- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Acaba al bayrağımızın kıpkırmızı rengi de turkuaz olacak mı!
Törenlerdeki resmi kutlamalardaki kırmızı renkteki halı/benzeri simgeler kırmızıdan turkuaza döndü ya!
Ay çok pis bileniyorum ben!!!!!!
Şehitlerimizin bizler için akan kanından almış şanlı bayrağımız rengini...
T.C nasıl kalktı ve millet nasıl sustu uyutuldu!
Herşey beklenir!
Hazmedemiyorum ben de. İyice ali kıran baş kesen oldular. Yazık!!Acaba al bayrağımızın kıpkırmızı rengi de turkuaz olacak mı!
Törenlerdeki resmi kutlamalardaki kırmızı renkteki halı/benzeri simgeler kırmızıdan turkuaza döndü ya!
Ay çok pis bileniyorum ben!!!!!!
Şehitlerimizin bizler için akan kanından almış şanlı bayrağımız rengini...
T.C nasıl kalktı ve millet nasıl sustu uyutuldu!
Herşey beklenir!
O zamana kadar yasama garantisini kim verir bize..Hedef belli 2023 .
O zamana kadar yasama garantisini kim verir bize..
O gunlere kalamayacaklar var ...
inşallah düsündügüm kişiler olur....
Onların oyu bizi de çekiyor dibe onu napicaz...Onu oy verenler düşünsün megim,hala adeta ilah gibi görüyorlar adamı..
Sanki kolaydı özerklik hakkını elde etmek..
Gitmez abla o gitse k.pekleri gelirO zamana kadar giderler diye ümit ediyorum,öyle de olmak zorunda..
Gidişat hiçiyi değil...
Bence orada çalışan insanların beceriksizliği.Edinburgh Havalimanı'nda döviz kurlarını gösteren tabeladaki 'Yeni Türkiye' (New Turkey) ibaresi tartışmalara yol açtı
Seda TÜRKOĞLU / sozcu.com.tr
Bir Facebook kullanıcısının, dün İskoçya’nın başkenti Edinburgh’ta, havalimanında görüntülediği tabela sosyal medyada tartışmalara yol açtı.
Dün sabah erken saatlerde, Londra’ya seyahat etmek üzere Edinburgh Havalimanı’nda bulunan kullanıcı, döviz kurlarını gösteren tabelada Türkiye yerine ‘Yeni Türkiye’ yazıldığını görünce hayrete düştü. Diğer ülkelerin isimlerinde herhangi bir değişiklik yapıldığı görülmezken, Türkiye yerine neden ‘Yeni Türkiye’ yazıldığı ise bilinmezliğini koruyor.
Sosyal medyada tepki çeken bu görüntüler üzerine birçok yorum yapıldı. 3 açıdan kaydedilen görüntülere, bir dönem para birimi olarak “Yeni Türk Lirası” kullanılmasının neden olabileceği ileri sürüldü. Ancak yine de Yeni Türk Lirası yerine “Yeni Türkiye” yazılması büyük tepki çekti.
Gelen yorumlar üzerine fotoğrafları paylaşan Facebook kullanıcısı, durumu Türk Hava Yolları Edinburgh ofisine bildirdiğini ve anında müdahale edilip değişiklik talebini ilgililere ilettiklerini aktardı.
http://sozcu.com.tr/2014/dunya/yeni-turkiye-ifadesi-buyuk-tepki-topladi-673317/
Onların oyu bizi de çekiyor dibe onu napicaz...
Gitmez abla o gitse k.pekleri gelir
Bence orada çalışan insanların beceriksizliği.
Türkiye bu kadar olaya bulaşmamış olsa ülkenin adını duymayanlar var dünyada.
Haritada yerini bilmeyenler var adını duymuş dahi olsa.
Buraya manuel giriliyor bu yazılar. Bence insan hatası.
O zamana kadar giderler diye ümit ediyorum,öyle de olmak zorunda..
Gidişat hiçiyi değil...
Yapamazlat bunu yaa cevremdeki herkes bı tırt yapamaz diyorlar...O zamana kadar giderler diye ümit ediyorum,öyle de olmak zorunda..
Gidişat hiçiyi değil...
O zamana kadar giderler diye ümit ediyorum,öyle de olmak zorunda..
Gidişat hiçiyi değil...
Yapamazlat bunu yaa cevremdeki herkes bı tırt yapamaz diyorlar...
Ne atlar ne arılar gördük ebeddiyen hiç bir şey sürmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?