- 10 Haziran 2013
- 182
- 5
- 118
- Konu Sahibi melodimehtap
-
bi bakayım ben ve erkek arkadaşım atanmışız sonra o askerliğini yapmış sonra evlenmişiszzz daha çokkk
bendee yeniyiiimmm mehtapp bizdee tanışalımm hoşgeldiiinnasılsıııınn
Hoşbuldum yeldacım tabii tanışalım iyiyim sağol sen nasılsın nasıl geçiyor zaman?
olsun en azından sevdiğin biri var gerisi zamanla halloluyor biraz herşeyi 4*4lük bekleyince uzun oluyor ama canım,sana şunu söyliyebilirim gerçekten Allah evlenenlere yardımcı oluyor merak etme...
inşallah canım :26:
ooo çok iyi zaman geçiyor bişekilde ama beklemek muhakkakkii zor,özlem ,hasrette işin içine girince tabi Allah yardımcın olsun canım ama askerliğini yapıyor olması çok iyi geldikten sonra en azından hayatınızı yönlendirirsiniz yavaş yavaş....:)
ozaman ilk sen kendini tanıtarak başla bence mehtapcım...
nerede yaşıyorsun evlimisin kaç yaşındasın vs
hoş belki yazmışsındır ama ben görmedim :44:
aynenn ii olduu çok sıcak bi ortamm var dımı mehtapppeveettt burasıı güzel paylaşımların olduğu bir yer arkadaşımında olmasınıı istedimm bu güzell yerdee yaniiii tanışalımm sohbett ederizz hep birliktee....
sen neler yapıyosun canım?
aynenn ii olduu çok sıcak bi ortamm var dımı mehtappp
istanbuldayım bende cnm 25 yaşındaym çalışıyorum. şimdilik bunların dışında birşey yapmıyorum..:)
Bende yeni üye oldum arkadaşlar
hiç arkadaşım yokki benim topigine gel canım hoşgeldin :)
burdada tanışabiliriz canım hoşgeldiniz...:)
Tabiki canım ben 28 yaşındayım evliyim bilgi işlem olarak bir kurumda çalışıyorum böyle...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?