Ne alakasi var kendimce makarani yapiyrm evet musluman bir toplumda buyuyorum ve temizlik esastir biz turklerde daha cok tabiki bu hicde rahatsiz degilim yapilan makaraya bile bi igneleme herkes anladigini anlasin kimene kimsenin biseye zorlandigi yok farkindayizNe kadar yanlış anladığınıza, daha doğrusu hiç anlamadığınıza, hayret ettim.
Baskıdan kastın birinin silah dayaması falan mı zannediyorsunuz?
Kol bacak vs temizlemeyen bir toplumda doğmuş olsanız kıllarınızı alma ihtiyacı hissetmeyecektiniz. Ama bu hassasiyeti olan bir toplumda büyüdüğümüz için, biz de çevremizdeki estetik şablonlara uyuyoruz. Bu kadar basit.
Sanki geldik "BUNDAN SONRA KİMSE AĞDA YAPMAYACAK" dedik. Hayret valla : )
Haha aklıma geldi şimdi eşim yaklaşık 1 aydır görevde haftaya geliyor şimdiden isteklerini sıraladı 1 numaralı istek:bıyıklarını al oldu
anam bu saçı ile konsept yapmış resmen :)Canım sizi babanız mı doğurdu ya bu nasıl tüy rezervi
serbest serbest posetı ben tuttum :)kusmak serbest mi?
öyyyyykkkkk
biraz da su alabilir miyim?serbest serbest posetı ben tuttum :)
tabi canım hemde yanında limon tranş ile mideni rahatlatır :)biraz da su alabilir miyim?
sonrasında ağzımı çalkalamak için.
Evet ıslam temizliği sadece kadınlara değdirmiş.Sadece temizlik açısından bakıyorsak , erkeklerin kıllı kol ve bacaklarını neden yadırgamıyorsunuz kız kardeşler?
@shot 'ın da bahsettiği gibi kadınlar üzerindeki estetik görünme baskısından başka bir şey değil.
Sadece temizlik açısından bakıyorsak , erkeklerin kıllı kol ve bacaklarını neden yadırgamıyorsunuz kız kardeşler?
@shot 'ın da bahsettiği gibi kadınlar üzerindeki estetik görünme baskısından başka bir şey değil.
haklısın aslında kıllı yaratılmıssak kesınlıkle bır hıkmet vardır ama dedıgın gıbı boyle gosterıs ne yaaolmaz sadece koltuk altı değil bütün vücut moda olsun
Allah bizi kıllı yarattıysa vardır bi hikmeti niye bu kadar pürüzsüz olmak zorundayız
ama milletin gözüne sokmak gerçekten iğrenç uzatıyosan kendiine uzat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?