Yeni üye olan arkadaşlarım buraya tanışalımm...

bi bakayım ben ve erkek arkadaşım atanmışız sonra o askerliğini yapmış sonra evlenmişiszzz daha çokkk

olsun en azından sevdiğin biri var gerisi zamanla halloluyor biraz herşeyi 4*4lük bekleyince uzun oluyor ama canım,sana şunu söyliyebilirim gerçekten Allah evlenenlere yardımcı oluyor merak etme...

ooo çok iyi zaman geçiyor bişekilde ama beklemek muhakkakkii zor,özlem ,hasrette işin içine girince tabi Allah yardımcın olsun canım ama askerliğini yapıyor olması çok iyi geldikten sonra en azından hayatınızı yönlendirirsiniz yavaş yavaş....:)

ayyyyy evet inşallah canımm yaaaa bian önce geçsin bitsinn askerlik.. kızllllaaaaaaaaaaaarr biz mehtpla tanışıyrzz aynı iş yerndeyzzz beni buraya o teşvik etti iikide etmişşş

eveettt burasıı güzel paylaşımların olduğu bir yer arkadaşımında olmasınıı istedimm bu güzell yerdee yaniiii tanışalımm sohbett ederizz hep birliktee....

istanbuldayım bende cnm 25 yaşındaym çalışıyorum. şimdilik bunların dışında birşey yapmıyorum..:)

canım sana yazmıştım ama yine yazayım en azından zaman geçirebileceğin bir işin var oda güzel hayatın güzel ve olumlu yanlarına bakınca herşey daha güzel...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…