup uyamayacağı konusunda kararını verip ona göre hareket eder kendisi de. Hakkınızda en güzeli ve hayırlısı olsun.
Yapi olarak hemen karşı cinse bağlanamam ama baglaninca da kolay kolay kopamam. Bu yüzden 3 yıldır hayatıma kimseyi koymadım. Bu çocukta bir ışık gördüm sanki :) uzaktan da olsa bir iki kez gözgöze geldik. Bu duyguyu hissetmeyeli uzun zaman olmuş özlemisim :)
Planlarimi tanistiktan hemen sonra söylemeyi düşünüyorum. Uyar mı uymaz mı bilemem. Gönlüm uymasindan yana ama hayırlısı:)))
Her zaman sadelikten yanayım. Özel kombin ben de yapmam ama şimdi gömlek mı iyi olur bluz mü :) olduğum gibi görünmek istiyorumHayatimda hiç ilk bulusmaya özel bir kombin yapmadim normalde disari nasil cikacaksam oyle giyiniyorum. Nasil davranis yapacaginda onceden dusunulmez. Kisiye göre, muhabbete göre şekillenir o an.
Inşallah çok teşekkür ederim :)))En doğrusu canım, en doğrusu :) Yarın güzel haberlerle gel e mi?
Haklısınız çok teşekkür ederim :)İlk gün olmasa da ilk zamanlarda ileriye dönük neler düşündüğünü söylemen en doğrusu olur , kıyafete gelirsek günlük zamanda nasıl giyiniyorsan biraz daha özenerek gidebilirsin çok abartmadan. Bir kot gömlek ya da bluz tamamdır hafif bir makyaj.
Haklısınız ama planlamadan hareket etmek istemiyorum. Bir de kendimi cok kaptırmaktan korkuyorum. Zor ilişkiye başlayan ve kolay kolay içinde bitiremeyen bir yapım var :)Hele sen bir sınavı kazanda doğmamış bebeğe don biçmek gibi
hayaller hayatlar
Sen kazanda bir o zaman bakarsın
Teşekkür ederim güzel kombin düşüneceğim :)İspanyol yada bol paça pantolon gömlek kombini iyi olur evde görüşecekseniz.Hafif makyaj örnek:Eki Görüntüle 2042546
He bu arada benimle birlikte gelir mi sorusu için biraz erken olduğunu biliyorsunuz muhtemelen bu uzaktan bi ilişki olur sonradan gelir mi bilmem ama biraz mantıklı da düşünmen gerekir sanırım
Eğer görüşmemiz olumlu geçerse fazla uzamadan söylemeyi düşünüyorum çok teşekkür ederimKiyafet seçimini oturup kalkarken rahat edebilecegin, göbeğini orani burani sıkmayan herhangi bir sey olarak yapabilirsin (esimle ilk yemegimizde pijamaliydim)
Diger konuya gelince, ilk bulusmada acilacak konu degil bence, birbirinizi begenip yeniden gorusmeye karar verirseniz o zaman konusulur.
Her zaman sadelikten yanayım. Özel kombin ben de yapmam ama şimdi gömlek mı iyi olur bluz mü :) olduğum gibi görünmek istiyorum
Kiyafet seçimini oturup kalkarken rahat edebilecegin, göbeğini orani burani sıkmayan herhangi bir sey olarak yapabilirsin (esimle ilk yemegimizde pijamaliydim)
Diger konuya gelince, ilk bulusmada acilacak konu degil bence, birbirinizi begenip yeniden gorusmeye karar verirseniz o zaman konusulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?