Yeni trend: Koltuk altını traş etmemek

Yüzlerinde makyaj,giyim kuşam şık şıkıdım ama koltukaltı temizlenmemis,neden doğalız biz. He gülüm he,doğallık paçanızdan akıyor.
He bacim heee dogru dedin
Bunun özgurlukle falan ilgisi yok canim yaa ama bazilarinda yabanci özentiliği oldugu icin bu modaya da uyacaklar cikacaktir :/
Ayyy ben biseyler yazdirdim diye ne dayatma kaldi ne bastirilma koltukalti kiliyla ozgurluk mu dogallik mi olur yaw bana anlayissiz diyolar varsin ben onlarin dilinden anlamayayim ama kilsiz olayim

He bacim heee dogru dedin

Ayyy ben biseyler yazdirdim diye ne dayatma kaldi ne bastirilma koltukalti kiliyla ozgurluk mu dogallik mi olur yaw bana anlayissiz diyolar varsin ben onlarin dilinden anlamayayim ama kilsiz olayim
Valla hic öyle Kıllı kıllı dolaşamam özgür olacam diye temizlik imanın ilk şartı bir kere birde hangi çagda yaşıyoruz bütün imkanlar varken niye kollarımın altında bir ton kılla dolaşayim Allah akil versin bu insanlara :)

Jokercim kaş bıyık bacak alma kpnusunda dinen şart yok hatta kaş için farklu hükümleri var ama dini yorumyasak olduğu için girmeyeyim erkeklerde kıl mevzusunun hoş görülmesi bayanlarda ise görülmemesi tamamen toplumsal bakış açısndan kaynaklanıyor ha ferkeklerde sadece iman tahtası dediğimiz sanırım döş oluyor oradaki kılları alması caiz değil

Doğru, çoğu yabancı almaz, benzer bir duruma bende şahit olmuştum 15-16 yaşlarımdayken, kamp yaptığımız yere Hollanda'lı turistler gelmişti, kamptaki duşların kapısı yoktu, biz bikiniyle duş alırken onlar çıplak alıyorlardı ve kıllıydılar o zaman daha yeni yetmeyim tabii rahat tavırları ve kılları karşısında
Ama çok cana yakın ve sevecenlerdi, o gün bugündür Hollanda'lıları severim

Ve ne kadar bana göre olmasa da, ki hakikaten tiksinirim, S shot 'a katılıyorum haklı bence, biz böyle öğretildiği için garipsiyoruz, farklı bir kültürde yetişseydik garipsemeyecektik, misal bazı kabilelerde güzel kadın anlayışı bize göre belkide tiksindirici, yok artık dedirtecek kadar tuhaf.
Mursi kabilesinin kadınları alt dudaklarına topraktan tabak takarlar, yaşları büyüdükçe tabağın boyutu da büyür.
Padaung kadınları da 5-6 Yaşından itibaren boynuna halka takmaya başlar.

Sanırım tüm Dünya'da güzellik ve estetik görünme göreceli ve bir diğerine göre garip, Padaung'lar bizi bir lokma boynumuzla görseler nelerdi acaba?

Avrupa ozentisi diye igneleyici laflar edilmis te keske biraz adamlara ozensek temizlik konusunda.Haftada ortalama bir kez banyo yapan pis bir toplumuz.Adamlarin gozunu acitiginda ilk yaptigi sey dis fircalayip dus almak.Dis fircasi kullanmayan insanlarimiz var daha bizim.Genis capli dusunsek keske.

haklısın da yaşam standartları ekonomik refah çok önemli. anadoluda banyosundaki suyu odunlu sobayla ısıtan insanlar nasıl her sabah banyo yapabilir ki

Canım benim, günde ortalama 1800 yerli yabancı misafire hizmet verdiğimiz bir işletmede çalışıyorum. Avrupalısı da çok geliyor, asyalısı da, Türkü de. Temizlik sadece bir yaşam tarzı veya aileden kazanılmış bir alışkanlık. Ne avrupalılar görüyoruz yani burda söylemeye bile utandığım şeyler. Biz Türkler temizlik konusunda avrupalılara beş basarız. Sadece kendimize bakmanın bilincinde değiliz. Tabi bu bilinçsiz kısım git gide de azalıyor. Adam küçüklüğünden bu yana diş fırçalamayı, duş almayı adet edinememiş. Mesela koltuk altı temizliğinin sadece deodorantla yapıldığı düşüncesinde olup boca edenler bile var. Adamın hayata baktığı nokta bile çok farklı yönde.

haklısın da yaşam standartları ekonomik refah çok önemli. anadoluda banyosundaki suyu odunlu sobayla ısıtan insanlar nasıl her sabah banyo yapabilir ki

Karadenizde 5 sene gorev yaptim.Hem de dag koylerinde.Suya para verilmez orda.Yakacak oduna da..Sabah aksam yanar kuzineleri.Sizin bizim evden daha sicaktir yani evleri.Eee seker var,irmik var ,yag var.Isin sakasi da bu ama temizlik aliskanligi yok.Kisacasi hijyen konusunda sinifta kalan bir ulkeyiz.Arastirin kisi basina dusen yillik kullanilan dis macunu sayisini ulkeler bazinda.Yerlerdeyiz.Hadi diyelim su yok yakacak yok.Dis yahu bu...Hem bunu sadece Anadoluyla sinirlamak dogru degil bence.Buyuksehirdekilere ne demeli? Gaz mazkesiyle dolasacagiz resmen.Dis hekimi tanidigimiz 45 yas ustu gelen hastalarin neredeyse %40 inin dislerini hayati boyunca hic fircalamamis oldugunu soyledi.Yani,olanak,imkansizliklari sebep gostermeyi cok mantikli bulmuyorum.

ya tabiki imkansızlıklar olanaklar falan tek başına etken değil elbette ben sadece bide bu açıdan bakma istedim.

Teşekkürler Mune, demek istediğim tam olarak buydu ama anlayamayıp hala yorumlarında laf sokma peşinde olanlar var maalesef : )

Bir zahmet alsınlar, peçeteyle dışkılarını silip ellerini suyun altına saniyelik tutup çekiyorlar, duş almasalar yanlarına yaklaşılmazdı kokudan. Diş temizliği konusunda size katılıyorum ama. Sonuçta dişçiye giderken ayıp olmasın diye dişlerimizi fırçalayan bi milletiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…