- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
:) hangi unluymuş o çok merak ettimbikini bolgesını şekilli uzatan ümlü gordumde böylesını ılk defa goruyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) hangi unluymuş o çok merak ettimbikini bolgesını şekilli uzatan ümlü gordumde böylesını ılk defa goruyorum :)
bu sayfanın en basındakı fotograflardakı unluler :):) hangi unluymuş o çok merak ettim
ayyy bayılazzzaaaammmAbi banane erkeklerden sonuç olarak koltukaltı tüyü koku yapar. Kusazağımm!
millet ne yapacağını şaşırmış :)bu sayfanın en basındakı fotograflardakı unluler :)
rahatlık ınsanları bunlara sürüklüyor,antalyada bır turıstın kadınlar hamamında bıkını bolgesınde sekıllı kıllarını gormustum cok sasırmıstım koltuk altı ne ki :)millet ne yapacağını şaşırmış :)
resmen gostermek için şekillendiriyo yarahatlık ınsanları bunlara sürüklüyor,antalyada bır turıstın kadınlar hamamında bıkını bolgesınde sekıllı kıllarını gormustum cok sasırmıstım koltuk altı ne ki :)
ruslar kadın erkek cok rahatlar kendılerıne olan guvenmıdır nedır sere serpeler :)resmen gostermek için şekillendiriyo ya
hadi şekil verdin neye millete gosteriosun
Hayır bu konuda yanılıyorsunuz kol ve malum bölge temizliği erkeğe de kadına da şarttır hatta bir arpa boyunu geçmemeli krk günde bir temizliği yapılmalı kesinlikle bu konuda ayrım yokyurEvet ıslam temizliği sadece kadınlara değdirmiş.![]()
yok canım guvenle ilgisi yok. Haya yoksunluğudur oruslar kadın erkek cok rahatlar kendılerıne olan guvenmıdır nedır sere serpeler :)
oylede denılenıbılır tabıkı:)yok canım guvenle ilgisi yok. Haya yoksunluğudur o
bıraz aynı fıkırdeyız :)Söylemiyim söylemiyim diyorum da erkek dediğin de kadın gibi pür-i pak olmamalı yahu
Koreli erkeklerden hoşlanan varsa anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum
Neysse döşü kıllıya bağlamadan gidiyim ben![]()
![]()
Ama kadınlar sadece kol ve malum Bölgeyi almıyor ki. Diğer yerlerini de almazsan ayıplanırsın. Kaşlarımızı kirpiklerimizi de alalım? Geçmişten bugüne bir estetik yargısı oluşmuş, inançlar da bunları perçinlemiş işte. Mesela koltuk altı ve bikini bölgesi çok fazla terleyen bölgeler. Temizliği bu bölgelerde anlarım. Ama kolu bacağı bel sırt bölgesi kıllıysa pis denir. Inancımız temizliği öğütler denir. Sen koltukaltı ve bikini bölgesi diyorsun mesela. Bunu anlayabilirim hijyen için. Ama geri kalan bölgeler şekilcilik, kadını şekle sokma durumu.Hayır bu konuda yanılıyorsunuz kol ve malum bölge temizliği erkeğe de kadına da şarttır hatta bir arpa boyunu geçmemeli krk günde bir temizliği yapılmalı kesinlikle bu konuda ayrım yokyur
Bencede kadın da erkek de bu konuda temiz olmalı kişisel temizlik kişinin kendisine olan saygısıyla da ilgili olduğunu düşünüyorumSöylemiyim söylemiyim diyorum da erkek dediğin de kadın gibi pür-i pak olmamalı yahu
Koreli erkeklerden hoşlanan varsa anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum
Neysse döşü kıllıya bağlamadan gidiyim ben![]()
![]()
eee sonuç olarak neye karar verdik![]()