yeni tesettür kıyafetler

üzerine acemice yazılmış fiyatıdır arkadaşlar ))) eşarplar 5 lira ekose gömlek 5 lira yarım kol elbise 5 lira kışlık kaban 20 lira hepsi L beden ve 40 beden arkadaşlar sormak ıstediginz varsa ilgilencem

Bunu sordunuz sanirim kap diz kapaklarina kadar geliyo mevsimlik kumasi var ben her mevsimde Kullandm spor ve sik benzeri hediye geldigi icin bunu satıyorum tertemiz bordo rengi boyun detayi taba rengi ve kemeri

Eklentiler

• 20151106_141558.webp
    15 KB · Görüntüleme: 488
L bedendir arkadasim uzerine aldığım sali da ekleyim resmini istersen

Bu da uzerine aldigim taba salim kenari fermuara sıkıstigi icin birazcik ignegle tutturdum onun disinda az kulladm onun icin 5 lira diyorum salima da ilgilenenlere duyrulur :)

Eklentiler

• 20151108_170347.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 469
Kiremit rengi etek 40 beden az kullanıldı 5 lira siyah gri etek kapri etek 5 lira Az kullanıldı yeni gibi

üzerine acemice yazılmış fiyatıdır arkadaşlar ))) eşarplar 5 lira ekose gömlek 5 lira yarım kol elbise 5 lira kışlık kaban 20 lira hepsi L beden ve 40 beden arkadaşlar sormak ıstediginz varsa ilgilencem

Merhaba bordo uzun pardesunun markasi nedir? Birde uzerinizde görebilir miyim? Diger bordo kap'ıda uzerinizde gormek istiyorum. Birde pembe etek uzeri beyaz gomlek olan elbise midir? Yoksa siz mi kombinlediniz uzerinizde gorebilirmiyim? Begenirsem toplu alicam

Beyaz elbise ve esarplar satildi arkadasm diğerleri duruyo uzerimde eklerim tabiki pardesu markasi beray diger bordo olan kap resimleri aticam birazdan ikisi de 40 beden

Kırmızı kahverengi kemerli olan kap çok hoşuma gitti eğer takas yapıyorsanız konuma bakabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…