firtina16 Hayat seninle bir baska guzel.. Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2013 1.054 482 323 37 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi rabia12 #21 Demekki o kadar ozen gosterilmesi gereken bir ilac canim. Icini ferah tut ilaci duzenli ic. Allah yazmissa hic bisicik olmaz ins.
Demekki o kadar ozen gosterilmesi gereken bir ilac canim. Icini ferah tut ilaci duzenli ic. Allah yazmissa hic bisicik olmaz ins.
F frhkzly Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2015 66 7 6 37 22 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi rabia12 #22 erxdes .!.: arkadaşlar doktorunuz kim benim doktorum ali ata özdemir izmirdeyim. Genişletmek için tıkla... doktorunuzdan memnun kaldınız mı tecrubelerınızı paylasırsanız cok sevınırım bende o doktoru tercıh etmek ıstıyorum fakat emın değilim özel oldugu için anlasmalı hastanede dogum yapmıs olmalısınız
erxdes .!.: arkadaşlar doktorunuz kim benim doktorum ali ata özdemir izmirdeyim. Genişletmek için tıkla... doktorunuzdan memnun kaldınız mı tecrubelerınızı paylasırsanız cok sevınırım bende o doktoru tercıh etmek ıstıyorum fakat emın değilim özel oldugu için anlasmalı hastanede dogum yapmıs olmalısınız