yeni üçüz anneleri vaarmıı!!!..

muzari43

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
280
38
118
hanımlar ben 22+3. haftamdayım bu haftalara yakın yeni üçüz anneleri varsa paylaşalım hepiniz bekliyorum...

Eklentiler

• $images (3).webp
    $images (3).webp
    5 KB · Görüntüleme: 177
canım ben varım benimde 24+2 günlüğüm nasıl gidiyor hamileliğin ağrıların var mı kaç kilo aldın cinsiyetleri bellimi ....

canım ben varım benimde 24+2 günlüğüm nasıl gidiyor hamileliğin ağrıların var mı kaç kilo aldın cinsiyetleri bellimi ....

merhaba asmin haftalarımız yakın sayılır çok şükür bi sorunumuz yok bel sırt ağrıları mide yanmasını saymazsak onlarda normal ama ben çok kilo aldım tam 20 kilo dahada alırım gibi geliyor cinsiyetleri de 2 si erkek biri kız.
yakın bi üçüz annesiyle tanıştığıma çok sevindim senin nasıl geçiyor paylaşırsan sevinirim allah yardımcımız olsun...

merhabalar ben de üçüz bebeklere hamileyim. 17+4 çok iyi oldu üçüz bebek anneleriyle tanışmak sorunlarımızı paylaşabiliriz.Nasıl gidiyor hamilelik karnınız çok büyüdü mü? Benim şimdiden baya oldu ileride napıcaz bilmiyorum :)Birde çatlaklar için bişey kullanıyormusunuz? Ben badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum ama ekstra önereceğini bişey var mı?

kızlar valla ben çok kilo almamıştım ama suan gayet kilo aldım 12 kilo filan aldım ekmek yemekten kendimi alamıyorum benim bebşlerin cinsiyetlerini 2 kız bir erkek dedi doktorum ama kalp ve organları için bakan ayrıntılı ultrason doktoru 3 kız dedi artık bilmiyorum hayırlısı ben kakoo yağıda aldım mustelanın kremiide kullanıyorum ama benimki çatladı krem filan fayda etmedi yani karnım çok büyük bu kadr olucağunı tahmin edemezdim artk bakalım ne kadr dayanıcaz...

kızlar hayırlı olsun hamileleikleriniz inşallah sağlıkla tamamlar sizde bebişlere kavuşursunuz bizim gibi

kızlar benim hedefim 35 hafta inşallah dayanırız.
bende badem yağı kullanıyorum çatlamadı zannediyordum tabi göbüş büyük olunca aşşağısı görünmüyo 1 hafta önce birde baktım çatır çatır gidiyo yani çatlaklardan yana hiç şansımız yok
ya arkadaşlar ben ilçede oturuyorum yenidoğan yoğun bakım pek uygun değil acaba üniversite mi tercih etmemiz lazım
sizler kontrolleri hangi hastanelerde sürdürüyorsunuz doğumu nerede düşünüyorsunuz paylaşırmısınız...
birde benim ayaklarım şişmeye başladı sizde de varmı??..

hangi ildesin canım ben kütahyadayım ama doğumu burda yapmıcam yeni doğan yoğun bakım ünitesi iyi olan hastaneler araştırıyoruz büyük ihtimal doğumu eskişehirde yapıcaz allah nasip ederse.Bizim gibi üçüz gebelikler için doktor önemli değil hastanenin kapasitesi önemli.Eğer erken doğum olursa çoçuklara oksijenli (vantilatörlü) küvez şart ve tabi yeni doğan doktoru çocuklar sağlıklı doğsa bile doğumdan sonrası için bakım kotüyse allah korusun kalıcı hasarlara yol açabiliyor o yüzden çok iyi araştırmak lazım.Bu konuda üniversite hastaneleri iyi ve kadın doğum hastanelerinin kapasitesi iyi diye biliyorum.Allah hepimiz için zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah...

kızlar ben doğumu özel hastanede yapıcam allah nasip ederse hastanede küvez olması en önemli şey çatlama konussunda ne yaparsak yapalım çatlıycaz tuza dikkat edin ödem oluşmasın vücudunuzda bol su için...

hangi ildesin canım ben kütahyadayım ama doğumu burda yapmıcam yeni doğan yoğun bakım ünitesi iyi olan hastaneler araştırıyoruz büyük ihtimal doğumu eskişehirde yapıcaz allah nasip ederse.Bizim gibi üçüz gebelikler için doktor önemli değil hastanenin kapasitesi önemli.Eğer erken doğum olursa çoçuklara oksijenli (vantilatörlü) küvez şart ve tabi yeni doğan doktoru çocuklar sağlıklı doğsa bile doğumdan sonrası için bakım kotüyse allah korusun kalıcı hasarlara yol açabiliyor o yüzden çok iyi araştırmak lazım.Bu konuda üniversite hastaneleri iyi ve kadın doğum hastanelerinin kapasitesi iyi diye biliyorum.Allah hepimiz için zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah...

ay canım çok sevindim bende kütahya tavşanlıdayım bidefa eskişehire gittik ama gelip gitmesi sorun olduğu için kontrolleri burada devam
ettiriyoruz doğum içinde daha karar vermdik bursa ve eskişehir arasında araştırıyoruz
kütahaya özel hastanedeki doktorumuz eskişehirdeki z.hanım doğum hastanesinin y.doğan yoğunbakım ünitesinin daha iyi olduğunu söylemişti.
bu arada senin cinsiytleri bellimi

aaa tesadüfe bak çok sevindim yaaa ben burda ayşe hanıma gidiyorum oda bize eskişehirdeki z.hanımı önerdi büyük ihtimal orda yapıcaz doğumu tabi tam olarak 20. haftamızda belli olucak.Biz o hafta eskişehire gidicez (şimdi 18 iz )orda prof turgay bey var ona danışıcaz ve ayşe hanımın önerdiği doktor var z.hanımda yusuf öztürk onada gidicez bakalım ne olucak:)Bizimkilerin cinsiyetleri şimdilik 2 erkek 1 kız ama tam olarak 20 haftada turgay bey ayrıntılı ultrasondan bakıcık hem o zaman çocukların herşeylerini görücez tam olarak o zaman belli olucak yani cinsiyetleri:) sen ayrıntılı ultrasona girdin mi kime gittin canım?

ya ben de çok şaşırdım bizde ayşe hanımın tedavisinde hamile kalmıştık bize kütahya ya gelip gitmesi zor olur diye
tavşanlıda kontrollere devam edin demişti sen eskişehirdeki z. hanıma hiç gittinmi
yada eğer istersen taha tanışıp tel ile de görüşebiliriz birbirimize daha iyi yardımcı oluruz
bizimkilerin cinsiyetleride 2 erkek 1 kız normal ultrasonda böyle çıktı ayrıntılıya daha girmedik

kızlar öncelikle hoşgeldiniz bu topik yeni olduğu için sayı az üçüz anneleri topiği var bizler orada bayağı kalabalığız..bnm üçüzlerim 5 aylıklar ayrıca facede grup var oraya bekleriz ama gizli grup..bu arada size en lazım olan şeyi süt sağma makinemi sütüm gitttiği için satıyorum sıfırına çok para vermeyin..sapasağlam bnmki hiç sorunu yok lansinoh marka çiftli sağıyo..

kızlar öncelikle hoşgeldiniz bu topik yeni olduğu için sayı az üçüz anneleri topiği var bizler orada bayağı kalabalığız..bnm üçüzlerim 5 aylıklar ayrıca facede grup var oraya bekleriz ama gizli grup..bu arada size en lazım olan şeyi süt sağma makinemi sütüm gitttiği için satıyorum sıfırına çok para vermeyin..sapasağlam bnmki hiç sorunu yok lansinoh marka çiftli sağıyo..

merhaba acaba face de nerdesiniz ben bulamadım
esracım sen kaçıncı haftada doğum yapmıştın?

kızlar yarın 32+0 oluyorum nasipse...2 kızım bir oğluşum gelmek için can atıyor.size son günlerimi hiç anlatmayım.sadece çok dua edin ve asla kabız olmayın.ben hamileliğimde hep kabızdım.ne yapsam geçici çözümler oldu.sonra basur memesi çıktı ama acı filan yoktu.şimdi o memeler 4 tane oldu.her wc.de ağlıyorum oturamıyorum kalkamıyorum.nasıl bir illetmiş anlatamam.tüm sıkıntılarımı bastırdı beni mahvetti.nolur dikkat edin.asla ıkınmayın kabız olmayın.düşmanımın başına gelsin istemem.beni 2011 2012 üçüz anne adylarında bulabilirsiniz.bir tek orayı takip edebiliyorum.o da zar zor.

kızlar yarın 32+0 oluyorum nasipse...2 kızım bir oğluşum gelmek için can atıyor.size son günlerimi hiç anlatmayım.sadece çok dua edin ve asla kabız olmayın.ben hamileliğimde hep kabızdım.ne yapsam geçici çözümler oldu.sonra basur memesi çıktı ama acı filan yoktu.şimdi o memeler 4 tane oldu.her wc.de ağlıyorum oturamıyorum kalkamıyorum.nasıl bir illetmiş anlatamam.tüm sıkıntılarımı bastırdı beni mahvetti.nolur dikkat edin.asla ıkınmayın kabız olmayın.düşmanımın başına gelsin istemem.beni 2011 2012 üçüz anne adylarında bulabilirsiniz.bir tek orayı takip edebiliyorum.o da zar zor.

allah yardımcın olsun canım çok çook geçmiş olsun inşallah doğumdan sonra bütün sıkıntıların geçer
tüm üçüz anneleri için hep dua ediyorum gerçekten çok zor ben daha 23+4 haftadayım ama şimdiden zorlanmaya başladım ama
bebişlerimiz için herşeye değer yeterki onlara sağ salim kavuşalım...

Back
X