Yeni trend: Koltuk altını traş etmemek

millet ne yapacağını şaşırmış :)
rahatlık ınsanları bunlara sürüklüyor,antalyada bır turıstın kadınlar hamamında bıkını bolgesınde sekıllı kıllarını gormustum cok sasırmıstım koltuk altı ne ki :)

Söylemiyim söylemiyim diyorum da erkek dediğin de kadın gibi pür-i pak olmamalı yahu:KK34:

Koreli erkeklerden hoşlanan varsa anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum
Neysse döşü kıllıya bağlamadan gidiyim ben:KK53: :KK45:
:KK55:
bıraz aynı fıkırdeyız :)

Hayır bu konuda yanılıyorsunuz kol ve malum bölge temizliği erkeğe de kadına da şarttır hatta bir arpa boyunu geçmemeli krk günde bir temizliği yapılmalı kesinlikle bu konuda ayrım yokyur
Ama kadınlar sadece kol ve malum Bölgeyi almıyor ki. Diğer yerlerini de almazsan ayıplanırsın. Kaşlarımızı kirpiklerimizi de alalım? Geçmişten bugüne bir estetik yargısı oluşmuş, inançlar da bunları perçinlemiş işte. Mesela koltuk altı ve bikini bölgesi çok fazla terleyen bölgeler. Temizliği bu bölgelerde anlarım. Ama kolu bacağı bel sırt bölgesi kıllıysa pis denir. Inancımız temizliği öğütler denir. Sen koltukaltı ve bikini bölgesi diyorsun mesela. Bunu anlayabilirim hijyen için. Ama geri kalan bölgeler şekilcilik, kadını şekle sokma durumu.

Söylemiyim söylemiyim diyorum da erkek dediğin de kadın gibi pür-i pak olmamalı yahu:KK34:

Koreli erkeklerden hoşlanan varsa anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum
Neysse döşü kıllıya bağlamadan gidiyim ben:KK53: :KK45:
:KK55:
Bencede kadın da erkek de bu konuda temiz olmalı kişisel temizlik kişinin kendisine olan saygısıyla da ilgili olduğunu düşünüyorum

Back
X