yeni umutlarla yola devamm....

melodi2

allahım sen yavrumu koru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
2.072
14
68
Bizi bu noktaya getiren neydi hiç bilmiyorum aslındaaa..DESELERDİ Kİİ bebeği olmayacak inanırmıydım onlara..o kaadar emindim ki olacağından korunurken hiç anlamadığım anda geliveren minicik bir can vardı çünkü hernekadar 8 haftalık bu macera bitmiş olsada ..o zmanlar hazır değildik bebğe isteyince olur sanıyorduk geçmişte olmuştu ya..sonrasında yaşanılan çaresizlikler ,bekleyişlerrrr..ilk tüp bebek macerasına nasıl da hevesle gitmiştim.hemen olurdu çünkü spontan bir gebeliğim vardı ya doktorların dayandığı tek gerekçe üstüne ısrarla vurguladığı tek şey..hiçbir pronleminiz yok ..olmaması içinde bir neden yok...ama olmuyordu o kadar heyacanla ,mutlu mesut gittiğim tüp bebek deneyimim hüsranla bitmşti..hemen ardından 2 donmuş minik frigolarıma güvendim ilki olamayabilir diye teselli ettim ama bunlar belki süpriz yapacaktı..ama yine olmadı..pes etmedim ardından kalan 2 frigo daha vardıı anne olacaktım ben ....hayaller kurdumm hemde ne hayaller ..derkennnnn yine hayalkırıklığı...tüm bu süreçlerde hep benim güçlü olmam gerekti birde ..aslında erkekler güçlüdür ya güç veren taraf ben oldum eşime ,herkese ..başımı dayayıp bir omuza ağlayamadım bile ..giden bebeklerime kızdım kimi zaman isyan ettim..durunn heyyyyy nereye gidiyorsunuzzzzz annne olacaktım ben dedim..güçlü oldum hep ..bütün acılarımı içimde yaşadımmm ..mucizeler bekledimm birgün gelir diyeee..tamda evlilik yıldönümümüzde bekledim bu mucizeyi..çokta hazırdımmm tüm belirtiler bunu gösteriyordu bu sfer tamam dedim oldu bu iş anne olacağımmm..evlilik yıldönümümüze uyandığım bu sabah bu hayallerimde bitmiştii...bu kadermiydi şimdi..evet kaderse nasıl bir kaderdi bu ....hayat beni zorlamaya başladı artıkk..yarın yine yeni umutlarla ama yorgun ,bitmiş bir halde yeni bir serüven başlayacakk..içimde aynı heyecan yok sadece korku var yine olmazsa ..ne yaparım ne ederim bilemiyorum elbet kaldığım yerden devam ederim ama ben ben olurmuyum bilemiyorumm..zor zamanlar bunlar anne olmak için çabalayan kadınları şimdi çok iyi anlıyorum ..bu tarif edilemez duyguuuu yerine konan hiçbirşey bu eksikliği gideremiyor maalesef..hayatı hep yarım yaşamak zorunda kalıyoruz..bekliyorum hayallerim ve ben birgün anne olacağım günü bekliyorummm..doya doya sarılıp bebeğimi içme çekeceğim günü bekliyorummm sabır diliyorum güzel rabbimden ..tüm bu yolda uğraşan herkesin yüzü gülsün istiyorummmm......

Canım bende senin yaşadığın sıkıntıları yaşadım hatta bir ara olmayacak sanırım dedim...Çok dua ettim ömründe etmediğim duaları 3 ayda ettim diyebilirim şimdi ikiz hamileyim.Evet bazı durumlarda umutsuzluğa kapılıyorsun hatta doktor bile ümit vermiyor o zaman bile ne mucizeler okuyoruz burda ama senin durumunda ben bebeğin olacağına eminim en yakın zamanda......

canımm benim allah bebeklerini size bağışlasın sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah..ne güzel iki tane minnoş geliyorrr..inşallah rabbim bana da nasip eder güzelim ..çok saol desteğin için bugünler geçse artık allahın izniyle ...

Allah razı olsun canım en yakın zamanda sanada 2 tane minnoş versin :)Geçecek o günler gerçekten bak o kara bulutlar kalkacak tependen ,gözlerin aydınlanacak, hiç yaşanmamış gibi olacak inan buna sabret bol dua et.

senin içinde ki bu acıyı en ıyi ben anlarım herhalde çünkü bende aynı pisikolojideyim,doktorların sebep yok olur dediği ben 2 aşılama 2 tüp bebek ve denemediğim kür kalmadı ama başaramıyorum bazen sabrım kalmıyo neden diye haykırıyorum ,ben kaçtıkça o kovalıyor,bugun teyzemin biri 8 aylık biri 15 günlük iki geliniyle karşılaştım tarifsiz bir acı kapladı beni,benden 10 yaş küçük çocuklar inşallah seninde olur diye beni teselli ediyorlar,eve geldim ve hıçkıra hıçkıra ağladım,dediğin çok doğru yerine ne koysan bu boşluk dolmuyor,bazen çıldırıcam diye çok korkuyorum ....tek isteğim bu acıdan en kısa zamanda kurtulmak ....

bende sizin gibi bebeğim olsun diye bekliyorum beklerken boş durmadım tabi 8 senedir çabalıyoruz bu güne kadar 5 aşılama 4 tüp bebek ve kürler,koca karı ilaçlar eskiden yapılan yontemler (bel çektirme, yakı vurma bele ne bilim böyle şeyler bile denedim)sonuç elde var sıfır .bizlerin en büyük ilacı sabır aldımız nefesi geri veriyor ve yeniden nefes alıyorsak umut hep vardır, gece başımızı yastığa koyup sabah gözümüzü açıyorsak yaşam devam ediyor demektir. yani her uyandığımız yeni bir günler = yeni umutlar, hayaller demektir nolur umudunuzu yitirmeyin allah kimine verir çektirir kimine vermeden çektirir sabrımızı böyle deniyor bizlerin inanıyorum birgün hepimiz hamileyiz diye yazıcaz bu sayfalara

ah canım ya inşallah o günler gelsinnn canım gelsin minnoşlar da :)
seni çok iyi anlıyorum aynen aynı acı canım ..bana inat sanki çevremdeki herkes hamileee..allahtan ümit kesilmez biz de kesmeyelim ki güzel günler gelsin inşallah hepimiz baracağız anne olmayı tek dileğim bu ...

inşallah olacakkk arkadaşlar dualarım hepimize allahım nasip etsinnn yavrumuzu öpüp koklamayıı inşallah..çok zor gerçekten yerini hiçbirşey dolduramıyorr maalesef...

Kızlar umudunuzu sakın ama sakın yitirmeyin. bende aynı acıları yaşadım. sabır gerçekten çok önemli. o güzel günler geldiğinde çekilen bu acıların bi önemi kalmıcak inanın. sabredin, bol bol dua edinnn ümitsizliğe kapılmayınnn

eğer fırsatın zamanın ve umuda ihtiyacın olursa lütfen hikayemi oku olur mu ?

arkadaşım bizde senin gibi inşallah alırır bebişlerimizi kucaklarımıza allah sana ve kızına hayırlı ömurler versin.bende önümüzdeki ay başlıyorum 5.ci tüp bebeğe dr.muazzez öztürk zekai tahir burak ta imiş ama ben özel muanesine gideceğim kısmet artık inşallah bu sefer olur rabim isteyen herkese versin

canımmm :)ah ah bilmez miyim hikayeni azminle ,sabrınla ,umudunla selamete erdin allaha şükür :)en diplerde olduğum anlarda okumuştum hikayeni allahım güzel rabbim inşallah biz bekleyenlere de nasip eder..güzel kızını allahım sağllıkla büyütmeyi nasip etsin..onlar bizim mucize bebeklerimiz :)

yeni umutlarla yola çıktık demiştim evet umutlar vardı içimde ama bu tedavi süreci bu sfer yordu beni istediğimiz gibi olmadı maalesefff...
fsh çıktı 9.34 ..yapılan iğnelerrrr çekilen acılar 9 yumurta çıkardı sadece yine de sevinmiştim benim standardım bu dedim her tedavide 9 yumurta ..toplama işleminden birgün sonra tam bir hayalkırıklığı yaşadımm ..7 olgun yumurtaya işlem yapılıyor ve sadece 3 tanesi dölleniyor ..sperm değerlerinde bir sorun gözükmüyor doktorlara göre...şimdi tüm umudumu bu 3 tanecik yumurtama bağladım güzel güzel bölünsünler gelişsinler diye ..allahım ne eylerse güzel eyler elbet ama artık bebeğimi versin bana ne olur ...yarın embriyolarım güzel devam ederse transferim olacak allahın izniyle ..inşallah bebeğim bu sefer benimle kalmyı tercih eder yeniden güzel bir hayat başlar benim için..allah bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsunn inşallah....

rabbim yardımcımız olsun verende o alanda o inşallah yüregimizin sesini dualarımızı boşa çıkarmaz..

yine bir yolun sonundayımmm...

yine yorgunum.umutsuz,kırgınım..2 tüp bebek 2 dondurulmuş embriyo transferi ve ellerimin hep boş kalması..nasıl bir kader bu allahım..

dinmeyecek bir sızı var yüreğimde niye gelmedin annecim ..neden bizimle kalmayı tercih etmedin ..oysa seni bekleyen o kadar çok kişi var kii..herkes seferber olmuş durumda sen gel diye..herkesin dilinde dualar..yetr ki sen gel diye ah bir gelsen annem ..ananen,babanen ,dedelerin ,halaların,dayıların hepsi seni bekliyor ..hayallaer kuruyorlar senle ilgili..ama sen yoksun ..en çokta baban bekliyor seni büyük bir umutla o inanıyor birgün geleceğine biliyormusun ..hiç vazgeçmiyor senden ..ben bazen tamam diyorum olmuyor uğraşmayalım artık..o beni kaldırıyor yıkıldığım yerlerden ..gelecek diyor allah büyük bebeğimiz gelecek.gelicekmisin gerçekten annecim ..bende anne olabilecekmiyim ,mis kokunu içime çekecekmiyim günün birinde..senle oyunlar oynayıp masallar anlatacakmıyım ..gecenin bir vakti pıt pıt minik ayakalrınla odamıza gelip aramıza yatacakmısın acaba ..diliyorum ki allahım seni bana nasip etsin ...dünyanın en mutlu kadını olacağım sen geldiğinde ve tarifi olmayan duygularla seveceğim senii.vazgeçmeyeceğim senden bebeğim inan yıkılsamda ,ölsemde bu uğurda vazgeçmeyeceğim senden ..sen gel taamm mı artık lütfenn..annen ve baban seni çok özledii..

perşembe günü rutin kontrollerden birine gittik ikizlerimizin görüntüleri için flash bellek bile götürdük. doktor baktı baktı ve BUNLARIN KALPLERİ DURMUŞ dedi. şok a girdim gitmediğim doktor kalmadı....
bu dört ay önce yazdığım son mesajdı. dört ay sonra merhaba arkadaşlar. giremiyordum sayfalara, kulüp sayfasını bile açmıyordum... bugün sizi okudum. çok sıcak, içten ve samimisiniz.. inşaLLAH birbirimize destek oluruz. ben yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak ve ikinci tüp bebek heyecanımı dualarınızla taçlandırmak istiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. AMİN:26:

çok içten ve samimisin yazdığın herşeyi okurken duygulanıyorum. hepimizin ihtiyacı olan umut, neşe ve pozitif enerjiyi burda bulacağımıza inanıyorum. sen güçlü bir kadınsın ve tek yapman gereken bence İNANMAK

canım inan çok çok üzüldümm bebeklerin için tam bulduğun anda kaybetmek çok daha acı ..elbette biz güçlü kadınlarırız ve herbirimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ..farklı değil duygularımız ..İNANMAK..dediğin gibi inanırsak başaracağız allahın izniyle inşallah..tüm kalbimle diliyorum ki bu tedavinde bebklerine yeniden kavuşup kucağına alacaksın inşallah..ben daha yeni negatif gördüğüm içim duygusal anlamda çökmüş durumdayım canım ama geçicek bugünlerde sonra kaldığım yerden devam mücadeleye ..birgün diyorum hep birgün kader yeniden bana gülecek..şu şeytanın bacağını kıracağım :)hepimiz inşallah başaracağız..sevgiler...

çok kötü oldum anlatamam içim sızım sızım inşallah tekrar aynı mutluluga kavuşursun ...birbirimize destek olalım herşeyden önemlisi biziz biz böle olursak basarıya ulaşamayız mutlu olacagız hayat çok kısa o yüzden napıyoruz bebegimiz olsun istiyoruz duamızı ediyoruz kulun kula duası daha çabuk kabul olurmuş yer gök duayla rabbim hepimizin gönlündeki ni nasip etsin ve ne olursa olsun üzülmüyoruz ...ben 6 yıldır bebek istiyorum olmadı kısmet degilmiş halada istemeye devam ediyorum belkidee son nefesime kadarda istemeye devam edecegim ama şunu biliyorum ve kabullendim her kez aynı boyda aynı güzellikte olsa güzelle çirkin iyiyle kötü kavramı olmazdı benim çocugum olsa mutlaka birilerinin olmayacak bu bir kader hepimiz sınanıyoruz belkide benim bu dunyadakii sınavım bu diyorum kabulleniyorum bazı zamanlarda içime bir ısı düşüyor olsa şimdi diyorum bir bebegim anında hayallerdeyim çocuk üniversitesine göndermek istiyorum onun için okadar çok hayalim varki diyorum bazen hadi bebegim fazla bekletme herşey tamam tek eksik sensin hadi gelde baharları getir .... ben biliyorumki o benim yürek sızım bir gün gelecek ve ben ona İÇİMİN GÜLEN YÜZÜ diyecegimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…