‘Yeni Türkiye’ ifadesi büyük tepki topladı

Elektrikler kesilir gene kalırlar gene gelirler ya da türevleri gelir. Gitmez bunlar daha yiyecek ekmekleri var!
Beyinleri yıkadılar insanlar büyülenmiş hipnotize edilmiş gibi gidip oy verdi hırsız hükümete!

Sen ben biliyoruzda ya bilmeyenler tüm hakikatı çıplak gözle görmeyen görmek istemeyen kesime ne diyeceğiz peki..

Dememki çok dikkat çekmedi bu tabela,eğer bir çok kişi fark etseydi şikayet daha fazla olurdu..
Onların sistematik çalışmaları böyle işliyor demekki,mutlaka bir üst makama haber veriyorlar..
İpekcim ne desek boş şimdi,bakalım ilerleyen zamanda neler olacak ..
İnşallah değişir diyorum.
Ben çıkıyorum görüşmek üzere iyi akşamlar

Yere göğe koyamazlar ..

Aynen ..
Bu Ülkeyi para karşılığı gözleri önünde satsa Cumhurbaşkanı elbet bir bildiği vardırda satmıştır diyecek insanlar tanıyorum ben.
Bu kadar körleşmiş bağlılığın sebebini inanın anlayamadım.
Ülkemizde artık şanlı bayrağımızı asmak dahi kışkırtıcı nitelik taşırken bu insanlar neye kime oy veriyorlar bilmiyorum.
Türklük adına söylenen her söz ırkçılık söylemi olurken hala nasıl bu adam bir Türk ülkesini yönetebiliyor bilemiyorum...
Keşke elimden daha fazlası gelebilse.
Yavrularımı bu Kutsal Ülkü ile büyütmek isterken sanırım onlar doğup büyüyene kadar Türk'üm demek bile yasaklanır.
Allah sonumuzu hayır etsin ...

Bir lafları varya,çalışıyor ama çalıyor..
Körü körüne bir sevda bunarınki.
Aslında neden sevdiklerinide bilmiyorlar bana göre.
Din imam söz konusu oldukça bu ülkede gaza gelir..
Hassas bir konu çünkü..

Evet ben birine sormuştum bana bu Ülkede hangi lider dini görevlerini yerine getiriyor bi tek Tayyip Erdoğan demişti.
Sanki dini görevini senin için yapıyor.
Bizene ki milletin ibadetinden.
O Allahla kul arasında ki birşey kim karışabilir?
Sen bu Ülkenin itibarına, Ekonomisine, Sanayisine,Eğitimine ne katıyor ona bak.
Ama insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor, ben pes ettim.
Çünkü konuştukça kendim yoruluyorum, zihniyet değişmiyor.

bence değiller o oy verenler...

küçük Arabistan olsa daha bir hoşnut olucaklar...

Kesinlikle ..
Hedef o zaten.
İran gibi Cumhuriyetin kıymetini anlayacaklar ama çok geç olacak.
Gerçi bizler böyle birşeye izin vermeyiz, daha ATATÜRK'ün evlatları ölmedi.

Kesinlikle ..
Hedef o zaten.
İran gibi Cumhuriyetin kıymetini anlayacaklar ama çok geç olacak.
Gerçi bizler böyle birşeye izin vermeyiz, daha ATATÜRK'ün evlatları ölmedi.

ölmeyelim de zaten çocuklarımızın geleceği için ölmememiz gerekiyor yoksa iran ırak suriye gibi iç savaşlar da telef olucak yavrularımız.

gerçekten korkuyorum gelecekten ve çok üzülüyorum bizi neyin beklediğini bilmiyorum utanıyorum şehit olan onca mehmetcikten...

bekliyorum her salatın bir bitişi olmuş...bu da bitsin diye nasıl fetullahla aralarındaki haltler meydana çıktı yine bir şey olsa da millet görse ne olduklarını TÜRKİYE yi nereye sürüklediklerini bir görseler

özellikle o oy verenler...

bence değiller o oy verenler...

küçük Arabistan olsa daha bir hoşnut olucaklar...

Bence memnunlar burada yazılanları görüyoruz,saray için bile yakışır dendi..

Din o kadar ince bir çizgide ki,her an patlamaya hazır bomba misali bana göre.
Allah ile kulun arasındadır din işi..
Bizler kendimizi yorduğumuzla kalıyoruz işte..

Fettullahla birbirini yediler onca yolsuzluk ortaya çıktı da noldu canım kim başa geçse oda yer dediler ve oylarını vermeye devam ettiler.
Ben bu milletten açıkçası umutsuzum.
Gerçi Türkiye ne hainler gördü,ne dönemlerden geçti hepsininde üstesinden geldi.
Umarım buda gelip geçici birşeydir de kurtuluruz.
Ama bir Tayyip gider bir Tayyip gelir.
Önemli olan halkın zihniyetinin değişmesi.
Yoksa geleceğimizden endişeliyim ben ...

yeni türkiye...ya da ikinci iran...artık korkuyorum kendim için değil ama yetiştirdiğim evladım için..herşey dayatmalı,herşey zorla..bir kişi emir veriyor ve herkes ona uyuyor yazık...uyuma türkiyem uyuma uyan artık...geleceğini kurtar..ATANI O GÜZEL İNSANI ASLA UNUTMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......

Yaşananları gördükçe her geçen gün diyorum ki memleket cahil dolu.

bazen aysun kayacı demişti ya dağdaki çobanla benim oyum bir mi diye ben de onun gibi düşünüyorum. yani düşünmeyen allah dedi ver gitsin diyen insanla benim oyum neden bir oluyor.. memleket meseleleri zerre kadar umrunda olmayan memleket geleceği hakkında nasıl söz sahibi olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…