‘Yeni Türkiye’ ifadesi büyük tepki topladı

Akıllanacaklar başka yolu yok....

Gitsinler artık yıllardır insanları ayrıştırma içindeler..

İpekcim İngiltere gibi bir ülkede maunel ile yazılsada Türkiye'yi bilmemesi mümkün değil yani..
PC ye girerlerken diyorum yoksa digital şeye nasıl manuel girilsin ki.
makine kendi kendine yazmıyor sanırım bunları.
düzeltirken de bir insan düzeltmiş olmalı pc sisteminden

Şurada yıllardır KKTC yi tanımayan dünya bizim bile yeni öğrendiğimiz daha önce bilmediğimiz Yeni Türkiye'yi tanımış da haberimiz yok.

PC ye girerlerken diyorum yoksa digital şeye nasıl manuel girilsin ki.
makine kendi kendine yazmıyor sanırım bunları.
düzeltirken de bir insan düzeltmiş olmalı pc sisteminden

Dediğin gibi bir hata olsa fark edilip düzeltilir ama..
Oradaki tabelada aynı şeklide yazıyor.
Hata varsa en acilinden duruma el koysunlar..

abla ona bakarsan Türkiye'nin haritasını aleni farklı çiziyorlar. Yani ülkenin bir tarafı başkasının da biz ambargo koyuyoruz süsü veriyorlar. Bu haritalar aleni değil mi?
Hatta dünyanın saygın harita çizimcileri bile bunu değiştirmişliği var geçmiş yıllarda biliyorsun.
Ammaa aslolan şudur ki yasal olarak ülke çizgisi bellidir, böyle tanınır dış politikada ve dünyada, birileri New Turkey yazmış diye kim tanır ki onların New ekini?
Ama olayın özü ne ise bakılmalı o başka bir şey.

En öyle algıladım. kasti de olabilir de amaç ne olacak ki? Oradan geçen Türk bunu görmeseydi ne olacaktı?

Kimin buna gücü yeter ki?

Başkası da görebiliridi mesela,eğer bir art niyet varsa burada TC olarak derhal müdahale edilmesi gerekir..

Aynn katılıyorum cnm ..

İnşallah diyorum bekleyip neler olacak göreceğiz bakalım..

Haritalar kaç yıllar önce çizildi zaten bunu biliyoruz,ama New Turkey yazılması hiç te etik değil ..
Eper varsa bunda araştırsınlar bulsunlar,devletin görevi değilmi bu..

Böyle ciddi bir hata için hangi yetkiliden onay gelmesi bekleniyor ki?Bu da ayrı saçmalık.

Böyle bir iletişim varmış..
Burada sonuç önemli neler olacak değiştireceklermi acaba bunu.

Gelen yorumlar üzerine fotoğrafları paylaşan Facebook kullanıcısı, durumu Türk Hava Yolları Edinburgh ofisine bildirdiğini ve anında müdahale edilip değişiklik talebini ilgililere ilettiklerini aktardı.

Elektrikler kesilir gene kalırlar gene gelirler ya da türevleri gelir. Gitmez bunlar daha yiyecek ekmekleri var!
Beyinleri yıkadılar insanlar büyülenmiş hipnotize edilmiş gibi gidip oy verdi hırsız hükümete!

Aklın yolu bir aslında. Bu yazı kimsenin dikkatini çekmedi mi acaba?

Acaba ne kadar zamandır orada böyle duruyor?

Bir de diyelim Belgium yazacaklarına Balgium yazdılar. Gören göz bunun Belgium olduğunu bilmez mi? Bu durumda nereden onay alınması lazım ki?

Bir de şey var tabi, orada çalışan insanlar da eğer yazım hatası yaptılarsa bu da olmaması lazım, bunun yazılı yeri vardır açar bakar bilmiyorsa.

Yani ilk mesajımdan sonra düşünüyorum da yazım hatası olsa nasıl fark edilmez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…