Yeni telefon alıcam önerisi olan?

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Kızlar yeni dokunmatik telefon almak istiyorum ama ne alsam karar veremedim, siz hangi modelleri kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz birde alıcağım telefona whatsapp ve instagram inmesi lazım bana bu özellikleri indirebileceğim bir telefon önerir misiniz?

android telefonları boşver ios uygulamalı tel al.
fiyat performans açısından da seçenekler arasında en iyisi iphone 4tür.
fiyatı da çok düştü, vodafone nin cihaz kampanyaları var 24 ay taahhütlü, 4000 dk her yöne 2000 msj 2 gb net artı iphone 4 ayda 100 küsür filan.
daha yüksek ve daha düşük seçenekleride var

Hımm araştırdım ıphone 5e baktım çok güzel telefon ama çok pahalı

Hımm araştırdım ıphone 5e baktım çok güzel telefon ama çok pahalı

5 le 4 arasından fiyatı kadar bir kullanım farkı yok, detaylarını çok kullanan bir kullanıcı değilsen beyaz iphone 4 de beklentini karşılar

birde süslü püslü aksesuarlarından alırsan, elin ayağın olur elinden bırakmazsın :)

Samsung galaxy s3 almada ne alirsan al cnm. 2.5 aylik sifir tel benimkide esiminkide bozuldi esiminki garantide o gelsin beninkini gondercez

Ya ıphone 5i inceledikçe aşık oluyorum o telefonaaa diyorum ki bir tane alayım o da en güzeli olsunn ama sonra diyorum babam hayatta bu parayı vermez

Bence Galaxy s3 al canım ben ilk cıktığında almıstım o günden bugüne gayret memnunum hemde Galaxy s4 cıkmasıyla gayret uygun fiyatta satılmakta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…