Yeni tanıştığım kişi tuhaf mı

Ya ben artık yuvamı kurmak istiyorum gibi bi tavır göremedim...Gelecekten beklentim yok dedi...Ama zaman ne gösterir bilinmezmiş...Karşıdaki beni aşık etsin modunda sanki beyefendi
Aşk zorla begendirilerek ugrasilarak olacak bisey degildir.Ya olunur ya olunmaz.Bence bu isten hicc bisey olmaz yipranan uzulen siz olursunuz .

Evet haklı olabilirsin ben de oyle düşündüm daha 1 gün konuştuk rahatsız edecek bişeyim yok yani...

Ama ben karşımda artık ailem olsun diyen birini istiyorum..Gezeyim tozayım belki biri çıkar acaip aşık olursam anca öyle diyerek mod düşüren değil

Kesin çok ciddi konuşanlardan da iyi olmayanlar oluyor. Ben 2 kişi gördüm öyle ikisi de birbirinen beter.

Cook çabuk gelecek muhabbetine girmissiniz yangindan mal mı kaçıyor, evde kalmış kız profilini direk yapistirmissiniz alniniza adamda korkmuş. Evlenmeye niyetli olsa bile hemen ilk gün mü soyleyecekti. Hem nasıl bir adam huyu suyu ne bilmeden öğrenmeden sen nasil yuva kurmak istesin yeaa diyebiliyorsun.

2 tane Xrayden geçiyorum mu:KK53:
O ordan geçerken telefon falan eriyip gidiyor sanki üstünden
Yan göze koyarsın geçtikten sonra alırsın
Hayır sanki okul da orası hocalar telefona el koyacak çıkışta gel odamdan al diyecek hfjkl
Resmen bahane

Niye yalan söylesin diye düşündüm...Yoğunum da diyebilirdi yani...2 tane x-ray cihazından geçiyorum dedi ...Ama benim takıldığım tel yoksa internet var yani pc lerde...Gündüz hiç konuşmadan olur mu yani..ya da öğlen falan dışarı cıkıp
Bazı tipler böyle oluyor .
Sadece boş zaman geçirmek için de sizinle görüşüyor olabilir.
Bana kızmayın ama hiç bir mantıklı açıklaması yok.

Tipik erkek yalanı : Hiç aşık olmadım ama ayy dur galiba sana oluyorum :halay:
İşyerinde telefon falan yasak değildir bence işyerinde de bir sevgilisi vardır.

Şimdi msj attı öğle arası diye sanırım.
Nerde çalıştığını söylemeyecek misin nedir bu gizlilik dedim.
Görüştüğümüzde dedi
Güvenmiyorsun herhalde de koca insanlarız memleketlin bi mühendisim sonuçta korkma napıcam sana dedim..
Görüştüğümüzde söylerim o da mümkün olursa dedi..
Cvp vermedim daha fazla

Cook çabuk gelecek muhabbetine girmissiniz yangindan mal mı kaçıyor, evde kalmış kız profilini direk yapistirmissiniz alniniza adamda korkmuş. Evlenmeye niyetli olsa bile hemen ilk gün mü soyleyecekti. Hem nasıl bir adam huyu suyu ne bilmeden öğrenmeden sen nasil yuva kurmak istesin yeaa diyebiliyorsun.

Ben onla o meselelere girmedim...
Normal tanışma konuşması yaptım bişey yapışmadı yani :)
Korkan da gitsin zaten

2 tane Xrayden geçiyorum mu:KK53:
O ordan geçerken telefon falan eriyip gidiyor sanki üstünden
Yan göze koyarsın geçtikten sonra alırsın
Hayır sanki okul da orası hocalar telefona el koyacak çıkışta gel odamdan al diyecek hfjkl
Resmen bahane

Evet çok saçma

Dün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...Bana bu cok tuaf geliyor..20li yaşlar falan insanın kolay aşık olabildiği dönemlerdir...Yani bugune kadar kimseye çok tutku hissetmedim dedi...Belki öyle biri çıkar ki her şey değişir falan dedi...
Gezmeyi seviyormuş, ydışına falan çok gitmiş...Bayram tatilinde bayramda ailesiyle diğer günlerde tek başına sahilleri gezmiş..

Bunun dışında işyerinde telefon yasakmış yani gün boyu iletişim de yok...Başka bir yol bulabilirdi email vs gibi diye düşünüyorum..tel yasak ama mailleşelim falan diyebilirdi ama yasak dedi iyi geceler dedik oyle bitti gün...

Aşk hk konuşurken de bana şunları sordu:

Aşk biraz imkansizlikla mi oluşur? Yoksa hem aşk hem mutluluk ve bir ömür sürmesi mümkün mü?

Bana biraz siz tuhafsınız gibi geldi. 18 yaşında değilsiniz ki gün içinde mesajlaşmasanız da olur yani

Sizden elektrik alsaydı konuşmak için fırsat kollardı diye düşünüyorum. Bazıları da peşine düşmüş olmayayım şımartmayayım düşüncesiyle adım atmıyorlar. Bence bu da çekilmez. Bana doğal, içinden geldiği gibi davranmayan taktikle ilerleyen biriyle uğraşmazdım. ama anlattıklarınızdan adamda bi tuhaflık hissetmedim.

Öğle arası msj attığında güven değilse neden bu kadar gizli dedim...Neyse sarmadın beni yolun açık olsun dedim arkadaşlar..
Başlamadan bitti...
Etrafımda benle olmak isteyen çok kız var hiç aşık olmadım diye ilk sohbete başlayan birini normal bulmadım

Dün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...Bana bu cok tuaf geliyor..20li yaşlar falan insanın kolay aşık olabildiği dönemlerdir...Yani bugune kadar kimseye çok tutku hissetmedim dedi...Belki öyle biri çıkar ki her şey değişir falan dedi...
Gezmeyi seviyormuş, ydışına falan çok gitmiş...Bayram tatilinde bayramda ailesiyle diğer günlerde tek başına sahilleri gezmiş..

Bunun dışında işyerinde telefon yasakmış yani gün boyu iletişim de yok...Başka bir yol bulabilirdi email vs gibi diye düşünüyorum..tel yasak ama mailleşelim falan diyebilirdi ama yasak dedi iyi geceler dedik oyle bitti gün...

Aşk hk konuşurken de bana şunları sordu:

Aşk biraz imkansizlikla mi oluşur? Yoksa hem aşk hem mutluluk ve bir ömür sürmesi mümkün mü?

'' Daha önce hiç aşık olmadım'' :D:D
Şu erkeklerin ikk tanışmada böyle beylik yalanlar ederek kızları etkilemeye çalışmaları yokmu demekki yaş kaç olursa olsun değişmiyor..
Tabi tanışmakta fayda var ama adamdan daha ilk hafta evlenme planları yapmasını beklemeyin. Gerçi bu adam pek evlenme planları yapacak bir tipe de benzemiyor ..

Şimdi msj attı öğle arası diye sanırım.
Nerde çalıştığını söylemeyecek misin nedir bu gizlilik dedim.
Görüştüğümüzde dedi
Güvenmiyorsun herhalde de koca insanlarız memleketlin bi mühendisim sonuçta korkma napıcam sana dedim..
Görüştüğümüzde söylerim o da mümkün olursa dedi..
Cvp vermedim daha fazla
Siz nerden buldunuzda tanıstınız bu gizlilikteki bi adamla

mühendis mi bu kişi? aselsan/tai gibi bir yerde mi çalışıyor?
bu tarz kurumlarda internetin olmadığı alanlar olur ama telefon yasak değil. hergün mesajlaşıyoruz arkadaşlarımla. internetin olmayışı da telefon değil, bilgisayarlarda ve sadece bazı alanlarda.
bence karşınızdaki adam şizofren olabilir netten tanıştıysanız böyle hikayeler uyduran tipler var. ya da taşeron firmada çalışıp bazı kurumlara iş yapıyor olabilirler onlara telefonları kurumdan çıkana kadar verilmez.

mühendis mi bu kişi? aselsan/tai gibi bir yerde mi çalışıyor?
bu tarz kurumlarda internetin olmadığı alanlar olur ama telefon yasak değil. hergün mesajlaşıyoruz arkadaşlarımla. internetin olmayışı da telefon değil, bilgisayarlarda ve sadece bazı alanlarda.
bence karşınızdaki adam şizofren olabilir netten tanıştıysanız böyle hikayeler uyduran tipler var. ya da taşeron firmada çalışıp bazı kurumlara iş yapıyor olabilirler onlara telefonları kurumdan çıkana kadar verilmez.

Dedim ya bakanlıkmış ama hangisi soylemedi

Back
X