- 10 Haziran 2013
- 182
- 5
- 118
- Konu Sahibi melodimehtap
-
Ben yeni üye oldum arkadaşlar ama tanıştığım kimse olmayınca sohbette olmuyor,tanışalım.
Hoşbuldum canım sende hoşgeldin :)
Hoşbuldum canım sende hoşgeldin :) Bir konuya yorum yazıyorum ama daha önceden tanışılmış arkadaşlıklar olunca bahsettikleri konularda tabi ona göre oluyor,ama dediğin gibi burda arkadaşlar sıcakk...
Ben yeni üye oldum arkadaşlar ama tanıştığım kimse olmayınca sohbette olmuyor,tanışalım.
bende hoşbuldum :) nasılsın bakem
tatlım hoşgeldin
iyiyim canım iş güçç gidiyorr sen nasılsın?
aynen canım iş güç koşturmaca :) çalışıyorum bir yandan da sizleri takip ediyorum.adetime 10 gün var stresliyim.bebiş varmı ykmu die kafama takıyorum[/Q
aynen bennde takip ediyorum o şekilde, inşallah canım hayırlısı olsun ne kadar oldu evleneli?
aynen canım iş güç koşturmaca :) çalışıyorum bir yandan da sizleri takip ediyorum.adetime 10 gün var stresliyim.bebiş varmı ykmu die kafama takıyorum[/Q
aynen bennde takip ediyorum o şekilde, inşallah canım hayırlısı olsun ne kadar oldu evleneli?
9 ay oldu tatlım :) son 3 ayımızda da evde bir eksiklik hissettik dedik ki ozaman çocuk zamanımız gelmiş :) geçen 2 ay olmadı şimdi bu ay çok sabırsızım .senin ne kadar oldu evleneli ? inş huzurun bir ömür olur
Amin canım bizde ekimde evlendik 9. Ayımızın içindeyiz allah bir ömür boyu mutluluk versin ,inş bebişinizede kavuşursunuz Allah isteyen herkese versin...
slm kızlar bende yeni sayılırım üyeliğim vardı fakat yeni sohbet fırsatım oldu bende evliyim muhabbetinizi gördüm dikkatimi çekti benimde bi oğlum var 3 yasında. ve bende hemen hamile kalamadım 4. ayımda kaldım hersey psikolojik düşünmeyin varmı yokmu diye yoksa inanın olmuyo::) sağlıklı gelsinde geç gelsin
Herkese merhaba. Bende yeniyim. Forumu takip ederdim ama üye olmamıştım daha önceden. Yalnız ben henüz bekarım ve bir süre daha bekar olacağım :) Evli olanlara bol bol mutluluk diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?