- 5 Aralık 2018
- 148
- 56
- 28
- 39
rabbim tamamına erdirsin inş canım, darısı başımıza inşYok canim bizde sebepsiz infertelite vardı tup bebekle hamile kaldım şükürler olsun ilk denemede
bu arada kaç yumurta toplandı canımBende de polikistik over var. Opudan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür. Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bana.
Ay sroma canim benim 14 yumurta toplandı 4 tane dollendi transfer günü 3 tane kaldı üçünde koydular doktor sen gibi düşün demişti 2 tane düşündüm ikiz oldurabbim tamamına erdirsin inş canım, darısı başımıza inş
bu arada kaç yumurta toplandı canım
transferim güzel geçti 2 embriyo konuldu sonrasında 1 buçuk saat hastanede dinlendim eve geldik normal wc yi kullanmıyorum klozete oturuyorum bol su içiyorum çorba kahvaltılık tarzı hafif besleniyorum ananas kabak çekirdeği tüketiyorum yürürken dikkat ediyorum bol bol uzanıyorum ilaçlarımı saati saatine kullanıyorum uzanmıyorum bir yerlere eğilip kalmıyorum ev işi olarak ilk 5 gün toz alablirsin kalkıp bir çorba yapabilirsin onun dışında süpürge bir yerlere uzanmak kesinlikle yasak dediler 2 günden snra duş alabilirsin dediler ama 5 gün sonra yıkanmayı düşünüyorumtransferin nasıl geçti canım, dünden beri neler yaptın nelere dikkat ettin
inşallah ben de ikiz istiyorum Allahın hazinesi sonsuz yeterki isteyip umutlu olalımAy sroma canim benim 14 yumurta toplandı 4 tane dollendi transfer günü 3 tane kaldı üçünde koydular doktor sen gibi düşün demişti 2 tane düşündüm ikiz oldu
Ins canim allah gönlüne göre versin tedavi mi görüyorsuninşallah ben de ikiz istiyorum Allahın hazinesi sonsuz yeterki isteyip umutlu olalım
yemeğini kalkıp masada mı yedin canım iki gündür,ananas a ne zaman başladıntransferim güzel geçti 2 embriyo konuldu sonrasında 1 buçuk saat hastanede dinlendim eve geldik normal wc yi kullanmıyorum klozete oturuyorum bol su içiyorum çorba kahvaltılık tarzı hafif besleniyorum ananas kabak çekirdeği tüketiyorum yürürken dikkat ediyorum bol bol uzanıyorum ilaçlarımı saati saatine kullanıyorum uzanmıyorum bir yerlere eğilip kalmıyorum ev işi olarak ilk 5 gün toz alablirsin kalkıp bir çorba yapabilirsin onun dışında süpürge bir yerlere uzanmak kesinlikle yasak dediler 2 günden snra duş alabilirsin dediler ama 5 gün sonra yıkanmayı düşünüyorum
bende de pko var öyle bir şey olmadıhayırlı olsun canım, darısı başımıza inş. bu arada bu hafta yumurtalar toplanacak benim. aklıma takılan ben de pko var. transferden sonra ohss diye komplikasyon varmış genelde pko hastaları içinmiş bu.doktorum bir şey demedi fakat taze transfer düşünüyor bu durumda olanlar için yumurta dondurulmuyo muki? bilgisi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz
tabi masada hatta biraz bulaşığım vardı yıkadım yavaş yavaş,sürekli yatmak da iyi değil diyorlar ve yata yata sıkılıyorsun oturuyorum kasığım ağrırsa hemen uzanıyorum öyle, ananasa transferden bir gün önce,embriyolog aradı yarın transfere gelin diye hemen eşimi aradım söyledim gelirken ananas ve tuzsuz kabak çekirdeği getir diye o akşam başladım hatta transfere giderken de yedim kahvaltıda burda okumuştum aklımda kaldı bir umut işteyemeğini kalkıp masada mı yedin canım iki gündür,ananas a ne zaman başladın
aminnn evet tüp bebek, dün transferim oldu 2 embriyo istedim doktordan lütfen doktor hanım dedim tamam bakıcaz dedi 2 tane transfer etti 17 mayıs test günüm hayırlısı Allahtan olsunIns canim allah gönlüne göre versin tedavi mi görüyorsun
Caniiiiim ins tutulur bebeklerin allah yüzünü güldürsun mübarek ramazan ayı duaların kabul olsun insaminnn evet tüp bebek, dün transferim oldu 2 embriyo istedim doktordan lütfen doktor hanım dedim tamam bakıcaz dedi 2 tane transfer etti 17 mayıs test günüm hayırlısı Allahtan olsun
amin amin bu mübarek ayın hürmetine isteyen emek veren tedavi gören herkese bana da rabbim nasip etsin bayramımızı bayram yapalım.Caniiiiim ins tutulur bebeklerin allah yüzünü güldürsun mübarek ramazan ayı duaların kabul olsun ins
amin canım amin inşamin amin bu mübarek ayın hürmetine isteyen emek veren tedavi gören herkese bana da rabbim nasip etsin bayramımızı bayram yapalım.
canım senin kaç yumurta toplanmıştıbende de pko var öyle bir şey olmadı
9 tane toplanmıştıcanım senin kaç yumurta toplanmıştı
Kizlar merhaba, benimde transferim yarın. Ama cok korkuyorum. Aci veya agri duyacakmiyim? Idrara ne kadar sıkışık olmam gerekiyor? Yardimci olur musunuz
5.gün embrıyosu transfer sonrası 2 gün içinde tutunuyormuş dıye okumuştm benım ıkı gun boyunca sızlama kramp seklınde ağrılarım olmuştu anlık bir anda gelen yazılarını okudum inşallah guzel haberler alacaksın rabbim gönlüne göre versin ananas kabak çekirdeği bende yedim yanında dut kurusuda yıyordum bir avuç 6.gün duş aldm ayakta kısa bir duş soğuğa yakın suyla güzel düşün bebişini sev konustransfer sonrası kaçıncı gün tutunuyorlarmış rahime embriyolar bilginiz var mı arkadaşlar
benim 3. gün canım sanırım transfer sonrası 5. gün tutunuyormuş biraz araştırdım evet bugün konuştum onlarla biraz5.gün embrıyosu transfer sonrası 2 gün içinde tutunuyormuş dıye okumuştm benım ıkı gun boyunca sızlama kramp seklınde ağrılarım olmuştu anlık bir anda gelen yazılarını okudum inşallah guzel haberler alacaksın rabbim gönlüne göre versin ananas kabak çekirdeği bende yedim yanında dut kurusuda yıyordum bir avuç 6.gün duş aldm ayakta kısa bir duş soğuğa yakın suyla güzel düşün bebişini sev konus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?