nilaycım maalesef şekerim yeni ürünlerden de pek bişi çıkmadı bana ya![]()
ok canım..........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nilaycım maalesef şekerim yeni ürünlerden de pek bişi çıkmadı bana ya![]()
Eki Görüntüle 1015026
nilaycm şu elbise bak.Ama tek bu elbise baskada birşey secemedım dedıgım gibi.Tek üründe olmaz takas için.Senle alışveriş yaptım güzel oluyor ama malesef bana uygun bişiy yok :44: Sordugum kremide kullanmam sanırım boşuna almayım onuda hiç düzenli krem kullanamıyorum![]()
sadece elbise takası yapalım o halde yanına da sayfamızdan beğendiğimiz bişeyi hediye koyarız tek ürün olmamış oluur ne dersin![]()
tek elbise için degmez kargosu v.s. İstersen ayırayım begendıklerını dediğim gibi sen bılırsın![]()
Cnm indirim yapayım kargo benden olsun göndereyim öyle istersen.Ama inan ugrasamıcam takasla şuanda.
elbise ve degajeyi ne kadar yapcaksın en son canm.valla nakit kalsaydı alırdım ama bende sıkışığım o yüzden teklif ettim takas.
Canim ürünler ihtiyacim olan şeyler degil malesef düşünür sen benim ürünleri uyguna birakabilirim ama ne dersin yarin kargo gunum dusunuyorsan seninkileride ekliyi m
kızlar elimden çıkarmak istediğim bu abiyeyi 20 tl ye veriyorum 36-38 beden uyumlu