- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
Gerçekten öyleİnşallah nefes almaya korkar olduk valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyleİnşallah nefes almaya korkar olduk valla![]()
Ateş banada arada oluyr gbı kalktı batma oldu gctı ıkı gn şuan pek bşey YK halsızım çok hayırlısıyla güzel sonuç alsaydıkAra ara kasık ağrım oluşuyor tam ağrıda denmez hissediyorum
Dünden beri göğüslerim hassaslaştı gibi
Ara sırada ateş basıyor
Umarım isteyen herkes hayırlısıyla alır kucağına, bugün kahverengi lekelenme gibi bir şey oldu bir pedi doldurmayacak şekilde kan rengi degildi ama biraz tedirgin oldum doktor aspirini kesmemiş söyledi, var böyle bir durum yaşayan ve devamında pozitif devam edenYaaa çok sevındımrabbım kucagınada almanı nasıp etsin
Transferin ertesi günü inanılmaz bir ishal oldum şu gibi hiç bir şey yiyip içemedim 8.gunde 130 sonuç aldım. Endişe etmeyin kabız olmayın sadece yeterGecmıs olsun bende cuma transfer oldum akşam saatlerınde. Bısey olmaz inşallah bende ıkı gundr afedersınjz ishal gbı oldum o korkuttu inşallah bşey olmamıstır
Ya çok şükür. İnşallah bende ıyı olur sonuçTransferin ertesi günü inanılmaz bir ishal oldum şu gibi hiç bir şey yiyip içemedim 8.gunde 130 sonuç aldım. Endişe etmeyin kabız olmayın sadece yeter
Hıc bısey olmuyor dıyorlar öksürük ıcın inşallah güzel sonuç olur az kalmıs test gününüzeArkadaşlar benim 8. Günüm belirtim yok gibi transferimin ilk gününden itibaren hasta oldum acayip bi öksürük burun akıntısı baş ağrısı o yüzden belirti varmı yokmu anlayamıyorum ama öksürükten dolayıda korkuyorum
Adetınızle gidiyorsunuz onlar ilaçlarla transfer gününe hazırlıyor sızı. Kolay bı işlem merak etmeyın sans azalmaz Allahn ıznıyle korkmayın hepimizin hatası bu aslında ama zamanı geldımi kaç yasında olursan ol oluyor kendimizi boşuna yıpratıyoruz hakkımızda hayırlısı olsunselam arkadaşlar benim bir tane dondurulmuş 5. gün embriyom var, transfer ilk kez olucam ama daha adet olmadım acaba transfer işlemi nasıl oluyor neye göre planlanıyor acısı var mı, şansım da azaldı 3 embryodan bir tane donduruldu .....![]()
Sabah test yaptım silik çizgi çıktıHıc bısey olmuyor dıyorlar öksürük ıcın inşallah güzel sonuç olur az kalmıs test gününüze![]()
Ya maşallah kacncı gücünüzdüSabah test yaptım silik çizgi çıktı
8.Ya maşallah kacncı gücünüzdü![]()