- Konu Sahibi serapguner
merhaba arkadaslar, yeni üye olarak böyle bi topik actım tanısalım diye. Nasılsınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar, yeni üye olarak böyle bi topik actım tanısalım diye. Nasılsınız :)
iyi yapmışsın canım iyiyim sen nasılsın nerde yaşıyosun :)
Sağol canım bende iyiyim. İstanbulda yaşıyorum sen nerde yaşıyosun :)
merhabalar bende yeniyim buralarda =)
hoşgeldiniz kızlar ben 21 yaşındayım evliyim 1 tane oğlum var(1 yaşında)![]()
hoşbulduk canım münevver bende ankaralıyım evli barklı hatunum iş güç uğraşıyoruz allahım nefes verdikçe şükürler olsun ki... bende çok sevdim burayı ya ara ara takip ediyodum ama üye olmamıştım iyi olmuşum artık yani =) =)
merhabalar bende yeniyim buralarda =)
Kızlar bende izmirden yeni üyeyim,iyi yaptınız vallah bende kendimi yalnız hissettim:18:,güzel muhabbetler olması dileği ile
![]()
bende istanbulda yaşıyorum canım gerci ben üye olalı 1 buçuk ay falan oluyo ısındım buraya çok gzl dostlukları herkesin tabi yalancıktan yapmayanların neresindesin evlimisin canım ben bekarım 25 yaşındayım ümraniyedeyim :)
hoşgeldiniz kızlar ben 21 yaşındayım evliyim 1 tane oğlum var(1 yaşında)![]()
hoşbulduk canım münevver bende ankaralıyım evli barklı hatunum iş güç uğraşıyoruz allahım nefes verdikçe şükürler olsun ki... bende çok sevdim burayı ya ara ara takip ediyodum ama üye olmamıştım iyi olmuşum artık yani =) =)
canım 26 yasındayım bende bekarım :) bende 1 hafta flan oluyo üye olalı :)
canım sen naptın yafff 21 yaşında 1 tanede ogluşun var allah bagışlasın tabikide şaka rabbim mutlulukla temenni etsin hepimizi :) ben 25 yaşındayım bekarım hala malesefki :)
Bende daha çok yeniyim 3 - 4 saatliğim merhabalar herkese ben ankaralıyım çok dertliyim çooookkkkk :)
![]()