yeni tanıştığım kişi

merve.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
11
0
86
İstanbul
kızlar benim aklıma takılan bi konu var.Yeni tanıştığım birisi var 15 gündür falan havadan sudan konuşup birbirimizi tanımaya çalışıyoruz bugün bana daha önce sevgilin oldumu ne kadar ileri gittiniz (öpüşme..)gibi sorular soruyor bu normal mi?

kızlar benim aklıma takılan bi konu var.Yeni tanıştığım birisi var 15 gündür falan havadan sudan konuşup birbirimizi tanımaya çalışıyoruz bugün bana daha önce sevgilin oldumu ne kadar ileri gittiniz (öpüşme..)gibi sorular soruyor bu normal mi?

her erkek önce kendinin dokunduğu öptüğü yani el değmemiş bir kız ister..ilk golü kendi atacak..
düşünmezlerki kendinden önce ilk vardır..haa birde şu var..bakalım bu kız kaç erkekle çıkmış ne ayar ona göre şerbeti verecek..hiç arkadaşın olmamışsa ilk kendiyse sen temiz kızsın..yooook kendinden önce başkaları olmuşsa hafif meşref olduğunu düşünecek..

Erkekler bu tip şeyleri ilişki başlamadan önce merak ederler. O kadar da anormal gelmedi bana.

böyle bakınca evet biraz anormal durdu.Tamam tanımak için ama ne bileyim ya yeni doğmuş bebeklerin bile başına neler geliyo bu kişide bi yere gideceğim zaman flan arabamla bırakayım bende geleyim falan birisi (galiba biraz paranoyakım:30:)

sana tavsiyem onu iyice tanıman kötü niyel, biride olabilir bu kişi belki niyeti kötü oldundan soruyo ne malum üstelik daha on beş gün olmuş tanışalı dikkat et tatlım senden laf alabilmek için sorun değilmiş gibi yapabilir

sinir oluyorum böylesine,
sanki kendi evliya da başkasının özeline girme hakkı görüyor.
çok mu günahsızmış?
hiç bir kızın bırak elini tutmayı göz ucuyla dahi bakmamış mı?
ona yan gözle bakan kızlara:''ben bakirim'' bakışı atıp kafasını geri mi çevirmiş?
hangisini yapmış da senden bunu bekleyip bir de utanmadan sorgulama cesareti gösteriyor?
ben senin yerinde olsam direk irtibatı keserdim ama sen tanıma niyetindeysen eğer çok net bir şekilde tavrını belli et,sınırlarını çiz,
Allah'la senin aranda olan sorumluluklara karışmasın.

SANANE derdim ki doğru cvp budur!Ona neki?Bu tür geçmişe saplantılı adamlar tehlikelidir,benden söylemesi...resmen yoklama çekmiş sana.

Son düzenleme:
Back
X