- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
PC ye girerlerken diyorum yoksa digital şeye nasıl manuel girilsin ki.Akıllanacaklar başka yolu yok....
Gitsinler artık yıllardır insanları ayrıştırma içindeler..
İpekcim İngiltere gibi bir ülkede maunel ile yazılsada Türkiye'yi bilmemesi mümkün değil yani..
PC ye girerlerken diyorum yoksa digital şeye nasıl manuel girilsin ki.
makine kendi kendine yazmıyor sanırım bunları.
düzeltirken de bir insan düzeltmiş olmalı pc sisteminden
En öyle algıladım. kasti de olabilir de amaç ne olacak ki? Oradan geçen Türk bunu görmeseydi ne olacaktı?Dediğin gibi bir hata olsa fark edilip düzeltilir ama..
Oradaki tabelada aynı şeklide yazıyor.
Hata varsa en acilinden duruma el koysunlar..
Aynn katılıyorum cnm ..Gitmesi gerekenler devletin başındakiler,elbet gün gelecek bu saltanatları bitecek..
En öyle algıladım. kasti de olabilir de amaç ne olacak ki? Oradan geçen Türk bunu görmeseydi ne olacaktı?
Kimin buna gücü yeter ki?
Aynn katılıyorum cnm ..
kesinlikle edilmeli zaten. Biz yeni bir devlet kurmadık ki..Başkası da görebiliridi mesela,eğer bir art niyet varsa burada TC olarak derhal müdahale edilmesi gerekir..
İnşallah diyorum bekleyip neler olacak göreceğiz bakalım..
İnnşallah ama umuyoruz ki ona kadar tatlı köyü boylarlar..Başkası da görebiliridi mesela,eğer bir art niyet varsa burada TC olarak derhal müdahale edilmesi gerekir..
İnşallah diyorum bekleyip neler olacak göreceğiz bakalım..
abla ona bakarsan Türkiye'nin haritasını aleni farklı çiziyorlar. Yani ülkenin bir tarafı başkasının da biz ambargo koyuyoruz süsü veriyorlar. Bu haritalar aleni değil mi?
Hatta dünyanın saygın harita çizimcileri bile bunu değiştirmişliği var geçmiş yıllarda biliyorsun.
Ammaa aslolan şudur ki yasal olarak ülke çizgisi bellidir, böyle tanınır dış politikada ve dünyada, birileri New Turkey yazmış diye kim tanır ki onların New ekini?
Ama olayın özü ne ise bakılmalı o başka bir şey.
şu vakte kadar zaten hala New Turkey se o zaman art niyet aramamız lazım cidden.
İnnşallah ama umuyoruz ki ona kadar tatlı köyü boylarlar..
aynı gün saatler içinde çözülmediyse zaten topuna yazıklar olsun.Haritalar kaç yıllar önce çizildi zaten bunu biliyoruz,ama New Turkey yazılması hiç te etik değil ..
Eper varsa bunda araştırsınlar bulsunlar,devletin görevi değilmi bu..
aynı gün saatler içinde çözülmediyse zaten topuna yazıklar olsun.
gazetlerde yoktu ama.. güncellendi mi ki?Tabiki bakalım haberlerde bu konuya değineceklermi acaba..
gazetlerde yoktu ama.. güncellendi mi ki?
Böyle ciddi bir hata için hangi yetkiliden onay gelmesi bekleniyor ki?Bu da ayrı saçmalık.Sözcüde hala var haberi,resimi paylaşan kişi THY şubesini arayıp söylemiş,onlarda yetkililere değişiklik talebini iletmişler
Böyle ciddi bir hata için hangi yetkiliden onay gelmesi bekleniyor ki?Bu da ayrı saçmalık.
Aklın yolu bir aslında. Bu yazı kimsenin dikkatini çekmedi mi acaba?Böyle bir iletişim varmış..
Burada sonuç önemli neler olacak değiştireceklermi acaba bunu.
Gelen yorumlar üzerine fotoğrafları paylaşan Facebook kullanıcısı, durumu Türk Hava Yolları Edinburgh ofisine bildirdiğini ve anında müdahale edilip değişiklik talebini ilgililere ilettiklerini aktardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?