- 3 Mart 2014
- 2.293
- 3.533
- 358
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Ben yaşadım. Ve o zamanlar araştırmıştım. Şuan nerede okuduğumu bulamıyorum ama iki insanın birbirlerine karşı aynı hisler içinde olduklarında bu şey oluyormuş. Bide Londrada ve çinde bi deney yapmış bi firma birbirinden habersiz iki insanı aynı caddede aynı kaldırımda yürütmüşler. İkiside birbirlerini asla görmüyor. Sonra onları bir araya getiriyorlar bayan diyorki “ben seni daha önceden görmüştüm”. Beyin algılarmış ve aynı dalgaları yayarmış o anda ne kadar doğru bilmiyorum bunubayağı şaşırmıştım ve aklımda kalmıştı. Bazı dini görüşlerde ruhların önceden birbirlerini görme ihtimali olduğundan bahseder ama bu da meçhul. İşin garip olanı. Kuzenim 5yaşındayken bi tanıdığımız doğum yapmıştı. Yanlarına gitmiştik. Bende gösterdim bak bebek falan. Bana dönüp “ben zaten onu tanıyorum, bulutların üstünde oturuyorduk sonra beni çağırdılar ben ondan ayrıldım” demişti. Elbetteki çocuk hayal dünyası geniş ama bayağı tırsmıştım
![]()
İlk kez duydum ve gerçekten epey şaşırdım...Yani hayatta yaşayacağın şeyleri sen dünyaya gelmeden önce yüce Allah izletiyor hepimize sonra da onu zihnimizden siliyor. Ama bazen tanımadığın insanları orada izlediğin hayatından tanıyormuşsun hissine kapılıyorsun.
Eşimde de bende de aynı his oluşmuştu tanıştığımızda...
Sevdikçe daha çok sevip, özledikçe daha çok özlüyorum bazen yanımdayken bile :)