yeni uye ve hamileler

rabia12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
5
1
3
32
hamileligimjn 10. Haftasi hersey yolunda ama ben cok tedrginim hep

12. Haftada ogrenenlerde varmis canim ama genelde 3 bucuk 4. Aylarda söylüyormus doktorlar :)

benim 2 li test sonucum çıkmış ama hiçbişey anlamadım arkadaslar anlayan arkadaslar varsa yorum yapabilirler mi acaba??
pap a seviyesi:950,7 mom:1.26
t-hcg:106,3 mom:1.00
nt:1.20 mom:0,89
down sndrmu:1/34400
yas:1/1380
trisonom.18/1399000

ben 11+5 de yaptırdım .ultrason ense kalınlığı ve baş popo mesafesi ölçülüyo ve kan veriliyo bu kadar.11 -14 haftalar arasında yapılıyor

arkadaşlar doktorunuz kim benim doktorum ali ata özdemir izmirdeyim.

arkadaşlar doktorunuz kim benim doktorum ali ata özdemir izmirdeyim.Ultrason sonucuna göre şimdilik bir sorun yok..

Selam Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5+3 günlük hamileyim yarın sabah Dr gidicem umarım hersey yolundadir Çok heyecanlıyım

bebekleriniziin cinsiyetlerini öğrendinizmi arkadaslar????ben 14 hafta öğrendim erkek olacağını ama değişir mi bilmiyorum

Arkadaslar betahcg 512 cikti progesteron 9.78 cikti nasil sizce biseyler soyleyin lutfen kaybetmek istemiyorum bebegimi

Arkadaslar hamileyim beta 572 cikti ama sadece sol kasigim agriyo ve aciyo gibi cok korkuyorum dis gebelik degildir demi boyle olmasi normalmi nolur yardim edinnn

Ben de hamile oldugumu yeni ogrendim, henuz doktora.gitmedim, kese ne.zaman gorunur su an. 4,5 haftalik sanirim, bir de.bu gulucuk vs simgeleri nasil yapiyosunuz kizlaaar :)

Kızlar Merhaba bende 7 haftalık hamileyim. Progesterol kullanıyorum. Koyu akıntım var kalp atışlarını duydum. Ama progestrolu bır gun içmeyi unutsam hemen koyu renk akıntı başlıyor sizde düşük mü olcak ben çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…