Kam testinide bekle canım Allah’tan ümit kesilmez Benimde ilk tedavimde tek embriyom kaldı tuttu ve boş gebelik oldu şimdi ikinciyi denedim gene tek kaldı bakalım ne olcak tutmassa hiç ara vermemem gerekiyor hiç bir sıkıntımız yok ama yaş geçiyor8.günyumurta sayım az ve boş çıkıyor donmuş embriyom da yok bfs var bende folikül var içinde yumurta yok bu tutmazsa epey uğraşcaz canım hiçbir şey yapmak istemiyor
Benimde 29 yaş yaşıma göre yumurta rezervin de azalma varmış bu ikinci denememİşte sorun o ya zaten yaşım 39 yumurta az ya da boş... Sizin yaş kaç, kaç deneme yaptınız
Rabbim bağışlasın yavrularını canım belirti hissettinmi hiçKızlar mart 29 da transfer oldum 7 haftalık ikiz gebesiyim her konuda yardımcı olabilirim fakat verebileceğim en büyük tavsiye bol sıvı tüketin ve sizi üzen sitres yaptıran moral bozan şeylerden uzak durun bebeğinizin sizinle olunduğu düşünerek beyninizle rahimibize güzel mesajlar verin ben hep hamileyim diye diye gezdim eşim kızıyordum tribe girdin bak uzulcen diye ama çok şükür şu anda çok sağlıklı giden bir gebeligim vardarısı sizlerin basina
Valla hamilelik belirtilerini dibine kadar yaşadım ben ara ara kısa kısa kasik ağrısı migde ağrısı böbrek ağrısı sırt ağrısı ögurme bulantı baş ağrısı göğüs sizlamasi ağızda kuruluk vesaire ve bunları transferimin 6 7 ci günleri yaşamaya başladım hala devamRabbim bağışlasın yavrularını canım belirti hissettinmi hiç
Benim kasık ağrım var birde bacaklarım sızlıyor sanki ya bınlar belirti olabilirmi acabaValla hamilelik belirtilerini dibine kadar yaşadım ben ara ara kısa kısa kasik ağrısı migde ağrısı böbrek ağrısı sırt ağrısı ögurme bulantı baş ağrısı göğüs sizlamasi ağızda kuruluk vesaire ve bunları transferimin 6 7 ci günleri yaşamaya başladım hala devam
Kaçıncı gundesinBenim kasık ağrım var birde bacaklarım sızlıyor sanki ya bınlar belirti olabilirmi acaba
4 günüm canımKaçıncı gundesin
Biraz erken tatlim ben ilk 3 4 gun ağrı çektim boyke ama hemşire işlemlerden dolayı olabilir demişti sonraki 3 4 hiç birşey hissetmedim ondan sonra başladı şu an ilaçlar işlemler ondandir4 günüm canım
Benim işlemler iki ay önce yapıldı o zaman ilaçlardan herslde çokda umutlanmayayım en iyisiBiraz erken tatlim ben ilk 3 4 gun ağrı çektim boyke ama hemşire işlemlerden dolayı olabilir demişti sonraki 3 4 hiç birşey hissetmedim ondan sonra başladı şu an ilaçlar işlemler ondandir
Biraz daha sabırlı olanda fayda var zaten tutarsa insan içinde hissediyor onu değişik bir duygu tabi herkeste farklı olabilirBenim işlemler iki ay önce yapıldı o zaman ilaçlardan herslde çokda umutlanmayayım en iyisi
İyilik çok şükür sen nasılsınKızlar nasılsınız günaydın
Çok şükür iyiyim bende canımİyilik çok şükür sen nasılsın
Hic oyle dusunme benim kuzenimde sonradan oldu ve çok mutlu Amcam yengemde herkes evlendi gitti iyiki olmuş diyorlarBana göre şanslısınız yaş faktörü çok önemli epey geç kaldık biz artık eşim 50 ben 40 a gircem bazen düşünüyorum şimdi çocuk olsa 10 yaşına geldiğinde eşim 60 ben 50 olcam
HAyırlı haberlerin olsun canım kaçıncı günündü bugün2 saat sonra kan sonucumu alcam çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?