Yeni Ufuk Bilkay burnuumm :)

buradan da yazayım. burnun çok güzel olmuş. burun ameliyatı en korktuğum ameliyat diyebilirim. ifadeyi, karakteri etkiliyor malum.

özel mesaj göndermek için 50 mesaj yazmış olmamız gerekiyor. bir de kimi arkadaşlar albümlerini özel albüm olarak hazırlıyorlar. bu durumda o kişinin arkadaş listesinde olmanız gerekiyor.

Heyyyy çoook mutluyumkiii been yılllardır istediğim burna kavuştuummm.
Olmak isteyenler fikir sahibi olsun diyede albüm yaptım
Albümüm herkesee açııık kızlaaaar :)

mrb bende ufuk bilkaya bi ay sora ameliyat olucam. çok beğendim resimlerini görünce herkes doktor seçimi önemli diyo ama sonucta biraz şans işi ameliyat gününe dahi karar vermiş olmama rağmen soru işaretleri wardı aklımda acaba doğru seçimmi diye? bu fotoların ameliyat sonrası kaçıncı güne ait? bnm 3 ayda bihayli toparlamam lazım. yaşadıın herhangibi sıkıntı oldumu gündelik hayata dönüş süreci nasıl geçio?

bende resim koymak istiyoruuummm... bugün burun bantlarım çıkarılalı 3gün oldu.... burnumun kavisi biraz fazla. ucu da baya şiş. yanişiştir umarım. öyle kalmaz hep... şiş olmasına razıyım hiç değilse iner :) ameliyattan önce,ilk çıkarıldığı an ve şimdiki halinin resmini paylaşmak istiyorum toplamda 3 resim olacak. mesaj sayımı doldurmak için copy paste yapıyorum kızlar kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…