Yeni Transfer olanlar😊

Yaaa çok sevındım 🙏😊rabbım kucagınada almanı nasıp etsin
Umarım isteyen herkes hayırlısıyla alır kucağına, bugün kahverengi lekelenme gibi bir şey oldu bir pedi doldurmayacak şekilde kan rengi degildi ama biraz tedirgin oldum doktor aspirini kesmemiş söyledi, var böyle bir durum yaşayan ve devamında pozitif devam eden

Gecmıs olsun bende cuma transfer oldum akşam saatlerınde. Bısey olmaz inşallah bende ıkı gundr afedersınjz ishal gbı oldum o korkuttu inşallah bşey olmamıstır
Transferin ertesi günü inanılmaz bir ishal oldum şu gibi hiç bir şey yiyip içemedim 8.gunde 130 sonuç aldım. Endişe etmeyin kabız olmayın sadece yeter

Arkadaşlar benim 8. Günüm belirtim yok gibi transferimin ilk gününden itibaren hasta oldum acayip bi öksürük burun akıntısı baş ağrısı o yüzden belirti varmı yokmu anlayamıyorum ama öksürükten dolayıda korkuyorum

Arkadaşlar benim 8. Günüm belirtim yok gibi transferimin ilk gününden itibaren hasta oldum acayip bi öksürük burun akıntısı baş ağrısı o yüzden belirti varmı yokmu anlayamıyorum ama öksürükten dolayıda korkuyorum
Hıc bısey olmuyor dıyorlar öksürük ıcın inşallah güzel sonuç olur az kalmıs test gününüze 🙏😊

selam arkadaşlar benim bir tane dondurulmuş 5. gün embriyom var, transfer ilk kez olucam ama daha adet olmadım acaba transfer işlemi nasıl oluyor neye göre planlanıyor acısı var mı, şansım da azaldı 3 embryodan bir tane donduruldu ..... :(

selam arkadaşlar benim bir tane dondurulmuş 5. gün embriyom var, transfer ilk kez olucam ama daha adet olmadım acaba transfer işlemi nasıl oluyor neye göre planlanıyor acısı var mı, şansım da azaldı 3 embryodan bir tane donduruldu ..... :KK43:
Adetınızle gidiyorsunuz onlar ilaçlarla transfer gününe hazırlıyor sızı. Kolay bı işlem merak etmeyın sans azalmaz Allahn ıznıyle korkmayın hepimizin hatası bu aslında ama zamanı geldımi kaç yasında olursan ol oluyor kendimizi boşuna yıpratıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🌸

Back
X