yeni üyeler

Sağol canım bende iyiyim. İstanbulda yaşıyorum sen nerde yaşıyosun :)

bende istanbulda yaşıyorum canım gerci ben üye olalı 1 buçuk ay falan oluyo ısındım buraya çok gzl dostlukları herkesin tabi yalancıktan yapmayanların neresindesin evlimisin canım ben bekarım 25 yaşındayım ümraniyedeyim :)

hoşbulduk canım münevver bende ankaralıyım evli barklı hatunum iş güç uğraşıyoruz allahım nefes verdikçe şükürler olsun ki... bende çok sevdim burayı ya ara ara takip ediyodum ama üye olmamıştım iyi olmuşum artık yani =) =)

hoşgeldiniz kızlar ben 21 yaşındayım evliyim 1 tane oğlum var(1 yaşında) :21:

canım sen naptın yafff 21 yaşında 1 tanede ogluşun var allah bagışlasın tabikide şaka rabbim mutlulukla temenni etsin hepimizi :) ben 25 yaşındayım bekarım hala malesefki :)

Kızlar bende izmirden yeni üyeyim:72:,iyi yaptınız vallah bende kendimi yalnız hissettim:18:,güzel muhabbetler olması dileği ile:32:

hoşbulduk canım münevver bende ankaralıyım evli barklı hatunum iş güç uğraşıyoruz allahım nefes verdikçe şükürler olsun ki... bende çok sevdim burayı ya ara ara takip ediyodum ama üye olmamıştım iyi olmuşum artık yani =) =)

evettt canım iyi yaptın üye olarak ne kadar gzl çevren oluyo bura arkadaş ediniyosun canım ben çalışıyorum evde net olmadıgından dolayı nete giremiyorum akşamları ama gündüzleri sabah 8 akşam 5 burdayım artık evede net alıcaz gercide hayırrlısı

Kızlar bende izmirden yeni üyeyim:72:,iyi yaptınız vallah bende kendimi yalnız hissettim:18:,güzel muhabbetler olması dileği ile:32:

canım hoşgeldin neden yanlız hissediyosunki kendini ben diyorum keşke daha çok önceden üye olsaydım diye ama olsun ben istanbuldan canım güzel muhabbetler olur tbiki ndn olmasın canım:)

bende istanbulda yaşıyorum canım gerci ben üye olalı 1 buçuk ay falan oluyo ısındım buraya çok gzl dostlukları herkesin tabi yalancıktan yapmayanların neresindesin evlimisin canım ben bekarım 25 yaşındayım ümraniyedeyim :)

canım 26 yasındayım bende bekarım :) bende 1 hafta flan oluyo üye olalı :)

bende serap 26 yasındayım istanbulda yasıyorum bekarım :) bende senin gibi takip ediyodum üye oldum iyi oldu ya :)

canım sen naptın yafff 21 yaşında 1 tanede ogluşun var allah bagışlasın tabikide şaka rabbim mutlulukla temenni etsin hepimizi :) ben 25 yaşındayım bekarım hala malesefki :)

Evet ben hayatı biraz hızlı yaşayanlardanım :9: Allahıma şükürler olsun pişman değilim.Eşim sağolsun hiç keşke dedirtmedi hep iyiki dedirtti. Şimdilik çok mutluyum inşallah hep böyle oluruz. Allah sanada nasip etsin canım :34:

Back
X